Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rezygnuję. Może i poprawiliście, ale na serverach zapewne zostały już pustki.

Ponadto granie BM mija się z celem. Wyexpiłem na 30lvl z myślą, że z metków będą dropić bonusy % potwory. Granie takimi klasami jak Bm czy archer to syzyfowa praca.

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie każdy musi grać bodziakiem, weż pod uwage daggera np.

Mam ci pokazac ze teraz na nie zmienianym hp moobow itp ogarniam full orki z buffem na 30 lv ? Daggerem -.-

TERAZ JEST WSZYSTKO CACY ALL ZOPTYMALIZOWANE !! GRAMY I CZEKAMY NA PRZYBYCIE GRACZY ;)

Opublikowano

a różnicy nie widzę serwer dalej beznadziejny oczywiście to jest moje zdanie powinni przywrócić orginalne DMG I HP.Możecie mnie teraz hejtować ,ale i tak przeczuwam ze serwer nawet miesiąca NIE POSTOI.

Opublikowano

a różnicy nie widzę serwer dalej beznadziejny oczywiście to jest moje zdanie powinni przywrócić orginalne DMG I HP.Możecie mnie teraz hejtować ,ale i tak przeczuwam ze serwer nawet miesiąca NIE POSTOI.

Niby przywrócili :>

Opublikowano

Ile ludzi tutaj gra?

Ludzi gra bardzo mało może 250 ,ale przeczuwam że liczba wacha się w granicach 200 osób jest mało osób bo administracja schrzaniła serwer :/

Opublikowano

Nie polecam serwera, kolejny serwer który miał być na wakacje, a wyszła klapa jak zwykle. Expić się nie da w ogóle. Zwiększać Hp mobom, a zmniejszać wartości bonusów w itemkach które możemy dodać, śmieszne. Bonusy które wchodzą w itemki to też jakiś czeski film.. W tarczę absy wchodza, w kolczyki hp, hełm absorbacja pż/pe, w broni nno. Nie zagram na serwerze i żałuje, że zagrałem. :)

Opublikowano

jest tu wgl pierscien tp? jak tak to gdzie, skad

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jest Księga Gracza, masz ją w plecaku. Tam te cztery nowe GUI'e są do wyboru, to trzeci. Za drugim razem możesz już teleportować się.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

2 mieczyki masz w eq tnz. przycisk z 2ma mieczykami.

@top

Nno nie działa, przynajmniej na BO

Opublikowano

Wbije. Może coś nagram. Macie zajebisty łuk na 149 <33 !!!

Ładne zbroje. Ciekawie zrobiony system ulepszeń, mianowicie chodzi o to iż jest intrygujący przydział levelowy. Do tego bardzo ciekawa nowość, runy! Na początku myślałem, że to będzie coś w stylu run z LoL'a xD !

Opublikowano

Wbije. Może coś nagram. Macie zajebisty łuk na 149 <33 !!!

Ładne zbroje. Ciekawie zrobiony system ulepszeń, mianowicie chodzi o to iż jest intrygujący przydział levelowy. Do tego bardzo ciekawa nowość, runy! Na początku myślałem, że to będzie coś w stylu run z LoL'a xD !

Tak wiele ludzi mówiło i rezygnowało od razu, ale zobaczymy jak z Tobą będzie.

Ja mam zamiar Daggerem grać + Buff.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Okej dobiłem 50 lvl BM'em i co.. Pasowałoby zrobić ekw 20% potwory, rozbiłem metiny/bossy na 100 pkt osiągnięc i nic.. Nawet nie wbiło w jednym itemie. Nie mówiąc już, że metin cienia to ~5 min.

Za monotonnie to jest zrobione :(

Opublikowano

Server bez dobrej reklamy na Yt , bez super zabezpieczen wylozy sie przed konkurencją

ale , server ma tez plusy ciekawe innowacje , mysle ze bylo by sporo zabawy

Mysle ze zawitam na server jezeli nei bedzie znaczących bugow ; ]

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...