Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie kd elit. +0 i zwykle +7

jezeli dodali by kd +5 i +9 to serwer byl by pod is

Ja bym wolał zeby dodali kd +5, zaoszczedzilbym czasu :D

Jesli chodzi o postacie Gm, to Koval PODOBNO usunal wszystkie prywatne postacie GM'ow.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Aby wejść potrzebujemy jednoosobowe PT.

Bardzo zaawansowany serwer technicznie. Na żadnym innym nie widziałem 1 osobowej grupy

Opublikowano

czemu w av1 niw widzę mobów a mnie leją, następny błąd??? n ie pisać że mam wgrać łatkę bo po jej wgraniu nawet zalogować się n ie mogę

Opublikowano

czemu w av1 niw widzę mobów a mnie leją, następny błąd??? n ie pisać że mam wgrać łatkę bo po jej wgraniu nawet zalogować się n ie mogę

Od nowa pobierz clienta, a potem łatkę ponieważ możliwe że masz jakiś zepsuty plik.

Opublikowano

To widać że łatki wgrać nie umiesz, bo wszyscy co zrobili to prawidłowo, mają poprawnie działającą i grotę i resztę rzeczy.

Podmieniłeś pliki w folderze pack oraz ikonkę gry ?

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

No serwerek wydaje się być ciekawy, prezentacja ładna nic dodać nic ująć, teraz gdy Divine upadło mamy gdzie grać pozdrawiam.

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Mam pytanie czemu mi client się zacina chce telepnąć na inną mape to jest czarne tło i nic sie nie pokazuje i mam obraz nie kiedy tak że sie zamazuje o co chodzi ?

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

Padlo logowanie i swiat ? Czy tylko ja nie moge sie polaczyc ?

Niech ktos mi to rozpisze ... Bo on to tak napisal, ze ....

" 2.Jeżeli przy próbie zalogowania się na serwer macie komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem..." musisz wrzucić tego exeka do głównego folderu gry i grę uruchamiać przez niego. "

SA Jest na TS caly czas ale nie raczy pomoc :) Powodzenia

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Mam taki problem, że gdy włączam auto patchera , to zamiast pobierać aktualizacje wyskakuje "Błąd ładowania patchlisty" pomoże ktoś ;)?

nie wlaczaj gry przez auto patchera

Opublikowano

Serwer polecam jeszcze bardziej niz polecalem na poczatku!

Koval caly czas pracuje nad updatem oraz clientem dla nas!

Mam nadzieje ze wiecej graczy bedzie gralo po updacie!

je0o.png

Opublikowano

Serwer polecam.

Wbiłem TOP1 i po kilku dniach skończyłem grę na serwerze.

Polecam gildię BaoBao i czekam na Update ze strony serwera, może wrócę :)

Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Server byłby fajny gdyby nie te kamyki, bo tak na prawdę to jest gówniany, każdy każdego ma na 1 skilla. Przed chwilą padłam od mentala z uderzenia miecza walnął mi za 400k przy full abs i tarczy, więc fajnie.... bo istniejesz tutaj tylko dzięki kamykom, bez nich jesteś zero.

Usunięcie kamyków, mała zmiana dmgu broni, inaczej cieńko to widzę.

Opublikowano

Server byłby fajny gdyby nie te kamyki, bo tak na prawdę to jest gówniany, każdy każdego ma na 1 skilla. Przed chwilą padłam od mentala z uderzenia miecza walnął mi za 400k przy full abs i tarczy, więc fajnie.... bo istniejesz tutaj tylko dzięki kamykom, bez nich jesteś zero.

Usunięcie kamyków, mała zmiana dmgu broni, inaczej cieńko to widzę.

Ja jakoś mam full abs, elit kd +3, 1,4 kk hp i nie padam na skila przy PvP i w sumie rzadko przeciwnik pada, więc aż tak źle to nie jest :). Walnąłem typowi 400 k z szarży i miał full, czemu? Zbroja z regenerką + eq szarego smoka, więc czasem jednak trzeba się ciutkę napocić .

1377371138-U1002370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...