Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ojjj haha zamkniete IS zeby graczy przetrzymac do poniedzialku ??????? hahah :D

a w poniedzialek co ?? podniesiemy ceny zeby za weekend bylo ok :D

SERWER CZYSTO POD IS TYLE :)

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się z tym isem.. I tak połowa ludzi którzy tutaj pisali że 30 zł to nic, i niech "gimbaza" sobie zarobi nie wyda na IS bo nie ma tych 30 zł.. Trzeba być idiotą by wydawać nawet te 30 zł na jakąś grę ( na globala jeszcze, ale na priv? ).. Co innego jest kupić jakąś grę, co innego wydawać na is.. Wydam sobie na jakiegoś Battlefield'a i mogę być najlepszy.. Tutaj? Wydam 150 zł na is, a i tak będą lepsi ;x ...

Za chwilę się zacznie że " już 1 minuta po 20.. Gdzie serv".. ugh ;x

A ja mam pytanie co do tych broni.. Co jeśli ktoś nie dropnie jakiegoś setu? Mam strasznego pecha do tego i mogę nie dropnąć.. Co w tedy? Normalnie to bym kupił ulepki które są znacznie tańsze niż broń ;x ..

Zbieram like ;x

Opublikowano

@UP: Oj chyba nie ... bo dziwne żeby strona nie dawała żadnego sygnału ?...

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Tak te bony popierdoliliście, że ja pierdole, do tarczy wchodzą absy, do naszyjnika wchodzi abs do pż tak samo otrucie, no ja pierdole.

W tej chwili te bonusy mnie tak odstraszyły od tego serwera, że powoli zaczynam żałować, że na niego czekałem te parę dni.

Zmieńcie te jebane bony na podstawowe (normalne wartości) albo dodajcie do tych itemów, do których normalnie powinny wchodzić bo w tej chwili jest to chore.

Opublikowano

Ty, kurwo. Możesz w końcu zamknąć tą pizdę? Byłeś na ts u nas raz i nic nie powiedziałeś, prawiczku jebany. Zazdrościsz, że nie szkoda mi 50zł na jebaną grę? Chuj Cię obchodzą moje zarobione pieniądze? Do roboty wypierdalaj, też będziesz miał.

Ceny w is zostaną edytowne?

Ja prawiczek tak ? :D

a może mam Ci przyprowadzić pewną osobę którą pytałeś czy ci nagie zdjęcia wyśle ?

Może chcesz z nią pogadać na ts3 przy wszystkich ?

To ty jesteś prawiczkiem napalonym wołającym o zdjecia na ts3. pozdrawiam. :****

Co do serwera....

czemu nie pierścienia TP ??

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Kurwa dlaczego nie mogę się zalogować pisze mi że zly login lub hasło jak all dobrze wpisuje o.O

Może za długie hasło zrobiłes w reje

Opublikowano

Kurwa dlaczego nie mogę się zalogować pisze mi że zly login lub hasło jak all dobrze wpisuje o.O

to nic nie zmieni powinienes sie cieszyc :D wiecej bugow niz graczy .......... nic nie dziala moby maja w ch hp itp

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Serwer jak narazie lipa... 11K hp 200 defa ludzie padaja w m2... bonusy z "dupy" abs w tarczy ? Co chwilę cofki zobaczymy co chcą z tym zrobić.

Wsiadanie ? pff

http://scr.hu/0s4a/ryrgx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...