Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu tego wszystkiego jest pierdyliard? Czy można prosić o ss ostatnich broni? dmg wymagania i może ulepki jakie trzeba na nie, Jeżeli podacie to może zagram :)

Opublikowano

Czemu tego wszystkiego jest pierdyliard? Czy można prosić o ss ostatnich broni? dmg wymagania i może ulepki jakie trzeba na nie, Jeżeli podacie to może zagram :)

Nie wiem czy się nie myle ale są jakies takm poradniki na 4um i tam powinno byc wzystko opisane .

Opublikowano

Nie wiem czy się nie myle ale są jakies takm poradniki na 4um i tam powinno byc wzystko opisane .

A można link do niego na pw?

reszta pytań w ile wbije max lvl? trudno o max eq? Czy bs jest dozwolony? Jest zielona roska? (na magię) bo nie mogę się dopatrzeć. Czy trudno ubić najlepszego bossa? Wiadomo mniej więcej jaka najlepsza klasa do pvp? Trudno się expi na nowych mapkach postaciami jak ninja i szaman healer?

Opublikowano

hmm mam pytanie, wszedlem do gry i mam jakies paski czy w sumie nie wiem jak to nazwac no ogolnie jak by scinki mapy jest potrzebna jakas latka czy cos przestawic zeby normalnie chodzilo?

Opublikowano

Mam problem. Nie dziala mi patcher bład pobierania patch lista. Skorzystalem z poradnika na 4um i dalej nic i dzięki temu nie moge zagrac. Mógłby ktos wrzucic na jakis hosting rooty?

Opublikowano

A i mam jeszcze jedno ostatnie pytanie.. Czy jest zmiana skilli? <z bodego na mentala itp itd>, czy metki da rade ubić bez problemu na szamanie?

Już widzę. Jest.

@Pytania inne : w ile ubije smoka? Czy jest lepszy od generała?

Opublikowano

A i mam jeszcze jedno ostatnie pytanie.. Czy jest zmiana skilli? <z bodego na mentala itp itd>, czy metki da rade ubić bez problemu na szamanie?

Już widzę. Jest.

@Pytania inne : w ile ubije smoka? Czy jest lepszy od generała?

Smok jest lepszy od generała, ale za to mniej bije.

Jeśli otrujesz jednego i drugiego to problemu mieć nie będziesz z ubiciem

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

zagralbym gdyby nie moje przewrazliwienie co do wirusów keyloggerów itp

A co antywirusa nie masz, albo jakiegoś skanera na internecie ? nawet nie musisz tego wypakowywać, tylko przeskanować.

Opublikowano

A co antywirusa nie masz, albo jakiegoś skanera na internecie ? nawet nie musisz tego wypakowywać, tylko przeskanować.

Mam antywirusa AVAST wiec jak kazdy wiem jest to antywirus aby byl ;3

Opublikowano

Supcio... najpierw wirus w cliencie, który jest "niegroźny" lecz nie wiadomo i w dodatku jest i odstrasza.. Po drugie znowu kochany Runtime error :) to już chyba tyle. Dzięki za pomoc IneS z sb :)

Opublikowano

Mam problem z grafiką. Tekstury mi szaleją. Załamują się i zacinają. Nie wiem co się dzieje.

Mam pobrać jakąś łatkę lub coś w tym rodzaju?

logoaks.gif

Opublikowano

Serwer prawie jak xenox, ale nie działa switchbot nie polecam.

Switchbot działa, ten od padmaka. Tylko musisz przerzucić python22.dll z clienta serwera na którym bs działał :)

hmm mam pytanie, wszedlem do gry i mam jakies paski czy w sumie nie wiem jak to nazwac no ogolnie jak by scinki mapy jest potrzebna jakas latka czy cos przestawic zeby normalnie chodzilo?

W config przestaw sobie TNL na auto.

1370877904-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...