Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wszystkich hejtów. Sami postawcie serwer, naprawcie wszystkie bugi + te które wystąpią w czasie gry, załatwcie antyddosa, załatwcie zakup silków, kupcie dedyka, zróbcie reklamy. Pewnie 90% tego forum chodzi do szkoły, więc gdzie masz czas na zrobienie tego ? Plus do tego jest jeszcze real life. Gówno wiecie na temat stawiania serwera a mądrzycie się tak jakbyście mogli go postawić w godzine.

Więc zamknijcie kurwa mordy zjebane i czekajcie. Nie chcecie tu grać więc wypierdalać z tego tematu i po problemie.

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do wszystkich hejtów. Sami postawcie serwer, naprawcie wszystkie bugi + te które wystąpią w czasie gry, załatwcie antyddosa, załatwcie zakup silków, kupcie dedyka, zróbcie reklamy. Pewnie 90% tego forum chodzi do szkoły, więc gdzie masz czas na zrobienie tego ? Plus do tego jest jeszcze real life. Gówno wiecie na temat stawiania serwera a mądrzycie się tak jakbyście mogli go postawić w godzine.

Więc zamknijcie kurwa mordy zjebane i czekajcie. Nie chcecie tu grać więc wypierdalać z tego tematu i po problemie.

Haha jaka spina, gościu skoro to wymaga tyle czasu, to po chuj pisali ze start będzie 15? mgoli orazu napisać ze za pół roku albo nic nie pisać, zasada jest taka ze zapowiada się serwer jak już ma się gotowe.

Opublikowano

Może trochę grzeczniej? A nie się spinasz.

Jeżeli ktoś się bierze za zakładanie serwera to jego przyszli użytkownicy wymagają tego by wystartował on poprawnie.

Skoro nie potrafią tego zrobić dobrze to po co się za to, biorą inne serwery startują bez żadnych opóźnień lub z małym opóźnieniem i jakoś mają sporo graczy(mowa tez o starych serwerach).

Opublikowano

Dziecko drogie, ja rozumiem jest weekend, zapewne miałeś bardzo stresujący tydzień w gimnazjum. Ale skoro my mamy wypierdalać z tego tematu to ty wyjdź z tego forum, to miejsce że tak napiszę publiczne i jakieś zasady kultury osobistej obowiązują.

Ale zapewne i tak niewiele rozumiesz z tego całego tematu. Popatrz na datę powstania- ponad miesiąc temu, biorąc pod uwagę fakt że pewnie zaczęli pracę miesiąc przed(no chyba że autor tematu jest ...- wstaw dowolne słowo i zakłada temat nie mając w zasadzie nic) to nie ma co się dziwić że ludzie się denerwują, jak bym przeszukał cały temat to pewnie znalazł bym przynajmniej 3 planowane daty otwarcia i na każda plamę coraz to głupszą wymówkę.

To jest irytujące. Ludzie chcą wiedzieć, server miał ruszyć z przynajmniej 2 dobrze zapowiadającymi się privami(1 albo 2 data otwarcia, już nie pamiętam) w jednym czasie, ludzie zamiast pójść tam czekali na ten bo czary mary i dzikie węże będą tu. I nikt się nie może doczekać, co więcej myślę że teraz niewielka ilość graczy pójdzie na ten server bo już mają lepsze rzeczy do roboty.

Opublikowano

Ziomczeki po co dajecie clienta jak nie ma register ani strony głównej?.Nie lepiej zrobić to wszystko,poskładać do kupy a potem się cieszyć :P

Opublikowano

Szkoda, że wszyscy na forum nie mają normalnego myślenia jak Lucalo... Świat byłby piękniejszy, a tematy czystsze. Dorośnijcie, podają date- muszą się jej trzymać. Gdy są bugi to nie podaje się daty- proste.

Opublikowano

Dziecko drogie, ja rozumiem jest weekend, zapewne miałeś bardzo stresujący tydzień w gimnazjum. Ale skoro my mamy wypierdalać z tego tematu to ty wyjdź z tego forum, to miejsce że tak napiszę publiczne i jakieś zasady kultury osobistej obowiązują.

Ale zapewne i tak niewiele rozumiesz z tego całego tematu. Popatrz na datę powstania- ponad miesiąc temu, biorąc pod uwagę fakt że pewnie zaczęli pracę miesiąc przed(no chyba że autor tematu jest ...- wstaw dowolne słowo i zakłada temat nie mając w zasadzie nic) to nie ma co się dziwić że ludzie się denerwują, jak bym przeszukał cały temat to pewnie znalazł bym przynajmniej 3 planowane daty otwarcia i na każda plamę coraz to głupszą wymówkę.

To jest irytujące. Ludzie chcą wiedzieć, server miał ruszyć z przynajmniej 2 dobrze zapowiadającymi się privami(1 albo 2 data otwarcia, już nie pamiętam) w jednym czasie, ludzie zamiast pójść tam czekali na ten bo czary mary i dzikie węże będą tu. I nikt się nie może doczekać, co więcej myślę że teraz niewielka ilość graczy pójdzie na ten server bo już mają lepsze rzeczy do roboty.

Pare stron wcześniej właśnie to przewidziałem i publicznie powiedziałem mniej więcej to samo.. to zostalem wyśmiany o skrytykowany.. ..

Prawda jest taka że server nigdy nie powstanie a jak powstanie to będzie grało 30 osób xD .. ja wiem co to za team i możecie mówić co chcecie.. ja wiem swoje.

Opublikowano

Ziomczeki po co dajecie clienta jak nie ma register ani strony głównej?.Nie lepiej zrobić to wszystko,poskładać do kupy a potem się cieszyć :P

bo cały czas marudzicie (nie mowie ze wszyscy) ze server nie jest otwarty i wogole ...

Opublikowano

O czym ty mowisz, oni codziennie maja coraz lepsze wyjasnienia, raz osoba trzecia zawinila, raz brak kontaktu, raz sie popsul laptop, niedlugo dojdzie do tornada jak juz wczesniej bylo wspomniane... to kwestia czasu.

''Mówię'' jedynie abysmy się opanowali,też się nakręciłam na grę...Osoby które są odpowiedzialne za całe to zamieszanie z serwerem (jeśli finalnie ma on nie powstać) zapewne czują się teraz głupio... Tak czytałam o Tych '' wyjasnieniach'' , przewertowałam prawie cały temat :) W dalszym ciągu nie podzielam waszego braku entuzjazmu .. Serwer będzie to będzie, jeśli nie .. To mam jedynie nadzieje ,że nie wpłynie to jakoś specjalnie na wasze życie ;)

Opublikowano

''Mówię'' jedynie abysmy się opanowali,też się nakręciłam na grę...Osoby które są odpowiedzialne za całe to zamieszanie z serwerem (jeśli finalnie ma on nie powstać) zapewne czują się teraz głupio... Tak czytałam o Tych '' wyjasnieniach'' , przewertowałam prawie cały temat :) W dalszym ciągu nie podzielam waszego braku entuzjazmu .. Serwer będzie to będzie, jeśli nie .. To mam jedynie nadzieje ,że nie wpłynie to jakoś specjalnie na wasze życie ;)

Nie wplynie to na moje zycie ale prosiłbym bardzo KOVERY o przelanie 10 $ z powrotem na konto paypal to NIC trudnego :) moja gra tutaj jeszcze sie nie zaczela a tak szybko sie skonczyla Ha Ha +.+

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Nie wplynie to na moje zycie ale prosiłbym bardzo KOVERY o przelanie 10 $ z powrotem na konto paypal to NIC trudnego :) moja gra tutaj jeszcze sie nie zaczela a tak szybko sie skonczyla Ha Ha +.+

vogelsang, ty tylko umiesz krytykować. Cierpliwy to nie jesteś na pewno... Zaufaj im i poczekaj jeszcze trochę serwer otworzą niedługo. Nie wiesz co się aktualnie dzieje w teamie, Nemesis spier*ala oczywiście i on sam został.

Opublikowano

vogelsang, ty tylko umiesz krytykować. Cierpliwy to nie jesteś na pewno... Zaufaj im i poczekaj jeszcze trochę serwer otworzą niedługo. Nie wiesz co się aktualnie dzieje w teamie, Nemesis spier*ala oczywiście i on sam został.

Nawet jeśli uda się im otworzyć to będzie mało ludzi grało, max 30. Wychodzą zajebiste serwery z fajnymi modyfikacjami, a oni nie maja nic takowego do zaoferowania, na becie baza z innego serwera i tyle.

Opublikowano

Pyroo podaj mi jeden ciekawy server z "Fajnymi" modyfikacjami.. teraz to jest zgroza. wszyscy szukają normalnego servera który nie bedzie zamykany co 2h z powodu ataków czy poprostu zwykłych frezzów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...