Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

21.08.2013 - data otwarcia serwera 'Orask Online', który przyciągnie rzeszę ludzi, będzie to wasza konkurencja. Wydaję mi się, że to odpowiedni czas, abyście dali o sobie znać na innych forach, głownie elite.

Opublikowano

Siema, jak dawno mnie juz tu nie było ;p ale nie o tym kolega wyzej podał pomysł ktory widzialem juz na 1 z serverow super sprawa a mianowicie :

1) Jest ranking trader,hunter,thief. Zrobmy ze kazdy job bedzie dawał cos nowego. Tutaj nasuwa sie mysl z akademia buff ( wiadomo ze to pic na wode kazdy taxuje sobie chary aby miec te buff wiec to głupota najwieksza ). Zrobmy tak. Trader otrzyma 10% dmg, hunter 5%dmg i 5% def, a thief 10% def ( normalnie z akademi jest 5% dla all , a ja mysle ze taka rożnorodnosc sprawi ze kazdy job bedzie posiadał inna ceche. Chcesz miec dmg rob tradera , liczysz na def rob thiefa etc) Jak wiadomo bufy z akademi sa w kolejnosci pierwsza 5tka king buff ( czy jak on tam sie nazywa), pierwsza 15nastka def+dmg5% etc. W systemie job ta kolejnosc by wygladala tak :pierwsza 3ka king buff, pierwsza 8 def,dmg,def+dmg( w zaleznosci od joba) potem pierwsza 15tka atack rate buff i pierwsza 25tka speed buff.

Od kąd gram w sro a gram prawie od poczatku nigdy takiego systemu nie widzialem, a rozmawiajac z ludzmi kazdy uwaza ze ten sposob jest wspaniały na ''ozywienie'' joba w sro.

Wprowadzcie to a bedzie sie działo na jobie, oczywiscie trzeba przypilnowac zeby nikt nie biegał na bocie ale mysle ze thiefy tez zrobia swoje :)

Czekam na official, postaram sie pograc jakis czas :)

Edge-1.png
Opublikowano

Witam i jak serv kiedy start ?:) . Polecacie ? . moim zdaniem dobre bd limit ip na 1 bo chociaż itemy na stallach nie bd bo 2b tylko po 200m nie bd goldfarm , Moim zdaniem Egy bron dobry pomysł fajnie wygląda i przyciąga .

Pozdro Reniferu ktos pamięta DarkAngel albo Unborns ?

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

@up ip limit 1 skresli server na starcie ... wiem ze nikt nie chce bot pt na spocie ale 1 to za mało na wiekszosci jest 3 wiec moim zdaniem nich i tak tu bedzie 3 to wystarczajaco. Ip limit na 1 nie daje gwarancji niskich cen a moim zdaniem sprzedaz zwyklych itemow do npc bo po co stalowac jak nie ma na to czasu kiedy ma sie 1 konto ..

Edge-1.png
Opublikowano

Witam Serdecznie, odnosząc się do limitu IP moją propozycją jest zrobienie głosowania (od 1 do 4).

Niech gracze sami zadecydują.

A jak rozdacie nagrody za udział w wersji Beta? Macie jakiś plan?

Proszę administratorów serwera o stworzenie kanału/serwera Team Speak 3. (Ludzie grają wspólnie, a posiedzieć na ts3 z ludźmi to przyjemność :))

Czy tylko ja mam check? :P

Ja też mam check, Wszyscy mają ;)

Liczę na odpowiedź ze strony Administracji :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze.

Semi/Patriota/Kajiin

Opublikowano

Wprowadzcie to a bedzie sie działo na jobie, oczywiscie trzeba przypilnowac zeby nikt nie biegał na bocie ale mysle ze thiefy tez zrobia swoje :)

Czekam na official, postaram sie pograc jakis czas :)

Jezeli nie bedzie petow z IM nikt na bocie nie pobiega^^. Jest plan aby je wr

zucic do fortecy i ci co maja fortece moga je stalowac, uzywac na własne potrzeby etc.

I mam pewien pomysł jak zrobic aby bot był delikatna pomoca w zdobyciu złota i nic poza tym, tylko niewiem czy napisac bo Kovery mnie prawdopodobnie zabije ze mu ciagle roboty zadaje^^ ( a najgorsze ze wam te pomysły sie podobaja i on niema wyjscia) :D

Opublikowano

Jezeli nie bedzie petow z IM nikt na bocie nie pobiega^^. Jest plan aby je wr

zucic do fortecy i ci co maja fortece moga je stalowac, uzywac na własne potrzeby etc.

I mam pewien pomysł jak zrobic aby bot był delikatna pomoca w zdobyciu złota i nic poza tym, tylko niewiem czy napisac bo Kovery mnie prawdopodobnie zabije ze mu ciagle roboty zadaje^^ ( a najgorsze ze wam te pomysły sie podobaja i on niema wyjscia) :D

Oczywiście. Najpierw przygotuję mój Tasak, a następnie zapukam do domu, po czym wbije ci nóż w rękę i zacznę się nad tobą znęcać. Będę odrywać powoli skórę i zobaczymy ile wytrzymasz, a następnie poćwiartuję i zacznę sprzedawać tanio jako zwierzęce mięso, flaczki w słoiczku będą :)

A tak na serio jestem otwarty na wszelakie propozycję i czekam na PM, z tymi petami mądrze napisałeś. Można na Fortress War za wygraną peta na 7 dni dla mastera, wtedy to będzie unikat, a bot będzie bezużyteczny. Tak trzymać!

Opublikowano

@up

Wtedy to będzie nie fair, ze tylko master cos dostanie. I nikt nie bedzie chcial sie bic o fortece, bo tylko master bedzie mial z tego korzysc.

Opublikowano

No nie wiem będą inne też metody zdobycia tego, ale ja myślę ze FW będzie coś znaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...