Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej dobiłem 50 lvl BM'em i co.. Pasowałoby zrobić ekw 20% potwory, rozbiłem metiny/bossy na 100 pkt osiągnięc i nic.. Nawet nie wbiło w jednym itemie. Nie mówiąc już, że metin cienia to ~5 min.

Za monotonnie to jest zrobione :(

No to lepiej? Lepiej grać te kilka tygodni, a nie tydzień i masz wszystko. c;

1378238828-U336505.png

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest różnica między monotonią, a przyjemnością. Nie powinni ingerować w moby, bossy etc. oraz dodawać 6-7 bonusu. To popsuło wszystko.

6-7 dodanie = 15 AV

6-7 zmianka = 20 AV

Za metiny i bossy z m1, m2 dostaje się po 1 AV natomiast z doliny po 2 AV.

Grając takimi klasami jak healer, ninja czy surka bm metiny rozbija się po 4-5 minut.

W ciągu godziny da się uzbierać jakieś .. 20 - 30 pkt. Nie przekonuje mnie to. Nie można expić bez 20% potwory tymi klasami powyżej lochu 2 bo będzie się biło spot po kilka minut.. Faworyzowanie bodego i wpka od początku, za bardzo.

Ten system jest tak samo nieprzemyślany jak dmg oraz hp z wczoraj (:

Cóż, jednak wole wrócić na PL'a. Miłej zabawy.

edit:

Poza tym bengal nie dodaje tak jak bojowy bazowych wartości statusu - wit, int, str, zr. Grając postaciami bez str, bardzo duży wpływ na exp z konia miał właśnie koń..

Opublikowano

Klient się uruchamia ponad 1min, nie ma gdzie usunąc pliku moster.eix, nie pomysleliscie o graczach z słabszymi komputerami ; )

Opublikowano

Jest różnica między monotonią, a przyjemnością. Nie powinni ingerować w moby, bossy etc. oraz dodawać 6-7 bonusu. To popsuło wszystko.

6-7 dodanie = 15 AV

6-7 zmianka = 20 AV

Za metiny i bossy z m1, m2 dostaje się po 1 AV natomiast z doliny po 2 AV.

Grając takimi klasami jak healer, ninja czy surka bm metiny rozbija się po 4-5 minut.

W ciągu godziny da się uzbierać jakieś .. 20 - 30 pkt. Nie przekonuje mnie to. Nie można expić bez 20% potwory tymi klasami powyżej lochu 2 bo będzie się biło spot po kilka minut.. Faworyzowanie bodego i wpka od początku, za bardzo.

Ten system jest tak samo nieprzemyślany jak dmg oraz hp z wczoraj (:

Cóż, jednak wole wrócić na PL'a. Miłej zabawy.

edit:

Poza tym bengal nie dodaje tak jak bojowy bazowych wartości statusu - wit, int, str, zr. Grając postaciami bez str, bardzo duży wpływ na exp z konia miał właśnie koń..

Bengal daje owe wartości na poziomach 60+ :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Poprawcie DL . . . Na mega idzie po 800 kb/s ( a 1% laduje sie w 2min ) W tym normalnie 1.3mb/s download i client w 5-10 min

Na vdhd jakos tak idzie pobrac clienta w az 25 min . . . Zmiencie hostingi

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Bengal daje owe wartości na poziomach 60+ :)

Przeczytasz pw ponieważ czekam do godz 16.00 i prezentacja serwera znika z mojego kanału jeżeli nie zostanie zamieszczona zgodnie z umową

Pozdrawiam

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

Nie działa te je*ane logowanie.. /

U mnie wszystko działa jak należy

Co do innych pytań - przepraszam że na nie nie odpowiedziałem, ale mieliśmy ważniejsze sprawy na głowie :) Jeżeli chcecie abym udzielił wam odpowiedzi - zachęcam do zadania ich ponownie :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Da radę zmniejszyć wymagany lv. który jest potrzebny do wejścia do v1? Bo expić siebie i buffa do 50 na orkach to mnie się średnio widzi ...

Opublikowano

U mnie wszystko działa jak należy

Co do innych pytań - przepraszam że na nie nie odpowiedziałem, ale mieliśmy ważniejsze sprawy na głowie :) Jeżeli chcecie abym udzielił wam odpowiedzi - zachęcam do zadania ich ponownie :)

Nie mam innego szybkiego kontaktu więc napiszę tutaj:

- Stal dla ninji na +1 wymaga kosmiczne ulepszacze, a reszta stalek nie.

- Dodaj marmury poli do handlarza np. za 50kk żeby łatwiej expiło się klasami typu ninja, sura bm czy szaman.

- Pierscien doświadczenia z is (na 3h sciągany) nie daje bonusu dośw.

- Red las pisze, że jest od 70 a po przeteleportowaniu sie, pisze że mam za mały lvl.

- zwiększcie exp we v2 bo do 75 to jest męczarnia i większość graczy sie zniechęci.

Proszę jeszcze raz o dodanie marmurów polimorfi dziki sługa/młody pająk do handlary, aby wszystkie klasy miały równe szanse w expie.

graphic.png

Opublikowano

Nie mam innego szybkiego kontaktu więc napiszę tutaj:

- Stal dla ninji na +1 wymaga kosmiczne ulepszacze, a reszta stalek nie.

- Dodaj marmury poli do handlarza np. za 50kk żeby łatwiej expiło się klasami typu ninja, sura bm czy szaman.

- Pierscien doświadczenia z is (na 3h sciągany) nie daje bonusu dośw.

- Red las pisze, że jest od 70 a po przeteleportowaniu sie, pisze że mam za mały lvl.

- zwiększcie exp we v2 bo do 75 to jest męczarnia i większość graczy sie zniechęci.

Proszę jeszcze raz o dodanie marmurów polimorfi dziki sługa/młody pająk do handlary, aby wszystkie klasy miały równe szanse w expie.

-zostanie to poprawione dziś w nocy,

-póki co nie zostaną dodane, może w przyszłości - musimy to dokładniej przemyśleć pod wieloma względami :)

-sprawdziłem wcześniej i działa :)

-tak, wymagany jest 75 - poprawimy to dziś w nocy :)

-rozumiem że chodzi o pająki - zostanie exp nieco powiększony w nocy (jset troszke słaby) :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

-zostanie to poprawione dziś w nocy,

-póki co nie zostaną dodane, może w przyszłości - musimy to dokładniej przemyśleć pod wieloma względami :)

-sprawdziłem wcześniej i działa :)

-tak, wymagany jest 75 - poprawimy to dziś w nocy :)

-rozumiem że chodzi o pająki - zostanie exp nieco powiększony w nocy (jset troszke słaby) :)

Kupiłem pd na 3h i nie działa ;/

sygna.png

Opublikowano

Coraz mniej osób na serwrze... Weźcie lepiej znieście te ograniczenia levelowe do v1 i v2 wtedy lepiej będzie się expiło i w ogóle.

Poprawcie golemy na górze sohan, bo ciężko się bodziakem je bije z 40 sr fms.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Hmm.. Chciałem zagrać, ale się naczytałem komentarzy i podziękuje. Serwer fajny, ale przekombinowany. Rozumiem, że chcieliście zabłysnąć, ale wpieprzać się w takie sprawy jak bardzo dobrze dobracowane m1, m2, dolina orków przez twórców gry może tylko na prawde wybitny człowiek. Z tymi runami to na prawde dobry pomysł, ale "nno w broni" ? Aż takie cuda nie przejdą. Jeśli chcecie aż tak błyszczeć to taka drobna rada. Stwórzcie od podstaw grę metin3 z lepszą grafiką, wyeliminowaniem wszelkich niedopracowań (np. można zajrzeć dla konia w wnętrzności itd.) o ile potraficie ;]

Widać, że się staracie i to bardzo więc po interwencji graczy może wszystko jakoś uporządkujecie w tedy na pewno zawitam. Życze powodzenia :)

Opublikowano

Zajebiście się prezentuje, widać że odwaliliście kawał dobrej roboty.

Jeżeli wszystko na serverze będzie tak jak ładnie się prezentować jak w prezentacji

to zostanę na dłużej i może pościągam znajomych :) ...

Obym się nie zawiódł :P

Opublikowano

Uwaga - troszke informacji:

• Jeżeli nie działa wam strona - zapraszamy na stronę zastępczą:

5.39.87.125
  • Exp/atak/obrona potworów do 50lv - te wartości zostały zmniejszone, już da się grać :)
  • Dodano strzały do handlarki
  • Dodano możliwość kupna przedmiotów u handlarki różności w drugim sklepie
  • Poprawiono bugi z PO oraz PP
  • Poprawiono bugi z wywalaniem channeli - już wszystko płynnie działa :)
  • NNO w broni nie wchodziło, nie wchodzi i nie będzie wchodziło - to tylko plotka
  • Bonusy w tarczy i kolczykach - są tak zrobione po to aby wybalansować postacie - to będzie 'działać' - zaufajcie :)

Rzeczy, które planujemy dodać wraz z najbliższą aktualizacją:

• Zmienienie expa/ataku/obrony u potworów na mapach 50+ (pająki, grota)
  • usunięcie niepotrzebnych ulepszaczy w niektórych stalkach
  • poprawa pierścieni doświadczenia
  • poprawienie wejścia na czerwony las
  • zwiększenie wymaganych % na ulepszenie KD (z 30 na 70)
  • MiN progu lvlowego na v1 oraz v2 pająków (z 50 na 45)

Aktualizacja odbędzie się jeszcze dziś, o czym zostaniecie poinformowani w grze! :)

Pamiętajcie że też jesteśmy ludźmi i potrzebujemy trochę czasu aby poprawić błędy, ale i tak robimy to bardzo szybko :)

Pozdrawiam i życzę miłej gry! :)

zf0m.png

Nic dodać, nic ująć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...