Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Bonusy w tarczy i kolczykach - są tak zrobione po to aby wybalansować postacie - to będzie 'działać' - zaufajcie :)

To zamiast dać abs do tarczy i hp do kolców nie lepiej byłoby dodać +2% do aktualnej listy abs(czyli 10% zamiast 8) i tak samo z hp zamiast tych 2k hp w kolcach zwiekszyc ten bonus o 500 i wyszłoby na to samo..

Taka moja mała propozycja, efekt będzie identyczny tyle samo abs i hp co aktualnie i nie będzie zdziwienia, że w np. tarczy wchodzą takie a nie inne bony

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie księgi lidera

Zostaną naprawione :)

To zamiast dać abs do tarczy i hp do kolców nie lepiej byłoby dodać +2% do aktualnej listy abs(czyli 10% zamiast 8) i tak samo z hp zamiast tych 2k hp w kolcach zwiekszyc ten bonus o 500 i wyszłoby na to samo..

Taka moja mała propozycja, efekt będzie identyczny tyle samo abs i hp co aktualnie i nie będzie zdziwienia, że w np. tarczy wchodzą takie a nie inne bony

Przemyślimy to - być może wkrótce zostanie to zmienione :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Siemanko.
Widzę, że są drobne problemy ze stroną.
Pytanie, czy serwer jest włączony i wszyskto gra ?
Bo chciałem pobierać klient, ale pierw chcę się zorientować czy warto :P

Opublikowano

Siemanko.

Widzę, że są drobne problemy ze stroną.

Pytanie, czy serwer jest włączony i wszyskto gra ?

Bo chciałem pobierać klient, ale pierw chcę się zorientować czy warto :P

Na serwerze nie ma żadnych lagów :)

Opublikowano

Exp, jest dobry, namęczyć się trzeba, żeby wbić, w tydzień nie osiągniesz max lvla, chociaż jak troszeczkę podwyższą, to będzię, dobrze, polecam serwer, administracja się stara, zawsze drobne bugi są, ale serwer wychodzi na prostą, po prostu POLECAM !

Opublikowano

Polecam, Początek zjebany całkowicie był, ale team się wyrobił i teraz jest wyśmienicie ;d

Dodalibyście pierścien teleportacji umiliło to by gre ;)

TP masz już od początku gry, pod butami masz ikonkę taką i piszę Księga gracza ona teleportuje itp. taki bajerek tutaj jest ^>^

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Polecam, Początek zjebany całkowicie był, ale team się wyrobił i teraz jest wyśmienicie ;d

TP masz już od początku gry, pod butami masz ikonkę taką i piszę Księga gracza ona teleportuje itp. taki bajerek tutaj jest ^>^

thx znalazlem bufa w grze jak by był admin prosze o szept nick : ProToEloElo
Opublikowano

Jak zaczynasz tu gre to tylko wp/body lub smok jesli z kims grasz serwer easy 15h i 73lv dopiero no thanks :)

Teraz exp leci szybciej, poza tym to jest twardy medium, nie easy :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Szczerze to sądzę byście edytowali exp w m1 i m2 oraz minimalnie doline orków tak by szybciej wbijali lvle ci co nie mogą dać rady postaciami typu ninja szaman. Jak wbiją te 40-45 lvl to wtedy niech się trudzą a nie od samego początku ;) osobiście mam 50 lvl.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Upalony/Piona, dnia 18 Sie 2013 - 23:15, napisał:

można prosić jakiś link do clienta/strony

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...