Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby to zrobić to musieliby też zrobić reset kont :)

a po tym resecie na serwerze bedzie 50 osób razem z koniami :)

albo same konie ,

a gdzie jest administracja ??

czekamy na jakies nowe smieszne wiesci :D

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera TS3 jeszcze nie posiadamy, a sytuacja z serwerem już się ustabilizowała - strona www działa, serwer działa - nic tylko wchodzić i grać. Co do rzeczy które podobno wam się nie podobają - serwer stoi dopiero prawie dwie godziny, nie możecie powiedzieć czy będzie dobrze na dłuższą metę czy nie, a zapewniam was że TAK :)

Co z tego jak co 10min ktoś piszę że odchodzi póki nie będzie zmian ....

Jak mogłeś zjebać takie coś jak HP mobów ... no proszę Cię ... to tobie ma się wygodnie grać w końcu czy nam ?? myślisz że ludzie z takim expem że po 2h .. 30lv mają dotrą choćby do groty ?? do tego czasu gracze spadną o 50% + ... a jak zobacze że graczy ubywa to tak samo ja skończe, i reszta też pewnie...

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Ten serwer ma pełno dziur i bugów, niezablokowane komendy na wywalanie channeli lub np. nie da się cofnać zwojem umiejętności lub nie da się kupywać u handlarki kd itp. Serwer syfiasty nie polecam, następnym razem bierz kogoś poważniejszego na betę.

Opublikowano

Ziomek

1. Przywróć standardowe HP i DMG mobom.

2. Wyjeb HP i ABS'y z kolczykow/tarczy

3. Wypierdol NNO z broni.

4. Zwiększ exp o 100%

5. Zrób reset kont

6. Startuj za dwa dni jak wszystko ogarniesz :)

Bez tych zmian na serwerze będzie tyle graczy ile liczy wasz TEAM :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Off?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Mi tam sie serwer podoba, w koncu cos nowego. W m2 jeszcze nie bylem, ale jesli dmg i hp moobow jest takie jak pisza wyzej, to polecam to zmienic, bo odstraszy to ludzi. Usuncie jeszcze te bony tak jak pisali wyzej. Exp moglby byc wiekszy o jakies 50/100%.

15vbj5.png

Opublikowano

Krótko i na temat

1. Przywróć standardowe HP i DMG mobom.
2. Wyjeb HP i ABS'y z kolczykow/tarczy
3. Wypierdol NNO z broni.

4.Napraw Logowanie

I Serwer będzie elegancki :*

Opublikowano

Te hp moobów jest totalnie nie potrzebne. Ale ja jakoś z kolegami dałem radę wyexpić 30+ i dalej juz dobrze. Ale bić Wodza orków w 5 osób pod scianą i ledwie dawać radę to przesada -.-

graphic.png

Opublikowano

Ehh myślałem że jak wrócę to będzie all git, ale nie..

Strona nie działa, zalogować się nie mogę ..

Może ktoś napisać jakieś konkretne info co się dzieje bo jak narazie w komentach widzę że problem z mobami jest..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Tejliego nie ma, informacji zadanej rowniez, teraz czekam az uzytkownik RedJohn wypusci jakas superprodukcje o logowaniu na serva xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

Już serwer włączony. Przepraszamy za utrudnienia ale natknęliśmy się na poważny błąd :)

Tejli. Mam problem z patcherem. Gdy klikam uruchom gre czekam chwilkę i pisze ze program przestal dzialac. Próbowałem jako admin i z trybem zgodności, ale nadal bez skutku HELP ME!

20130708137332081187167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...