Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka uwag :

-na kazdym stanowisku ( gdzie respie sie general lub smok ) i na kazdym ch jest jakas osoba i tylko czeka na resp ( przez co nawet nie moge ubic generala lub smoka )

-piwa,vodki,skrzyn z boltem i iphone leci bardzo malo

-zamiast dodawac drop tych smieci ( zwierciadel,listow,ksiag ) z mobkow przydaly by sie metiny z ktorych by to dropilo a z mobkow lecialy by perly i broszki i ewentualnie piwa itp...

-naprawcie bugi z czarnym ekranem ...

-zrobic jakies wiekszy odstepy miedzy atlantydami przyklad :

v1 od 75-85

v2 od 85-100

v3 od 100-110

v4 od 110-120

itp.. Wtedy byl by normalny exp az do 180 lvl

Opublikowano

Mam kilka uwag :

-na kazdym stanowisku ( gdzie respie sie general lub smok ) i na kazdym ch jest jakas osoba i tylko czeka na resp ( przez co nawet nie moge ubic generala lub smoka )

-piwa,vodki,skrzyn z boltem i iphone leci bardzo malo

-zamiast dodawac drop tych smieci ( zwierciadel,listow,ksiag ) z mobkow przydaly by sie metiny z ktorych by to dropilo a z mobkow lecialy by perly i broszki i ewentualnie piwa itp...

-naprawcie bugi z czarnym ekranem ...

-zrobic jakies wiekszy odstepy miedzy atlantydami przyklad :

v1 od 75-85

v2 od 85-100

v3 od 100-110

v4 od 110-120

itp.. Wtedy byl by normalny exp az do 180 lvl

5 to gruba przesada, 10 lvl to przesada, powinno być 20+

Ja bym nawet proponował

v1 od 75 - 105

v2 od 105- 135

itd...

Opublikowano

Nie padł tylko jest konserwacja ośle.. Za wprowadzanie ludzi w blad nalezy ci sie kara od moda.

Jak ty się odzywasz jako administrator servera do graczy ? Może ty jesteś osłem i nie obrażaj osoby która nic ci głupiego nie powiedziała. A co do IS to obiecujecie a nic nie robicie .... A tak wgl nawet łaskawie nie umiecie napisać co będzie robione podczas konserwacji ?!

................

Opublikowano

Jak ty się odzywasz jako administrator servera do graczy ? Może ty jesteś osłem i nie obrażaj osoby która nic ci głupiego nie powiedziała. A co do IS to obiecujecie a nic nie robicie .... A tak wgl nawet łaskawie nie umiecie napisać co będzie robione podczas konserwacji ?!

Kolejny matoł... Pokaz mi gdzie Ja sie przedstawilem w jakimkolwiek poscie jako administrator tego serva? Jestem zwyklym graczem, a ty "turbobystrzakiem"..

Napisałem słowo Turbo bystrzakiem razem a pisze, ze napisalem turbobypedałem... Co to za prowokacja jakas?

Opublikowano

3 ręka jest na start..

Mam konto od kilku dni i takowa mi się skończyła, a nie mogę zbierać yang z ziemi w takiej ilości na AV, bo mi to po prostu utrudnia grę ; )

@EDit: już mam, czyli to pewnie był bug, ale jak pisałem z kilkoma osobami to też nie mieli. Wybaczcie; )

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Witajcie hah zaczynacie mnie już dobijać hah Koval ogarnij adma forum bo dał mi bana za nic a w dziale zbanowani mnie nie ma. Jak tam ma wyglądać ten serwer, że jak napisze prawde temat od razu idzie to kosza to zaprzeproszeniem Wyku**iać mi z tym kałem!

Opublikowano

Irytujące troche jest fakt, że na 10 miejscówek respu bosów ( generała i smoka) w kazdym miejscu i na kazdym ch jest ktos i jest zajete. Proponuje wprowdzenie dodatkowych 2 chaleneli, bo gra tutaj za duzo osób i ciezko sie tu gra..

Opublikowano

Serwer jest identyczny jak Xen*X ?

Czy może lepszy bądź gorszy ?

Jest dużo ludzi na serwerze ?

Administracja interesuje się serwerem ?

Serwer wydaje się fajny :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1022531-zapowiedz-argentus/page-5 - link do 1 tematu , poczytajcie opinie potem narzekajcie..

Nie rozumiem was ludzie ... Piszecie , że to trugi Xen***t2 a wcale tak nie jest! Dam wam przykład :

Co oferuje Xen***t2 ?

Mase bugów

Kolosalne DMG

Brak kontaktu z Administracją

Ludzie mają w ujj SM..

Pvp na 1 skill

Kolosalne dmg od av9+

Co oferuje Argentus.Pl ?

Brak Bugów!

Bardzo dobry kontakt z Administracją! (wiem co pisze)

Nowe Mapy!

System Petów!

PVP nie trwa na 1 skilla

W atlantydzie mniejsze dmg mobów , przyjemniejszy exp!

Mam wymieniać dalej ? Bo tego jest od zayebania...

Więć Polecam i zapraszam na serwer , gramy shinsoo !!! Pozdrawiam i czekam na start 18:00!!!

Bony /kd / dmg broni sa takie same wiec nie wiem czemu pvp mialo by byc inne .. bo nie maja ludzie jeszcze kd elit +5... haha serwer ciagle ma cofki zabiera lv , bronie , wieczne ataki , administracja mila lecz niezbyt rozgadana raz odpisal mi tylko Bonek reszta ni słychu ni widu :D !! 186lv wbity , bron zabrało nie polecam serwera ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...