Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zwój Powrotu Statusu 1 szt.

Zwój umożliwiający zmianę klasy, oraz rozdanie punktów statusu/umiejętności na nowo.

Ten IS to przesada.. Tam jest wszystko, dosłownie. Szkoda tracić czasu na ten server

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos mi się zdaje ze ten filmik co maja na youtube odnośnie MrDDosa chyba jest prawdziwy :DDDDD

@UP: no ok ale jest ... ktoś wbija max lvl wp później na bma i kozak ... :P oto tutaj chodzi

2# Hmm 30zl tak naprawdę co to jest? jeśli komuś zależy ?,,,

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

30zł, a co to jest? Chyba nikt nie lubi jak na serverze wszyscy będą z początku grać WP, a na koniec każdy BM'em.. To jest zryte dlatego nie zagram. Mogliby dać nawet za 100zł ale chrzanić to.

pozdrawiam i miłej gry wśród healerów / bm / archerów ! (:

Opublikowano

ZWIEKSZCIE CENY IS !!!!!!!!!!!!!!

co jest kur ze tak tanio hahahahhaha :DDDDDDDD

WIEKSZE CENY !!!!!!! i jazda wazne zeby tylko zarobic !!!!!

ludzie bedziecie plakac ze tu zagracie :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

No to kurwa zlikwidujmy IS, i płaćmy z własnej kieszeni, aby gimbaza sobie mogła pograć!. Mądre kurwa, mądre?.

Jak masz hajs, to możesz sobie kupić. Akurat takie 30zł matce ukraść z telefonu nie jest łatwo, bo zaraz zauważą,że znikło 30zł.

Wszystko jest ok, grajcie bez pierdolenia, prosze...

Opublikowano

No to kurwa zlikwidujmy IS, i płaćmy z własnej kieszeni, aby gimbaza sobie mogła pograć!. Mądre kurwa, mądre?. Jak masz hajs, to możesz sobie kupić. Akurat takie 30zł matce ukraść z telefonu nie jest łatwo, bo zaraz zauważą,że znikło 30zł. Wszystko jest ok, grajcie bez pierdolenia, prosze...

xD

Widze za dzieciaczki zarobic nie umia tylko mamie kradna heh.

Opublikowano

szkoda że nie mam jak pobrać bo nie działa mi strona

@edit

strona działa, tylko czmu nie moge mieć normalnego hasła i blokuje mi na 7 znakach :D?

-bo limit znakow w hasle jest 16 a tu haslo sklada sie z 2 hasel po max 7 liter, czyli juz 14, do tego mogli dolozyc miedzy tymi haslami jakas literke albo cus i juz po limicie(taka moja teoria na ten temat :D)

- ten zwoj moze zniechecic troche ludzi, chyba bardziej by wam sie oplacalo go usunac i miec kilku graczy wiecej, ktorzy moga kupic cos innego w is

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA o kur.. krasc matce ladnie po pierwsze ze masz szacunek do kobiety ktora cie urodzila ... i dala ci zycie ... ehhhh

Hmm widac pokazales kto tutaj gimbaza :DD

dobra czekamy czekamy i nic ?:P

moze ktos z teamu sie wypowie ?

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

xD

Widze za dzieciaczki zarobic nie umia tylko mamie kradna heh.

Naucz sie poprawnie pisac, chlopcze.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działa strona niech spróbuje użyć innej przeglądarki bądź niech odświeży strone trzymając przycisk 'SHIFT'

Opublikowano

Ten zwój zmiany profesji zmienia wszystko.. Nagona na wp/ smoka i daggera, a jak się zrobi ekw to zmiana na bm'a, healera i archera. Miłej gry :)

powodzenia

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA o kur.. krasc matce ladnie po pierwsze ze masz szacunek do kobiety ktora cie urodzila ... i dala ci zycie ... ehhhh

Hmm widac pokazales kto tutaj gimbaza :DD

dobra czekamy czekamy i nic ?:P

moze ktos z teamu sie wypowie ?

Ty pokurczu , może trochę czytanie ze zrozumieniem, co?. Czy ja napisałem, że to ja kradnę matce?.-.-. Boże...

Tak przy okazji od mamy to ja nawet wstydzę się pożyczyć 5zł ,a co dopiero coś ukraść,czy coś...lepiej na siebie zarobić . Bonzo i do nauki!;), i do roboty;D

Opublikowano

IS jak IS, trochę lipa.

Od którego można zakładać gildię??

Wyrobicie się? Zaraz 20:00.

Gildie można zakładać od poziomu 70 ;)

carv2.jpg

Opublikowano

IS jak IS, trochę lipa.

Od którego można zakładać gildię??

Wyrobicie się? Zaraz 20:00.

Gildie można zakładać od 70lvl, IS niech zostanie taki jaki jest, no może ten zwój usunąć i będzie git malina :)

UP szybszy :(

Opublikowano

Ten zwój zmiany profesji zmienia wszystko.. Nagona na wp/ smoka i daggera, a jak się zrobi ekw to zmiana na bm'a, healera i archera. Miłej gry :)

powodzenia

Weź skończ płakać, zaraz napiszesz że nie opłaca się grać bo to medium. Zwykły hejter, pewnie nawet nie widziałeś zapowiedzi/prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...