Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bogdan, napisz w grze do GM to Ci napisze ceny :), Ale nikt nie jest taki glupi zeby kupywac na Becie silki

Czy ja wiem niektórzy po prostu nie wiedzą jak to działa i dlatego może nie chcą kupić :> Dla tych co myślą błędnie "Każdy kto kupi x silków - otrzyma też tą sumę na oficajalnym kliencie + 20% tego ile zamówił" :)

Jak można na tym serwerze donatować? Pytam się, bo chcę zobaczyć ceny jak zawsze.

PS.: Już działa, chyba mi się wczoraj źle pobrał. A co do trojana, it still exists.

A nie mówiłem? :> Obecnie jedyna opcja jest to donate przez przelew na konto ban. lub paypala a co do cen : 10 EU =1600 silków

Postanowiliśmy wprowadzić taki system iż osoba która nas wspomoże otrzyma 1600 teraz ( na Becie ) + tytuł oraz na oficjalnym starcie otrzyma ( X silków + 20% ) *x - ilość zamówionych silków* :>

ciekawe ile dzis o 18 bedze na starcie

Nope , dziś nie będzie startu . Dziś przenosimy prace na inną maszynę i startujemy z dopracowaniem serwera pełną parą :)

True love survives all

Opublikowano

A nie mówiłem? :> Obecnie jedyna opcja jest to donate przez przelew na konto ban. lub paypala a co do cen : 10 EU =1600 silków

Postanowiliśmy wprowadzić taki system iż osoba która nas wspomoże otrzyma 1600 teraz ( na Becie ) + tytuł oraz na oficjalnym starcie otrzyma ( X silków + 20% ) *x - ilość zamówionych silków* :>

Tyle, że nic nie zmienia faktu, że i tak jest na tym wirus, którego musiałem zignorować.

Opublikowano

@kuba1231

Pisze na pierwszej stronie, że start będzie o 18:00

@Topic

Dobry pomysł z tym lucky powder'em. I można wiedzieć ile osób było na oko na serwerze podczas beta testów?

15-20

True love survives all

Opublikowano

Planowany : 27.08

Realny : Never

Otwieramy późno ze względu na:

1) dużą ilość bugów

2) nowe pomysły do dodania

3) słaba maszyna - zmieniamy teraz.

Opublikowano

Dlaczego open 27 a nie dzis? Dlatego ( mam nadzieje taka ) ^^

W ''Skrócie'' wam przedstawie co na serwerze bedzie o ile Admin to wmontuje, a przy okazji narobie wam smaka i zaciekawie was abyscie bardziej naciskali na Admina aby zrobic open

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOB. Jak wiadomo kazdy job bedzie mial buff za aktywnosc.

Trader --> Buff dmg 10% ( nie dziala na pvp, poniewaz to buff z akademi)

post-902248-0-78745600-1377189938.jpg

Thief -->Buff def 10%

post-902248-0-43872500-1377189974.jpg

Hunter--> 5%dmg+5%def

post-902248-0-25195800-1377189991.jpg

Jak to bedzie zmontowane? Otoz tak:

post-902248-0-91818800-1377190022.jpg

post-902248-0-12860400-1377190040.jpg

post-902248-0-42640800-1377190069.jpg

Do Admina-> Jesli to nie zadziala , zawsze mozna pokombinowac z bufami z IM 20% dmg i def (red and blue scrools) dla tradera i thiefa , a hunterowi zwiekszyc do 10%def+dmg bufa z akademi.

Mowa o tym:

post-902248-0-63613500-1377194249.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Items d10 w npc

post-902248-0-57627000-1377190130.jpg

post-902248-0-08183200-1377190155.jpg

Arena coin za unique

Aby zabic unique cos znaczyło i dawało fun ktorego juz niema przez wprowadzenie serwerow privs ( po zabiciu x razy tg czy urka niechce sie nam wiecej)

TG-2Arena

Cerb-3Arena

Ivy-4Arena

Urek-5Arena

Isy-6Arena

Lord-7Arena

Demon-8Arena

Medusa-32Arena ( Medusy sam nie ubijesz wiec 32:8=4Arena dla 1 osoby)

Roc-100Arena

Apis-10Arena

Dlaczego nie z wszystkich unique np z Jangan tomb? Proste. Niema stawiania bota dla coin, a tak by było bo one maja spawn czesto

Redukcja Egypt Acc Legend i Myth

Legend ( ma byc nova legend, niechce mi sie nowego screna robic)

post-902248-0-05077300-1377190729.jpg

Myth

post-902248-0-50972900-1377190752.jpg

STABLE

Jesli duza wage przykladamy na joba aby był aktywny musimy dac lepsze poty hp(1100 nie wyrobia na traderze 110lv thiefs npc maja za duzy dmg a byczek za malo hp)

Wiec:

post-902248-0-17189000-1377190908.jpg

*Transport Recovery Kit X-Large is increased with a recovery rate of 2200 (inne serwery to maja wiec jest mozliwe)

I moze nowy pet do trade?

post-902248-0-14925600-1377191011.jpg

A co z petami z IM? ( jak wiadomo jest taki bajer ze mozna nagrac skrypt na tradera 20lv i on moze sam jechac na bocie a ze ma niski lv thiefs npc nie nadązaja za nim) Wiec:

post-902248-0-04112000-1377191098.jpg

FW

Hotan,jangan,dh etc ( all city)--> zyski z tych miast do 1 Fortecy ( niezła kasa bedzie co? Az sie chce o taka kase bic :D )

I znow musimy jedno z drugim powiazac czyli mozna FW powiazac z jobem aby to miało rece i nogi:)

Mozna zrobic tak ze ta gildia ktora wygra/obroni fortece dostanie od GMa 3x50 trade pets z IM + wiem ze mozna Blizarda dodac. Czyli 200 Petow 4,8m speed ( szybsze niz te ze stable) Jak bedzie duzo osob na serwerze ta liczba moze wzrosnac aby kazdy z gildi/uni mial po 1 zwierzaku chociasz.

Holy Water Temple

post-902248-0-43642200-1377191520.jpg

Jak wiadomo HWT +Job temple to cały 110cap, więc zrobmy cos aby ten cap korzystał z tego.

Więc dodajmy :

post-902248-0-75608900-1377191581.jpg

Z unique bedzie mozliwosc drop zwyklego seta egy destruction. Nikt tego nie ubiera, bo jak juz ktos sie nastawia na nova egypt. Wiec niech bedzie coś pomiedzy nova a zwykłym setem, cos takiego jak ten set ktory przy dobrym + moze dorównac zwyklemu nova ( 2part egy--> +1 wiecej dla tych itemow,4party--> +2, 6partow --> +4). Oczywscie te dane to podane sa z tego lepszego Immortal seta, o destruction poczytajcie sobie sami. Ale na szybko majac caly set immortal+0 macie takie same staty co zwykly item +4, czyli na starcie o +4 wiekszy plus

Next set:

post-902248-0-47287200-1377194063.jpg

Dodam ze rate na to bedzie mały ( ale nie za mały musi byc wsam raz aby chociasz 1item wylecial w ciagu dnia na cały serwer). Przy okazji zbierajac ten set i bawiac sie ze znajomymi w party unique bedziecie dropic coins, za ktore mozna kupic egy nova set.

Zapomniałbym, a moze jeszcze takie cos? Aby na maxa zmotywowac ludzi do biegania w party :D( oczywiscie do HWT) To drop z sphinixa dla przykladu

post-902248-0-02887100-1377194202.jpg

Teraz pytanie czy co jakis czas z jakiegos unique drop 1arena coin, czy na stale 1 unique=1arena. W sumie to ubic 4 000 unique z tamtad na full acc egypt to sporo :D

BOT !?!

Tego nie mozna zabronic, to juz jest ikona sro, ale mozna zrobic aby bot stał sie dodatkiem do gry a nie jego czescia. Dodajac drop Lucky powerd d11 i lucky stone do (Holy water temple, job temple, Forgeten world) i ustawiajac to na cannot trade taki botek bedzie mogl sobie wbic swojego seta na +2/3 i to max:D ( Wyzej opisalem jak to bedzie działac)

Jeszcze mam kilka pomysłow na bota ale to niespodzianka dla was^^

CTF

nuda nuda nuda? No jak sie wygrywa pierdoly to nuda lepiej isc po bocic albo pobic sie na pvp przed miastem. CTF co 3h niech bedzie ale za to nagrody lepsze.

*HP+MP 4100 increase

*Doding scrool

*Hit ratio scrool

*Zegarek do peta (1day)

*Jakis pet do trade

*Paczka (10szt.) Lucky powerd d11 ( poniewaz nie bedzie w city)

*Paczka (10szt) Stone of lucky d11( poniewaz nie beda leciec z normalnych mobow

*Str 3+INT3 ( te baloniki^^ )

*1 reverse

*1 global

* i wiele wiele innych

Itemki z IM beda ciezej leciec bo to logiczne nie moze byc '' za łatwo''

FGW (forgetten world)

Zbieramy 8 kart(talismanow) wymieniamy na weapon egy B.

Dodatkowo mozemy dropic tu Lucky powerd d11+ Stone of lucky d11

Wybaczcie ale wiecej juz mi sie niechce pisac :D

Powiem tak. Warto poczekac az wyjdzie official bedzie MIAZGA!! Wiec jeszcze ktos ma pretensje czemu dopiero 27 open? Ja to nawet na takie sro moge poczekac do listopada.

Wiecej nowosci nie zdradzam bo raz mnie palce bola, a dwa licze ze was ciekawość ''zeżre'' czy jakos tak to sie pisze:D

BTW. Wam sie tez wydaje ze lepsza publikacja niz to zrobil Admin serwera na 1 stronie? Wszystko tkwi w prostocie^^

Opublikowano

szkoda,że tylko z uniqow będą dropić coiny... bo nie każdy lubi na nie chodzić.A co do nagród za Ctf to troche nudne ja bym dodał tam Coiny za zabitego nobka :]

Battle arena rowniez :) Tego nikt nie usuwa. Chodzi o to aby był znow fun z zabicia unique.A co do ctf to nie bardzo bo ktos sobie narobi charow i bedzie dropic coin :)

Opublikowano

ale za samą aktywność się nie dostaje Coina ;] a limit Ip (1)na ctf i battel arene to nie wiem czy da sie zrobić ;P ]

Nieda sie zrobic, a pozatym Ip limit da sie obejsc. Battle arena jest normalnie dostepna wiec mozna tradycyjnie dropic;] A mozna tez na 2 sposoby wtedy jeszcze szybciej

Opublikowano

Coin z uq i tylko wizki bd zbieraly.... chujnia!

Szczególnie z unikatów 100+ prawda? :P gdzie wiz solo ubije meduse ♥

True love survives all

Opublikowano

Na unique low lv kazdy ma szanse liczy sie kto znajdzie pierwszy

albo kto ma więcej scroli.. nie podoba mi się że wszystko praktycznie opiera się na unikatach. Server bedzie przeludniony samymi warkami i wizami. A co do uników 100+ ludzie mają takie kompy że postawienie klera + warka i wiza to nie problem. A że ustawicie limit ip.. to jest tak banalne do obejście że śmiać się chce. Ogólnie dziwi mnie dobór buffów dla joba. Jak dla mnie to thief powinien mieć bonus do dmg a nie trader - wkońcu to thief poluje a trader się broni.

Co do nagradzania coinami za zabicie kogoś na arenie/ctf - pogrążycie tym server. Zaczyna się farmienie coinow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...