Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puaczcie dalej jak wy expic nie potraficie a buffa sie nie chce robic to narazicho ,ja zostaje i reszta ogarnietych ludzi ktorzy lubia sobie poexpic i chociaz troche pomeczyc sie z lvlem :) bo Potem jest lajt ;]

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Puaczcie dalej jak wy expic nie potraficie a buffa sie nie chce robic to narazicho ,ja zostaje i reszta ogarnietych ludzi ktorzy lubia sobie poexpic i chociaz troche pomeczyc sie z lvlem :) bo Potem jest lajt ;]

Dokladnie, calkiem milo sie gra. Ludzie wbijac ;c

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jestem ciekaw jak wyglądała beta bo z tego co widze nikt nie raczył expic w m2 bo nawet na plu szybciej ubijasz moby.TEJLI nie zebym źle mowił o tobie ale z tym expem to przesadziłes i za bardzo poedytowałes potwory.Zmień to i serwer bedzie pro.Przeciez to jest medium a nie jakis mega ultra hard pod wzgledem mobow

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Niema co ukrywać graczy było multum ...dziś jak nic nie zmienią, ludzie zmienią serwer bo dziś startuja dwa nowe, jeszcze czekają ludzie z nadzieją że coś się zmieni, ale jak poleci nowy serwer dziś i ktos już cos wyexpi tam to nie wróci tu.

Więc albo admin będzie przekonany że wszystko jest ładnie cacy i to gracze się nie znają, albo posłucha co my mamy do powiedzenia i zrobi po naszemu.

Albo serwer dla graczy, albo sewer pod IS ... bo jak czytam nie które posty to widzę że IS i jazda.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

!!UWAGA!!

W ZWIĄZKU Z LICZNYMI PROŚBAMI GRACZY, ZMNIEJSZAMY DMG ORAZ HP POTWORÓW W M1, M2, PUSTYNI, ORAZ NA ORKACH! MAMY NADZIEJĘ ŻE TO POMOŻE WAM W GRZE :)

Strona zastępcza:

5.39.87.125

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

!!UWAGA!!

W ZWIĄZKU Z LICZNYMI PROŚBAMI GRACZY, ZMNIEJSZAMY DMG ORAZ HP POTWORÓW W M1, M2, PUSTYNI, ORAZ NA ORKACH! MAMY NADZIEJĘ ŻE TO POMOŻE WAM W GRZE :)

zmiejszacie ? stary ty to przywróć tak jak powinno być na każdym serwie ...

zrób coś z expem... na 20lv za spota w m2 leci kulka ! mnie bardziej to zniechęciło niż te moby ... dla porównania na ravii na takim samym lv dostałem więcej % za takiego samego spota :)

Opublikowano

Dobra pograłem 40min i co? :D I wbiłem 22lv Jej. A tak poważnie to masakra, hp mobów i dmg trzeba by zmniejszyć o jakieś 50%. Wojem body przy 100 na orkach biłem im po 450hp Hehe śmiech na sali przy czym one miały 40000000k hp :O. Ale najlepsze bony w kolczykach wchodzi hp a w mieczu nno :D Haha. Zmniejszcie hp i dmg tych mobów i zmieńcie te durne bony to może jakoś ten serwer się jeszcze uratuje. :)

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Teraz kiedy 3/4 graczy odeszło ? Lepiej róbcie reset kont i startujcie o 15...

Opublikowano

wymyślacie, wymyślacie, a ja nie mam pojęcia po co zmieniać to co jest dobre. bony miała być taka innowacja, zje*aliście. exp miała być taka innowacja, zje*aliście. w Waszym wypadku chyba bardziej opłacalne byłoby postawienie serwera hamachi na zwykłych nieedytowanych plikach bo każda Wasza edycja kończy się klęską.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Teraz kiedy 3/4 graczy odeszło ? Lepiej róbcie reset kont i startujcie o 15...

reset kont? Beka. Tylko dlatego, ze odszedles i inni wbili wiecej od ciebie?

Ktos tam napisal ze bil 450 orkom, BEKA xD przy 80% na orki i skilach m10 po 1k+ sie hita;>

ZR_o79.gif

Opublikowano

eh na 4 mapach zmniejszyliście? wow! aż boje się zapytac jak to będzie w dt z pieczątkami, albo jak będzie w grocie. Dajcie wszystko normalnie + reset i macie kozak serwer tak to nie ma co grać. Wole na hardzie się pomęczyć.

Opublikowano

eh na 4 mapach zmniejszyliście? wow! aż boje się zapytac jak to będzie w dt z pieczątkami, albo jak będzie w grocie. Dajcie wszystko normalnie + reset i macie kozak serwer tak to nie ma co grać. Wole na hardzie się pomęczyć.

w v2 pająki expi się przyjemnie, bardzo ładnie exp leci

Opublikowano

Ktos tam napisal ze bil 450 orkom, BEKA xD przy 80% na orki i skilach m10 po 1k+ sie hita;>

nie każdy musi grać bodziakiem, weż pod uwage daggera np.

Opublikowano

wbili więcej odemnie ? :O Wcale nie chodzi o lvl eq etc tylko oto, że nie mam zamiaru grać przy 300 osobach online.Jakby wszystko ogarneli i wystartowali dziś mieliby lekko ponad 800...

Opublikowano

!!UWAGA!!

a NNO w broni , ABS w tarczy i HP w kolczykach zostaje ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

Ee tam, zmienili to zmienili teraz. Ludzie poodchodzili, ale nieliczni wrócą zapewne, tak już jest zawsze.

Co do serwera, fajny, zacznę grać chwilami. Tylko te bony...

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Co wy chcecie od bonow? nie wiem co wam tak przeszkadza..

ZR_o79.gif

Opublikowano

Bo normalną rzeczą jest to że w broni masz NNO ?

i co mam w bojowym robić ?

1.ludzi

2.sila

3.szycie

4. nwm / kryt/zreka

5. NNO ? << wtf?

Opublikowano

no nie wiem , może

1. NNO w broni

2. absy w tarczy

3. hp w kolczykach

mam wymieniać dalej ?

@ Co do serwera , radze wam wystartować ponownie , bo na serwerze nie będzie ponad 500+ .O. właściwie nie wiem czemu wystartowaliście z takimi "problemami w expie " . Na serwerze była Beta ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

1.ludzi

2.sila

3.szycie

4. nwm / kryt/zreka

5. NNO ? << wtf?

o co Ci koleś chodzi?? nno jest w broni z powodu absów w tarczy czy to tak trudno zrozumieć?? o.O chcesz to zrobisz z nno, nie to zrobisz z czymś innym o co spinasz poślady?? o.O

Opublikowano

dobrym wyjściem byłoby zwiększenie absów do 10% , a usunięcie ich z tarczy. Wtedy wszystko zostałoby tak samo , pomyślcie.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

1.ludzi

2.sila

3.szycie

4. nwm / kryt/zreka

5. NNO ? << wtf?

No i co z tego, niepotrzebna spina.. W tarczy nno tez jest, da sie spokojnie ladne bony zrobic. Hp w kolcach ojejku jejku, alez tragedia;c Po prostu troche inny system niz na innych servach, mi to wcale nie przeszkadza.

Elo

Edit! Przerwa techniczna ( dmg mobow - i inne duperele) a po niej exp 30%+ ;> Wbijac po przerwie! :D

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...