Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wow top 1 ma 34 lvl GZ ! może 35 lvl wbije gdzieś za 2 dni xD 75 tutaj to w 2 tygodnie sięwije

Od około godziny serwer jest wyłączony.

sygna.tan.png

Opublikowano

Kilka poważnych błedów serwara(Moim zdaniem):

-HP mobów za duże

-DMG mobów ciut za duże

-Exp za mały(Exp jest porównywalny jak na balmorze z pd)

Sory ale jeśli tworzycie serwer medium to musicie trzymać się pewnych regów. Medium serwer który ma być łatwy ale nie za łatwy a nie trudny ale nie za trudny. Powinniście napisać medium z nutką elite/expert bo to dmg i hp mobów jest wieksze niż na plu. Exp od 1-75lvl na serwerze medium to powinna być czysta przyjemność a nie męczarnia jak na jakimś hardzie. Osobiście dokupi tego nie poprawią na serwer nie zawitam ;/.

Opublikowano

Od około godziny serwer jest wyłączony.

no nie wydaje mi się skoro 5 min temu grałem, ale zrezgnowałem, mam nadzieję że poprawią parę rzeczy

Opublikowano

Serwera nie polecam spot BO Z bufem 20% i z bonami na orki 80% i z fms 35% śr bije się dobre 3 min.DMG Mobów jest z 3x razy większe.Serwer można porównać do PL w 95% .Admin mimo próśb 99,9% graczy o zmienienie DMG I HP Mobów olewa to .... SERWER TO DNO !!

Opublikowano

jeszcze nigdy tak dobrej prezentacji niewidziałem jeśli serwer jest taki dobry jak prezentacja to ja napewno zagram :D

Opublikowano

jeszcze nigdy tak dobrej prezentacji niewidziałem jeśli serwer jest taki dobry jak prezentacja to ja napewno zagram :D

Serwer nie jest nawet w jednym procencie tak dobry jak prezentacja, wszystko jest nie przemyślane, zrobione bez myślenia o tym jak będzie się grać.

Opublikowano

Mówiłem że serwer będzie max 2 tygodnie , a on juz po pierwszym dniu pada :)

Juz wypowiedzialem się na temat serwera ale chce dodać że serwer tp DNO :D

Jutro startuje lepszy serwer Nathi*s.pl to z tego już nic nie będzie :)

OFF 4Ever nastąpił szybciej niż to planowalem :)

Powodzenia dla naiwniakow którzy bedą na nim jeszcze grali.

0 informacji od administracji ,jaki błąd naprawiają ?

na Nath*ss.pl administracja informuje zawsze i o wszystkim (nic nie ukrywają ,mówią nawet najgorszą prawde) :)

ide spać bo mama mi karze ,narka nupki :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Jednak, zrezygnowałem z grania na tym serwerze :) Pozdrawiam, każdy dobry serwer pada, taka jest prawda ...

Jedynie jaki privek dobrze się utrzymuje z dużą ilością graczy to : Ravi*a.eu oraz Pandor*Mt2.pl

sygn2.jpg

Opublikowano

Doczekalem sie xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

Taaa chcesz pograć mentalem? No powodzenia z ubiciem mobów bez aury. A nie...czekaj. Przecież jak włączą IS to możesz sobie zmienić z bodziaka na mentala to po co się męczyć :D

Cały serwer krzyczy o zmniejszenie ataku i hp mobów to administracja nas olewa.

Pewnie nie chcą tego zmienić, bo zwyczajnie wystarczy załadować w IS i już będzie szło gładko.

Rozumiem, że to jest medium i własny buff by się przydał, ale czasami nawet na serwerze HARD daje rade sobie grać bez buffka, a tutaj?

Medium i to z buffem można paść w m2. Strach pomyśleć co będzie na innych mapkach.

Lubię czasy PL'a gdzie robiło się PT na orkach, ale tutaj już trzeba bić w kilka osób w m2 :D

Bony z dupy...nie wiem czy to miało wkurzyć BSowców, żeby z 2 lata mieszali bony czy co? Chyba nigdy jeszcze nie widziałam, żeby do miecza wchodziło nno.

Śmiech na sali i tyle. Jedna z lepszych prezentacji, ale nijak ma się do tego co jest w grze.

Jak cofki nie będzie to pewnie za tydzień zostanie z kilka osób.

58815786.jpg

Opublikowano

Opłaca się wbijac na ten serwer ? Bo jak mam padać w m2 z buffem to ja chyba podziękuje,a tak sie nagrzałem na niego ;/

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Ja sobie jednak odpuszcze serwer.

Mając wybonowane, cieżko ubić spota w m2.

Medium mediumem, ale myślałem że zbiore 3-4 spoty w m2 i z 20lv będę miał 30lv ... tutaj zbieram spota i na 20lv za całego spota wbija mi tylko kulka ... wtf?

Ja poczekam i zobacze czy coś zrobią, narazie szukam coś innego :)

powodzenia z serwerem, przyda wam sie.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Dobra.. pograłem trochę i do 42 lvla ninją archerem to wygląda tak:

- do 20 exp w pt, później 3-4 grupki na BO sam ogarniam

- ślub od 70 lvla to jakaś kpina. Muszę latać buffkiem po całej mapie jak debil

- v1 oraz v2 pająków od 50 lvla.. proszę was -.- Ja ledwie daję radę siebie wyexpić a co dopiero buffa na tych orkach..

- HP i dmg moobów mogło zostać takie jak jest standardowo.

- I te bony... 7 na ludzi 8 na miecz itp. To jest śmieszne. + bony w tarczy, broni i kolczykach :D

- exp jest na 40 lvlu jak na hardzie.

- bez buffa nie mamy nigdzie szans, a wyexpić go do 50 jest zaznaczone tylko dla no-life.

Przez te wasze "ulepszenia" niedługo (o ile nie już) będziecie mieli max 50 graczy... I oni też odejdą.

Mam nadzieje, że administracja ma to na uwadze, że traci gracza za graczem i nie powinna tak stawiać na swoim.

Poprosiłem o dodanie strzał do handlarza, bo ich nie ma a ja jestem archerem i nie mam nawet jak skilla użyć, ale usłyszałem odpowiedź "mamy ważniejsze sprawy na głowie" ciekawe co.. Pakowanie gówien typu reset skilli do IS?

Dziękuję.

graphic.png

Opublikowano

Serwer ladnie sie zapowiadal, ale przekombinowany, o wiele za bardzo przekombinowany, w m2 nie idzie expic, ja robilem glowna postac kolega buffa a i tak szlo jak krew z dupy, no nic poczekamy, jesli tego nei zmienia to podziekuje. W grocie to pewnie trzeba tak jak to sie robi w innych grach mmo, mental bedzie tankowal, a body robil dps, i jeszcze oczywiscie healer w pt z leczeniem p bo mental nie utrzyma 2 hitow mooba, i smok, zeby bodziak wogole dal rady to jeszcze ubic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...