Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma wyjebane tylko ma drobne problemy, czekam aż się do mnie odezwie i zaczniemy ogarniać... niestety dodzwonić się nie mogę do GMa

Co ty ciszniesz :) jakb nie mial wyjebane to by sie do Ciebie ODEZWAL to po pierwsze, po drugie z tego co widac to bańka mydlana cos mi sie wydaje, ze server otworza i padnie po chwili i ludzie beda sie wkurwiac, ze tyle beta trwala a tu takie problemy.. wiec raczej, zeby teraz dzialal caly czas.. tak BTW jezeli, ktos chce spowrotem kase za te wasze DONATE to chyba oddacie ?

!!!! Grozisz MI !!!!

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ty ciszniesz :) jakb nie mial wyjebane to by sie do Ciebie ODEZWAL to po pierwsze, po drugie z tego co widac to bańka mydlana cos mi sie wydaje, ze server otworza i padnie po chwili i ludzie beda sie wkurwiac, ze tyle beta trwala a tu takie problemy.. wiec raczej, zeby teraz dzialal caly czas.. tak BTW jezeli, ktos chce spowrotem kase za te wasze DONATE to chyba oddacie ?

po 1 :) własnie się odezwał i powiedział ze koleś nie zrobił jeszcze strony pvp (coś z halsem nie wiem o co biega ale mam nadzieje ze to się szybko wyjaśni):)Postaram się go nakłonić żeby dzisiaj odpalił a stronę się zrobi najwyżej później zrobi :)

po 2 :)ja nic nie wiem jeśli chodzi o DONATE, sam tez płaciłem wiec nic nie wiem na ten temat:)

Opublikowano

co za klamce , gorsze to od tuska ... nawet napisali ze 15.09 open i co ... szkoda gadac, napisze do admina mpc ze to jakas sciemy zeby zamknal temat bo to nie ma sensu .. wracajcie do gimnazjum sie uzyc .. pozatym Ten Gm Kover czy jak mu tam byl dzis na mpc od 12 do 14 wiec nie sciemniaj ze kontaktu z nim nie bylo ..

Opublikowano

ogolnie mnie denerwuje to, ze zrobilem 2 dni przed otwarciem OFICIALA gdzie silki mialby byc 2x drozsze a na dzien dzisiejszy widze, ze to tak jakby zarobek ... (na maszyne potrzebujemy 2,3 dni i bedzie dzialac ) jest 15.09 torche czasu minelo i dalej beta, oficjal off :(

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

obamaclapping.gif

Barack Obama łączy się z tym serwer w bólu. Tak jak mówiłem, Polacy potrafią tylko narzekać, narzekać i tworzyć "myślami". Wiedziałem, że ten serwer nie powstanie, gdy wszedłem w współprace. Miałem wykonać dla ów państwa strone :) . Admin był tak intelignetny, że wrzucił tak pliki na stronę że każdy mógł je wykraść:). Po czym, gdy rozmawiałem z nimi to jeden grał w LOL'a a drugi siedział i też w coś grał, gdzie w mnie rodziło sie pytanie - kim wy do cholery jesteście? Chcecie coś tworzyć, a robicie siebie sami w bambuko. Nie chcecie serwera, bo taka jest wasza polityka nastawienia do ludzi to tak macie. Współczuje ludziom, którzy wydali kasę na ten serwer - jest to kasa wydana w błoto. Może nawet jeżeli serwer będzie ONLINE, to ile tam będzie grało ludzi max 30? Opłacało się wydawać na taki serwer 100zł? Bo ja myślę że nie :).

JESTEM DUMNY! POLSKI PROJEKT NIE UPADŁ - bo nawet nie powstał :)

Opublikowano

obamaclapping.gif

Barack Obama łączy się z tym serwer w bólu. Tak jak mówiłem, Polacy potrafią tylko narzekać, narzekać i tworzyć "myślami". Wiedziałem, że ten serwer nie powstanie, gdy wszedłem w współprace. Miałem wykonać dla ów państwa strone :) . Admin był tak intelignetny, że wrzucił tak pliki na stronę że każdy mógł je wykraść :). Po czym, gdy rozmawiałem z nimi to jeden grał w LOL'a a drugi siedział i też w coś grał, gdzie w mnie rodziło sie pytanie - kim wy do cholery jesteście? Chcecie coś tworzyć, a robicie siebie sami w bambuko. Nie chcecie serwera, bo taka jest wasza polityka nastawienia do ludzi to tak macie. Współczuje ludziom, którzy wydali kasę na ten serwer - jest to kasa wydana w błoto. Może nawet jeżeli serwer będzie ONLINE, to ile tam będzie grało ludzi max 30? Opłacało się wydawać na taki serwer 100zł? Bo ja myślę że nie :).

JESTEM DUMNY! POLSKI PROJEKT NIE UPADŁ - bo nawet nie powstał :)

Współczucie? Myślę, że nawet ich nie zabolało to po kieszeni. Tzw. banany, nie mają na co wydać pieniędzy w rzeczywistości, więc robią to w wirtualnym świecie. O co chodzi z tym serwerem? Nie jestem w temacie, bo data otwarcia była wyznaczona jeszcze na wakacje i wgl. jakoś podejrzanie długo robicie ten serwer. Myth 2 :O Jeśli już próbujecie zrobić coś dobrego to mile widziana byłaby reklama, bo w dzisiejszym świecie silkroada to właśnie jest przepis na udany serwer. W każdym razie gratuluję wytrwałości i good luck.

Opublikowano

ogolnie mnie denerwuje to, ze zrobilem 2 dni przed otwarciem OFICIALA gdzie silki mialby byc 2x drozsze a na dzien dzisiejszy widze, ze to tak jakby zarobek ... (na maszyne potrzebujemy 2,3 dni i bedzie dzialac ) jest 15.09 torche czasu minelo i dalej beta, oficjal off :(

dostałem informacje ze GM ma kompa w naprawie wiec server będzie odpalony (narazie) u mnie na kompie najprawdopodobniej jutro , będę na bieżąco was informować:)

Opublikowano

dostałem informacje ze GM ma kompa w naprawie wiec server będzie odpalony (narazie) u mnie na kompie najprawdopodobniej jutro , będę na bieżąco was informować :)

zawsze cos! FAKEEEEEEEEEE To jest sztuczne przeciaganie .

Server Nigdy nie bedzie odpalony! Jestem tego pewien

Opublikowano

dostałem informacje ze GM ma kompa w naprawie wiec server będzie odpalony (narazie) u mnie na kompie najprawdopodobniej jutro , będę na bieżąco was informować :)

Jutro konczy sie za godzine, leze i kwicze :D wasza ekipa to prawdziwi mistrzowie :O

Opublikowano

Nie wiem czy niektórzy ludzie po prostu są sklepu czy szukają rozrywki. Sprawa jest prosta. Nie mam teraz laptopa tak więc nie mam jak zrobić reklamy wstawić na epvp stresować dB I finalnie uruchomić serwer. Mod bez pozwolenia tematu nie może zamknąć tematu. Widzę ze ludzie titan się znajdują kompletnie nie wiedzą nic o serwerze. Nemesis gdzieś spierzyl I teraz jestem prawie sam tylko w pewnych czynnościach pomagają mi osoby trzecie. Przykro mi w przeciwieństwie do roffdzia moge opłacić dedyka na następny miesiąc. Żyje huragan dachu mi na szczęście nie rozstał. Dlaczego serwera pisze ostatni raz I prosba aby już nie było juz tych niepotrzebnych komentarzy. Przepraszam ze to wszystko tak długo trwa ale magikiem nie jestem, musze poczekać te 5 dni aż mi naprawionego laptopa z niemiec dostarcza. Pozdrawiam Kovery

Opublikowano

ty co ty masz za lapka ze do niemiec go wysylali naprawiac?

Sony Vaio series E

Na serwerze będzie można zdobyć darmowe silki? I kiedy wreszcie start?

Będzie. Niedługo..

Opublikowano

Coś mi sie zdaje ze nie będzie open :P.Mogliście wziość jeszcze jakiegos gm'a do pomocy to było by szybciej.

W sumie to nawet nie ma na co czekac i tak serwer nie wystartuje !!

Opublikowano

Uwielbiam to nasze rdzenne czarnowidztwo ... dajcie im szanse.. Chłopaki się starają ..chcą coś fajnego stworzyć ...owszem data otwarcia się wydłuża .. więc może zaistnialy pewne okolicznosci ,które powodują te opóźnienia.. W kazdym bądź razie ja (nie)cierpliwie czekam na finał ! :D

Opublikowano

Uwielbiam to nasze rdzenne czarnowidztwo ... dajcie im szanse.. Chłopaki się starają ..chcą coś fajnego stworzyć ...owszem data otwarcia się wydłuża .. więc może zaistnialy pewne okolicznosci ,które powodują te opóźnienia.. W kazdym bądź razie ja (nie)cierpliwie czekam na finał ! :D

O czym ty mowisz, oni codziennie maja coraz lepsze wyjasnienia, raz osoba trzecia zawinila, raz brak kontaktu, raz sie popsul laptop, niedlugo dojdzie do tornada jak juz wczesniej bylo wspomniane... to kwestia czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...