Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server na jutro rano bedzie dzialal

co do mapy np na 200 i 220 lvl one sa tylko poto aby dropic tam ulepki

na mapie 180 wbija sie 250 lvl

hm wcale tak latwo eq nie jest zrobic wiec nie piszcie glupot :>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

server na jutro rano bedzie dzialal

co do mapy np na 200 i 220 lvl one sa tylko poto aby dropic tam ulepki

na mapie 180 wbija sie 250 lvl

hm wcale tak latwo eq nie jest zrobic wiec nie piszcie glupot :>

Skąd to wiesz o tym -.- , przecież nie jest twój serwer.

Mowili że będzie onilne po 20 i nic nie działał juz jest po 23. Czekam na serwerze chcę zagrać -.-

Opublikowano

Skąd to wiesz o tym -.- , przecież nie jest twój serwer.

Mowili że będzie onilne po 20 i nic nie działał juz jest po 23. Czekam na serwerze chcę zagrać -.-

pisalismy do kowala i pisal ze rano juz bedzie. czekajmy spokojnie

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Więc tyle co wiem z tsa:

Strona do jutra nie działa bd zmieniany hosting, za to macie dostępne forum:

http://argentus.pl/forum/

Serwer jest dalej off bo serwerownia nie włączy go w niedziele bo nie pracują ( tak słyszałem ) i dopiero z rana 8-11 powinien być serwer ON.

Pozdrawiam Skarbinho ! :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

hm server nie jest czesto off to jest jego pierwszy upadek na wiecej nic 24h ale kazdy server przechodzil takie cos

wiec czekamy i gramy !

zapraszam wszystkich do chunjo BaoBao 18 + !

Opublikowano

Serwer oficjalnie po 3 ddosach. Strasznie słaba ochrona tego serwera przez administrację. gdy wszedłem na tsa jeden z adminów nie ogarniał podstawowych rzeczy w msql .
Dzisiaj serwer leży od 2 dni pod wymówką że system operacyjny im padł. Lecz ja z nieoficjalnych źródeł ( zaprzyjaźniony admin) wiem że to był zwykły ddos. Pierwszy był już przy starcie gdyż serwer miał wystartować o 18 a wystartował 2,5 h później. (Wiadomo, nowy serwer - 1 ddos) Co do serwera - pełno dzieci z podstawówki które potrafią tylko napisać: Wypier*alaj oraz "rzal" czy tym podobne (ktury, żeczy) 250 lvl wbity został 2 dni po starcie serwera. Wiadomo - easy. Lecz nie taki aż. Przykład mamy na pandorze która też jest easy a 250 wbijano przez 3-4 mies. z innej beczki :Pełno cofek, ciągle off .To tyle na temat tego "gnoju". Nie polecam serdecznie :)

Opublikowano

@up napisal typowy placzek ktory przez tydzien wbil max 180 lvl ;d

nie umiesz grac zazdroscisz mi lvl wbitego przez 2 dni

oceniasz kazda osobe ze ma 13 lat zapraszam do nas do gilldi to sie przekonasz

nie porownoj pan**ry do argentusa owszem jest latwiej ale jak zrobisz maksymalne eq to porozmawiamy za miesiac :>

nie sluchac idiotow ! ktorzy zniechecaja was do wejscia na server !

Opublikowano

Serwer oficjalnie po 3 ddosach. Strasznie słaba ochrona tego serwera przez administrację. gdy wszedłem na tsa jeden z adminów nie ogarniał podstawowych rzeczy w msql .

Dzisiaj serwer leży od 2 dni pod wymówką że system operacyjny im padł. Lecz ja z nieoficjalnych źródeł ( zaprzyjaźniony admin) wiem że to był zwykły ddos. Pierwszy był już przy starcie gdyż serwer miał wystartować o 18 a wystartował 2,5 h później. (Wiadomo, nowy serwer - 1 ddos) Co do serwera - pełno dzieci z podstawówki które potrafią tylko napisać: Wypier*alaj oraz "rzal" czy tym podobne (ktury, żeczy) 250 lvl wbity został 2 dni po starcie serwera. Wiadomo - easy. Lecz nie taki aż. Przykład mamy na pandorze która też jest easy a 250 wbijano przez 3-4 mies. z innej beczki :Pełno cofek, ciągle off .To tyle na temat tego "gnoju". Nie polecam serdecznie :)

serwer oficjalnie po 3 ddosach lecz od tego nie padł :) na starcie rownież nie padł od ddosu tylko od tego że przeoczyliśmy jedną misje i tylko dlatego był start przesuniety.A co do "gnoju" widocznie nie znasz pojecia tego slowa :)

Obornik(gnój)-nawóz naturalny[/url] składający się z przefermentowanego , moczu zwierząt i ściółki . Zawiera on wszystkie składniki odżywcze potrzebne do rozwoju oraz poprawia właściwości fizyczne.

Obecnie w dużych częściej stosowany jest nawóz pochodzący z bezściółkowego chowu zwierząt gospodarskich].

SERWER ONLINE

Opublikowano

Niestety chciałem pograć na tym serwie lecz nie mogę pobrać Hostingi są do dupy ;3 i nie mogę pobrać z jednego a z 2 pobiera mi się 12godzin więc zrezygnowałem ;/. może ktoś dać clienta na inny hosting?

Opublikowano

Niestety chciałem pograć na tym serwie lecz nie mogę pobrać Hostingi są do dupy ;3 i nie mogę pobrać z jednego a z 2 pobiera mi się 12godzin więc zrezygnowałem ;/. może ktoś dać clienta na inny hosting?

A z tego pierwszego jaką przeglądarką pobierasz?

Opublikowano

Najlepiej ściągać przez chrome z mega

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie nagrałem filmik jak pobrać Argentusa...

PS. Ściąga szybciej ale mój net jest taki chu*owy że i tak dobrze pobierało na filmiku (internet mobilny z Plusa)

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Ile osób on-line dziennie? A i po ile chodzą 6-7 i zmianki 6-7?

Ludzi to w granicy 500 pewnie. Expowiska prawie ciągle zajęte :D

6/7 u handlary 200szt po 200yang.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Również mam problem z pobraniem, z mega zatrzymuje sie w polowie a na multi pobierze 400 mb normalnie i zaczyna po 10 kb/s pobierac...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...