Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server byłby fajny gdyby nie te kamyki, bo tak na prawdę to jest gówniany, każdy każdego ma na 1 skilla. Przed chwilą padłam od mentala z uderzenia miecza walnął mi za 400k przy full abs i tarczy, więc fajnie.... bo istniejesz tutaj tylko dzięki kamykom, bez nich jesteś zero.

Usunięcie kamyków, mała zmiana dmgu broni, inaczej cieńko to widzę.

to serwer typu 4fun wiec o to chodzi aby bylo 4kk hp , 20k ataku 600 na luda :D. GM probuja robic nowe eq wiec tez beda lepsze abs i wiecej hp wiec z czasem bedziemy dostawac coraz mniej ze skili

Opublikowano

Serwer może i fajny ale nie widzę mobków w Grocie ... Pytałem innych , kazali mi pobrać patcher , ale patcher nie działa ...

Nie patchera tylko latke z forum ;)

je0o.png

Opublikowano

Serwer może być, lecz ma kilka bugów w prawdzie nie znacznych, no ale są. ;d Osób on-line też niestety za dużo nie ma, troszkę trudno się handluje. A czy 6 skill u mentala nie ma zbyt dużego zasięgu?

@Edit

Są jakieś dungeony do 130 lvl'a z których można zdobyć potrzebne ulepszacze na epicki?

Opublikowano

up@ zgadzam się powinny być dugeony na 135+ żeby dropac zwoje trucizny zemsty leczenia i te inne :) to by było super serwer miałby sens a nie czekać 3 h żeby 1 smoka zabić -.- i tak będzie sksuty dlatego ludzie odchodzą ponieważ meczy ich te czekanie na smoka po parę godzin. To ma byc serwer Easy a nie Medium wiec gm pomysl nad tymi dugeonami

Opublikowano

a ja mam takie pytania

1. w ile +/- wbije 250 poziom

2.ile % jest na wbicie kd

3.ciężko jest robić biologa?

4.ciężko dropić ulepszacze na zbr/bron do 250 poziomu?

1 jesli zaczynasz z niczym i chesz tylko expic to jakies 2 tyg

2 zwykle 30% elit 80%

3 latwo wystarczy tylko wiedziec gdzie dropic zwoje

4 nawet ciezko ( wkoncu to nie kolejny xenox aby znudzil sie po 2 tyg )

serwer z przyszloscia polecam

Opublikowano

serwer troche do dupy poczatkowy gracz moze zapomniec o dropieniu zwoji zemsty itp wszystkie spoty są przejete przez graczy 180+. tak wiec nowi gracze nie maja jak robic eq xD

Opublikowano

Xenox? bug na bugu.. ten serwer spadł na psy, a gracze to.. nie wszyscy oczywiście więc nie piszczcie że każdy to podróbka, zresztą tu widzę kilka innych/nowych rzeczy.

Za metinem aż tak nie przepadam jednak gram z nudów :P i wciąga... :D

więc luknę i ten serwer, zależy mi na normalnej grze poexpić itd.. poznać tą grę w 100%, oczywiście grałem kiedyś na PL trochę ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

hehe pliki z xenoxa a dokładnie z Extreme

hehe pliki, ktore sa na xenoxie czyli rykox sa dostepne dla kazdego hyhy wiec nie hehehuj mi tu hehehuju.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1022531-zapowiedz-argentus/page-5 - link do 1 tematu , poczytajcie opinie potem narzekajcie..

Nie rozumiem was ludzie ... Piszecie , że to trugi Xen***t2 a wcale tak nie jest! Dam wam przykład :

Co oferuje Xen***t2 ?

Mase bugów

Kolosalne DMG

Brak kontaktu z Administracją

Ludzie mają w ujj SM..

Pvp na 1 skill

Kolosalne dmg od av9+

Co oferuje Argentus.Pl ?

Brak Bugów!

Bardzo dobry kontakt z Administracją! (wiem co pisze)

Nowe Mapy!

System Petów!

PVP nie trwa na 1 skilla

W atlantydzie mniejsze dmg mobów , przyjemniejszy exp!

Mam wymieniać dalej ? Bo tego jest od zayebania...

Więć Polecam i zapraszam na serwer , gramy shinsoo !!! Pozdrawiam i czekam na start 18:00!!!

Prawda, co do bugów to raz na jakiś czas coś tam się stanie ale to pewnie przez Windows 7.. itd :P to już sobie zrobię sam.

Grota chyba lepiej nie widziałem na innych serwerach.. na xenoxie na grocie 2 już trzeba się męczyć ;x by mogli dać lajtowe a później hard.

A tutaj macie łatwiej = fajnie się expi ^^

Drop też dobry, nowy wygląd moobów nie każdych, nowe mapy itd:P

Też polecam serwer, co do graczy o 100 razy lepsi niż na innych serwerach :D może mniej dzieciarni? nie wiem.

Dla tych co nie widza moobów itd..

tak macie wyjaśnione co zrobić.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...