Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem tak gram od poczaku i widze ze teraz server jest pierwszy raz offline

tak to byly tylko minutowe restarty

wczoraj mieli problem z ddos ale po 20 min wszystko wrocilo do normy

ja sam bardzo polecam server wbilem jeden z pierwszych 250 lvl nick Rychu top1 sura gildia BaoBao

a wiec nie marudzic bo server jest swietny zapraszam !

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

oo widze ze Dash odszedł niby z powodow osobistych ale nie wydaje mi sie ze tak od razu bez zadnego poinformowania nic.. zdaje mis ie ze to cos innego było przyczyna odejscia jego cos związanego z serwerem

hmm

Opublikowano

oo widze ze Dash odszedł niby z powodow osobistych ale nie wydaje mi sie ze tak od razu bez zadnego poinformowania nic.. zdaje mis ie ze to cos innego było przyczyna odejscia jego cos związanego z serwerem

hmm

Czyli wychodzi na to, ze serwer sie posypal. Zobaczymy co bd jeszcze ON.

@ANTYWARN

KIEDY WPROWADDZICIE IS?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Heh mi stronka się załadowała (5 min czekania).

I już zaczynają się błędy typu:

Warning: mysql_connect(): Operation timed out in /usr/local/www/apache22/data/config.php on line 6
Błąd Połączenia: Operation timed out

Pytanie: Kiedy będzie IS i kiedy będzie można się zalogować na konto? BO nawet hasła nie da się zmienić -.-

@Edit

Aha... z tego co widzę to serwer się posypał. A szkoda bo naprawdę świetnie się grało.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Na początku serwera były obiecanki cacanki ale team nawyraźniej nie jest słowny aczkolwiek nie wydaje sie być.Wydaje mi sie ze niedlugo padnie ten serwer czego bardzo bym nie chciał,bo naprawde jest jednym z lepszych... ehh

@Edit

moze jakas innformacja od teamu czy wgl cos bedzie z tego serwera?

Opublikowano

Na początku serwera były obiecanki cacanki ale team nawyraźniej nie jest słowny aczkolwiek nie wydaje sie być.Wydaje mi sie ze niedlugo padnie ten serwer czego bardzo bym nie chciał,bo naprawde jest jednym z lepszych... ehh

@Edit

moze jakas innformacja od teamu czy wgl cos bedzie z tego serwera?

Off, trzeba czekać na reakcje serwerowni

Trzeba spojrzeć czasem parę postów wyżej

Opublikowano

Jak na start i poczatkową egzystencje tego serva to na wielkie +. Zero cofek i zero jakis dłuższych przerw jak na takich servach jak te nowe "PRO' easy servy gdzie postoja godzine a są OFF reszte dnia i ciągle nowe restarty. Tutaj server jest stabilny mimo, ze to 4fun :)

Opublikowano

Jak wyłączony to niestabilny.. Więc nie pier**ol, że wszystko gra jak serwer ma problemy z serwerownią....

Pozdro

Poligraphy/Ravenna

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

&nbsp;

Bony /kd / dmg broni sa takie same wiec nie wiem czemu pvp mialo by byc inne .. bo nie maja ludzie jeszcze kd elit +5... haha serwer ciagle ma cofki zabiera lv , bronie , wieczne ataki , administracja mila lecz niezbyt rozgadana raz odpisal mi tylko Bonek reszta ni słychu ni widu :D !! 186lv wbity , bron zabrało nie polecam serwera ;]

&nbsp;

Ciebie to chyba kolego pierun pierdolnął? Ani razu nie było cofki, a jak by była to by wszystkim coś odebrało prawda? Narzekasz jak baba podczas okresu. Weź się kurde w garść i zdobądź coś i przestań pierdolić mi tutaj że Ci coś zabrało pipko.. Istny,koval i inni pracują dniami i nocami żeby naprawiać błędy. Tacy jak ty nie pomagają tylko pogarszają sprawę. Trzeba być wyrozumiałym i cierpliwym.. Nie zrobią wszystkiego naraz tak jak każdy by to chciał. Dajcie im troche luzu i jakąś motywacje do pracy a nie pierdolicie że serwer do duby albo że cofki są. Żadnych cofki nie było, tylko zaśmiecacie temat takimi bez sensownymi postami.

Pisałem z administracją serwera, i wiesz czy nie to zapierdalają jak kunie żeby serwer powstał na nogi. Rzygać mi się chce patrząc na takie posty, więc kurwa wrzuć na luz, albo przenieś się na inny serwer..

Tyle mam do powiedzenia.

Administracjo Arentusa.. Jesteście zajebiści, dostaliśmy od was bardzo dużo wspaniałej zabawy i teraz tylko czekamy na więcej. Pozdro Mate.

Kappa.

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

Ciebie to chyba kolego pierun pierdolnął? Ani razu nie było cofki, a jak by była to by wszystkim coś odebrało prawda? Narzekasz jak baba podczas okresu. Weź się kurde w garść i zdobądź coś i przestań pierdolić mi tutaj że Ci coś zabrało pipko.. Istny,koval i inni pracują dniami i nocami żeby naprawiać błędy. Tacy jak ty nie pomagają tylko pogarszają sprawę. Trzeba być wyrozumiałym i cierpliwym.. Nie zrobią wszystkiego naraz tak jak każdy by to chciał. Dajcie im troche luzu i jakąś motywacje do pracy a nie pierdolicie że serwer do duby albo że cofki są. Żadnych cofki nie było, tylko zaśmiecacie temat takimi bez sensownymi postami.

Pisałem z administracją serwera, i wiesz czy nie to zapierdalają jak kunie żeby serwer powstał na nogi. Rzygać mi się chce patrząc na takie posty, więc kurwa wrzuć na luz, albo przenieś się na inny serwer..

Tyle mam do powiedzenia.

Administracjo Arentusa.. Jesteście zajebiści, dostaliśmy od was bardzo dużo wspaniałej zabawy i teraz tylko czekamy na więcej. Pozdro Mate.

dziekujemy za miłe słowa:)

SERWER ONLINE ZAPRFASZAMY

Opublikowano

Nie się grało tylko gra.

Serwer będzie Online jak naprawią system :)

Nie stresować się, tylko poczekać lub pograć w inną grę.

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Chłopaki co to za spam ... na serwerze na beta testach było od groma bugów ... nie wiem jak teraz jest jeżeli wszystko poprawili to polecam ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Obecnie jest konserwacja, ale server w porownaniu do takich startujacych ostatnio 4funów jak Cav*s, Alin*2 itp jest stabilny, a nie ciagle offf i ciagle nowe starty servera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...