Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wide polskie servery wkaraczaja w nowy wymiar , wczesniej byly otwarte na gora 2 miesiace teraz sa zamykan zanim zostaly otworzaone ) ciekawy jestem co z osobami ktore zrobily donate na becie ...

Opublikowano

raczej juz nie ma kto oddac :) jak widzisz zmyli sie :) a moze to nowy sposob na kase ... po co wydawac na dedyki .. sciemnic ze bedie taki i taki server .. zeby dawac kase oni dadza bonusa za to na oficjalu .. jak juz troche uzberaja zmywaja sie ...bo przeciez nawet te pliki z ego nie doszlego servera nawet dedyka nie mialy .... wiec moze cwaniaczki wymyslili nowy sposob zarabiania albo raczej "obkradania" ludzi

Opublikowano

@UP

A wy już myślicie że oni wszyscy mają miliony na kontach i teraz dyskretnie przygotowywuja plan jak z tym uciec.... Jak dostali z tych dotacji na dedyka z anti-ddosem to będzie dobrze. A na serwer musicie czekać najwyraźniej są czymś zajęci .

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

A wy już myślicie że oni wszyscy mają miliony na kontach i teraz dyskretnie przygotowywuja plan jak z tym uciec.... Jak dostali z tych dotacji na dedyka z anti-ddosem to będzie dobrze. A na serwer musicie czekać najwyraźniej są czymś zajęci .

....

raczej juz nie ma kto oddac :) jak widzisz zmyli sie :) a moze to nowy sposob na kase ... po co wydawac na dedyki .. sciemnic ze bedie taki i taki server .. zeby dawac kase oni dadza bonusa za to na oficjalu .. jak juz troche uzberaja zmywaja sie ...bo przeciez nawet te pliki z ego nie doszlego servera nawet dedyka nie mialy .... wiec moze cwaniaczki wymyslili nowy sposob zarabiania albo raczej "obkradania" ludzi

Nie siedziales na skype / ts - nic nie wiesz. wszystko skonczone zostala reklama na epvp (jutro napiszemy). server open w niedziele. nemesisa nie ma, a ja potrzebowalem 2 osoby.. biale wino + laptop = pijana klawiatura

Opublikowano

Nie przejmujcie sie to wszystko wina naszego spamu!!! :(

Człowieku a co tu ma spam do szybkości ich pracy co? Już takie głupoty wymyślacie że to przechodzi ludzkie pojęcie, dziwne na innych serwerach i grach nie mają takiego problemu...

Opublikowano

Człowieku a co tu ma spam do szybkości ich pracy co? Już takie głupoty wymyślacie że to przechodzi ludzkie pojęcie, dziwne na innych serwerach i grach nie mają takiego problemu...

widać że nie znasz calego tematu :) wiec sie nie wypowiadaj skoro Admini sami pisali ze muszą przełożyć otwarcie bo robimy spam w temacie.

Opublikowano

Usprawiedliwiać się spamem? Ja widziałem jak kovery się wypowiada w innych tematach więc mógł się wziąść do roboty a nie siedzieć na forum...

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko czy liczycie się z liczbą graczy? Ile planujesz mieć na start albo już pomijając start ? 15 graczy? max 40? Opłacać będzie Ci się utrzymywać maszynę? Bo wątpie, pewnie gdy dobiegnie koniec utrzymywania maszyny to padnie serwer, wątpię że przedłużysz. Chyba że przedłużysz na inny projekt :).

Dlaczego tak piszę ?

Myth - 700+ graczy

Creddy - 200+ graczy

Venture - 100+ graczy

no i Rebrith ma startować ale nie wiadomo kiedy. Cóż, nawarzyliście sobie piwa oczekiwaniami to teraz tak będziecie mieli. Jak pisałem z Tobą to mówiłeś że Kokoru ma diamentralny DMG bo wali po 70k, co za problem bylo wystarować z serwerem i dać notkę aby ludzi omijali Kokoru? Jak przy takich ratach to nawet nie trzeba by było iść na nie :) no chyba że problem leżał gdzie indziej :).

Trudno, otwieracie serwer w złym momencie, przy dobrych innych serwerach. Wybicie waszego serwer będzie ciężkie, ale życzę wam powodzenia :)

Opublikowano

@UP

Co do myth to może być różnie :) Ciągłe lagi, dojebane ceny silków... w bocie brak możliwości repota (sbot), ludzie zaraz mogą uciec :)

Opublikowano

@UP
a godzine podacie moze :D? czy mamy oczekiwac znowu xD jutro niedz jak wiadomo nikt nie bedzie czekal nie wiadomo ile na Open ^^

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

....

Nie siedziales na skype / ts - nic nie wiesz. wszystko skonczone zostala reklama na epvp (jutro napiszemy). server open w niedziele. nemesisa nie ma, a ja potrzebowalem 2 osoby.. biale wino + laptop = pijana klawiatura

gdzie jest ta reklamam na epvp ? gdzie jest strona servera ? wszystko gotowe jutro star , tak napisales ? wiec gdzie jest to wszystko?

Opublikowano

@UP

a godzine podacie moze :D? czy mamy oczekiwac znowu xD jutro niedz jak wiadomo nikt nie bedzie czekal nie wiadomo ile na Open ^^

Ja przekazuje informacje, ale skoro się wziołem za ogarniecie servera to daje słowo ze dzisiaj będzie open jak się dowiem, odrazu napisze proszę uzbroić się w cierpliwość:)

Mam do was jedna prozbe SCIAGAJCIE LUDZI NA SERVER!!!:)

Z góry dziękuje za cierpliwość i przepraszam ze to tak długo czekaliście:)

gdzie jest ta reklamam na epvp ? gdzie jest strona servera ? wszystko gotowe jutro star , tak napisales ? wiec gdzie jest to wszystko?

My tez już chcemy star servera ale dopiero wczoraj własnie go skończyliśmy dzisiaj oficjalny open, jak obudzę GM to odrazu napisze kiedy open :)

z góry przepraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...