Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli nie bedzie petow z IM nikt na bocie nie pobiega^^. Jest plan aby je wr

zucic do fortecy i ci co maja fortece moga je stalowac, uzywac na własne potrzeby etc.

I mam pewien pomysł jak zrobic aby bot był delikatna pomoca w zdobyciu złota i nic poza tym, tylko niewiem czy napisac bo Kovery mnie prawdopodobnie zabije ze mu ciagle roboty zadaje^^ ( a najgorsze ze wam te pomysły sie podobaja i on niema wyjscia) :D

A tak na serio jestem otwarty na wszelakie propozycję i czekam na PM, z tymi petami mądrze napisałeś. Można na Fortress War za wygraną peta na 7 dni dla mastera, wtedy to będzie unikat, a bot będzie bezużyteczny. Tak trzymać!

Wydaje mi się , że tutaj nie do końca się zrozumieliście ;) Xandi chciał usunąć z IM tylko pety do trade , które miałyby być produkowane w FW zamiast Behemotów. Nie chodziło mu o grab pety , a bez sensu byłoby dawać jako nagrodę za wygranie FW grabpeta na 7 dni tylko masterowi guild .. w końcu nie tylko on

przyczynia się do wygranej :)

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie Waszego Launchera. Czemu jest on zainfekowany wirusem? Zaraz po tym, jak klikłem start, wyskoczył trojan. Poziom zagrożenia był bardzo wysoki.

Mi się zdaje, czy to następny serwer hackerów?

Opublikowano

czy tylko ja mam wrażenie, ze strona wygląda jak ta pierwsza(chyba na becie jeszcze) na D.R.O online ? :))

Możliwe, ten layout jest dostępny na necie (silkroad-europe)

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie Waszego Launchera. Czemu jest on zainfekowany wirusem? Zaraz po tym, jak klikłem start, wyskoczył trojan. Poziom zagrożenia był bardzo wysoki.

Mi się zdaje, czy to następny serwer hackerów?

osobiście mam Kasperskiego no i nic mnie nie wykrywa jak go teraz przeskanowałem. Nie wiem czemu masz trojana, ale muszę Tobie powiedzieć że chyba jesteś wyjątkiem.

True love survives all

Opublikowano

Nod32 rowniez nic nie wykrywa

@up

Moze złapales przez cos innego virusa i ci sie rzucil na folder sro?

Dzisiaj pobrałem, jakieś pół godziny temu. Po czym zaraz przeskanowałem, wypakowałem i włączyłem.

Teraz miałem poziom zagrożenia średni. Zobaczymy, co z tego będzie...

Opublikowano

To masz chyba virusa na antywirusie bo gra tu kilkanascie osob i nikt niema problemu takiego ^^:D

BTW mozliwe ze odpalasz przez bota? Bo przez bota to pokazuje ze jest trojan

Opublikowano

Nie przez bota... Czytaj ze zrozumieniem, dopiero co zainstalowałem tego silka.

Teraz następny problem, po kliknięciu start i zignorowaniu wirusa, Silkroad się nie włącza.

Opublikowano

sprawdź czy sro_client.exe jest ciągle w folderze z silkiem..

Opublikowano

sprawdź czy sro_client.exe jest ciągle w folderze z silkiem..

Jest... cała zawartość silka jest w folderze.

A jakby nie było "sro_client.exe" to by błąd wyskakiwał, wiem, bo tak miałem przed chwilką.

Opublikowano

Kto ma bota, gold bota jest najepszy?Bo ma golda, najlepszego seta wbitego na duuzy ++.

A moze kto jedzie ciagle na bocie ma golda i ma full seta nova , ale niemoze nic z tym setem zrobic? Tzn moze jedynie sobie go wbic na +2/3 o ile mu sie uda^^.

Jak to zrobic? W alex w npc jest takie cos

post-902248-0-23093900-1377116906.jpg

A teraz jakby zrobic tak ?

post-902248-0-98177900-1377117164.jpg

Brak lucky powerd d11 :) Teraz gdzie to bedzie? Tam gdzie bot/goldbot nie wejdzie ( Forgeten world, Holy water temple, job temple). Jak to bedzie działac? Ten item bedzie cannot trade ( nie do przełozenia ) tak jak magic stone of lucky ktore tez bym usunal jako drop ze zwyklych mobow.

Co sadzicie o tym, bo sadze ze niekotrzy mnie nie zrozumieli na skype^^

Opublikowano

Sam pomysł nie jest zły, tylko hmm nie wiem czy to nie odsraszy ludzi ... jak by nie było musiało by tego dropic sporo a tez nie zawsze sie chce isc na tego typu zabawe w fg itp tylko poprostu siasc i pobawic sie alchemia . Ciekawi mnie co na to inni ...

Edge-1.png
Opublikowano

Moze tez byc jako nagorda z CTF w paczkach po 10 oczywiscie cannot trade

Beda takie rate ze sporo tego nadropisz a zrobione by bylo tak ze wystarczajaco tego bedzie dropic ze na luzie uzbierasz tego tyle ze ci starczy na zabawe :) ( ogolnie alchemia w tych miejscach by leciala lepiej niz w pt na mobach, takze samo expienie na mobach nic ci nieda. W innych grach aby udoskonalic chara sie robi Q a monster nic nie znaczy miejmy nadzieje ze tu tez tak sie da zrobic^^ )

Zakaż ludziom bocic to cie zjedzą, zrob tak aby mogli bocic a to nic nie bedzie dawac. To jest sztuka!!

Opublikowano

buja i tu Cie zgasze :D w tym momencie będą musieli usunac też 10d bo ludzie beda biegac w sunach 10d+10 ^^ i to bedzie zdecydowanie lepsze

O tym nie pomyślałeś :P

Kuba, jest napisane na pierwszej stronie!

Opublikowano

@kuba1231

Pisze na pierwszej stronie, że start będzie o 18:00

@Topic

Dobry pomysł z tym lucky powder'em. I można wiedzieć ile osób było na oko na serwerze podczas beta testów?

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

Opublikowano

Jak można na tym serwerze donatować? Pytam się, bo chcę zobaczyć ceny jak zawsze.

PS.: Już działa, chyba mi się wczoraj źle pobrał. A co do trojana, it still exists.

Opublikowano

buja i tu Cie zgasze :D w tym momencie będą musieli usunac też 10d bo ludzie beda biegac w sunach 10d+10 ^^ i to bedzie zdecydowanie lepsze

O tym nie pomyślałeś :P

Wez dropnij nova na niskich ratach to jestes Pro, a co dopiero suna d10 ( gdzie sa 2 kombinacje jeszcze bo jest sos i som) To ja juz predzej ubiore seta egy niz ktoś zdobedzie suna seta i ten egy jest lepszy

I pozatym mozna usunac sun drop z movia 100lv, wiec watpie ze ktos bedzie puszczal bota w jangan tomb dla suna;] Naprawde musiała by to byc bardzo ambitna osoba, ale nawet i bez tego nie bedzie tak latwo o soxa drop. Teraz tak leca bo jest beta i sa zwiekszone raty zobaczysz na oficial ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...