Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

....

Nie siedziales na skype / ts - nic nie wiesz. wszystko skonczone zostala reklama na epvp (jutro napiszemy). server open w niedziele. nemesisa nie ma, a ja potrzebowalem 2 osoby.. biale wino + laptop = pijana klawiatura

15.09 - zero info o serwerze na epvp , zero info na mpcforum :) Dalej karmisz ludzi pustym info ? Przypomninam, iż użyjesz mojego szablonu strony to oczekuje wynagrodzenia na koncie :)

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ken juz nie przesadzaja tak poczekaj az server wystartuje ludzie zaczna donate robic wtedy zapewne ci cos odpala, server jeszcze nie ruszyl a ty juz pieniedzy za szablon strony oczekujesz gdzie znalezienie nowego szablonu naprawde nie stanowi duzego problemu, narazie trzeba tylko trzymac kciuki za to zeby server ruszyl bo to wkoncu ma byc polski server i powinnismy sie z tego cieszyc my polacy ze nie musimy grac na badziewnych tureckich servach i tolerowac ta turecka horde trolli

sialalalaa

Opublikowano

15.09 - zero info o serwerze na epvp , zero info na mpcforum :) Dalej karmisz ludzi pustym info ? Przypomninam, iż użyjesz mojego szablonu strony to oczekuje wynagrodzenia na koncie :)

ja osobiście włożyłem kasę w server (100zl) i nie narzekam tylko czekam:)

Opublikowano

K0r3czek tak sie napalil na ten serv ze juz wszystkie wlosy z nerowo powyrywal .. wezcie mu otorzcie chodziaz na godzine)

o i Sqrwon jest ) siemka)

Opublikowano

czy działa stary client? bo to cos z linku potrzebuje konta premium ;p a wy pały dawac na gadu i konferencja

ja pobrałem bez zadnych preumium i ten client to to samo co wczesniejsza beta...

wiec nie rozumiem teraz, gramy na becie czy ktos robi z nas idiotów?

Opublikowano

Hahaha i znów polecieli w ch*ja... Pozdro ja już rezygnuje z tego serwa powodzenia ze startem może początkiem października ruszą z tym gównem!

Opublikowano

Panie i panowie cały czas dzwonie do GM(ma już skrzynkę pełną)niestety nie odpowiada;/ Sam jestem już wkurwiony na to co się tutaj dzieje...

Będę was na bieżąco informował tylko cały czas czekam na jakiś kontakt, ze strony GMa...

Jedynie co to możemy uzbroić się w cierpliwość;)

Opublikowano

Pograłbym na beta ale nie mam konta ;/ ma ktoś może jakies zapasowe konto i moglby podzielic sie passami? :P pisac na priv, bo teraz nie mozna nigdzie sie zarejestrowac

Opublikowano

Czy nadal czekacie na start? przeciez wiadomo ze to fake. Zarejestrowal sie na forum postawil server na swoim pc zabral kase i ma wjb na wszystko ...

Server mial byc ponad miesiac temu. Gdy pierwszy raz przesuneli date otwarcia napisalem ze i tak go nigdy nie otworza. Widac mialem racje.

Pozdro i temat lepiej zamknac.

Opublikowano

Czy nadal czekacie na start? przeciez wiadomo ze to fake. Zarejestrowal sie na forum postawil server na swoim pc zabral kase i ma wjb na wszystko ...

Server mial byc ponad miesiac temu. Gdy pierwszy raz przesuneli date otwarcia napisalem ze i tak go nigdy nie otworza. Widac mialem racje.

Pozdro i temat lepiej zamknac.

Nie ma wyjebane tylko ma drobne problemy, czekam aż się do mnie odezwie i zaczniemy ogarniać... niestety dodzwonić się nie mogę do GMa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...