Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawiliśmy już wywalanie ch - małe niedopatrzenie z naszej strony :)

Czy ty nie widzisz że ludzie odchodzą bo expić sie nie da ??

czy ty nie widzisz jak co drugi post ludzie piszą że moby mają za dużo hp i ciężko się expi nawet w m2 ??

no chyba że masz swoje zdanie i na graczach ci nie zależy :)

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano
<21:34:11> Trying to resolve hostname ts3.fallence.pl

<21:34:15> Trying to connect to server on ts3.fallence.pl

<21:34:21> Failed to connect to server

To tyle w kwestii ts'a a na serwer nie moge się połączyć ;/

Opublikowano

Serwera TS3 jeszcze nie posiadamy, a sytuacja z serwerem już się ustabilizowała - strona www działa, serwer działa - nic tylko wchodzić i grać. Co do rzeczy które podobno wam się nie podobają - serwer stoi dopiero prawie dwie godziny, nie możecie powiedzieć czy będzie dobrze na dłuższą metę czy nie, a zapewniam was że TAK :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Serwera TS3 jeszcze nie posiadamy, a sytuacja z serwerem już się ustabilizowała - strona www działa, serwer działa - nic tylko wchodzić i grać. Co do rzeczy które podobno wam się nie podobają - serwer stoi dopiero prawie dwie godziny, nie możecie powiedzieć czy będzie dobrze na dłuższą metę czy nie, a zapewniam was że TAK :)

Nie jest na dłuższą metę bo z samymi bonusami nie da się grac, nie wiem o czym myślałeś wsadzając hp w kolczyki, nno w broń czy absy w tarczę, ten serwer nie ma sensu i nie jest na dłuższą metę z powodu samych bonusów.

Opublikowano

Juz wiemy , że nie bedzie ...

Skoro ABS w tarczy , to nie wsadzisz Sobie np Siły , ludzi , NNo ( Inny wsadzi ABS i Ty dedasz , bo ich nie masz )

HP w kolach , nie wbijesz sobie 4x ABS i ludzi , bo oczywiscie jest HP

I jeszcze NNO w mieczu ...

I jeszcze moc mobów

1377531174-U173186.png

Opublikowano

profesjonalny serwer bez tsa , zreszta po co ts jak tu tylko idzie o hajs z isa

zapewnialiscie xxxx czasu temu , teraz czas na pokore i zwijac manatki

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Słuchaj ja nie mam zamiaru expić w pt na BO. Grota v2 w pt? Ok fajnie, ciekawie, nowe mapy rajdy i bossy w dt. KOZAK pomysł gra nastawiona na team na serio spoko, ale od pierwszych lvli? Po co dajesz bonus do tygrysów jak wzmacniasz co innego.

I te bony w tarczy i kolcach...

Opublikowano

Reje dalej nie działa ;/ Z tego co czytam to ja nie mam zamiaru siedzieć w m2 z buffem, nawet na hardach tego nie ma..

Opublikowano

Serwer nadal OFF bo zalogować się nie da ...

I skąd dropnąć eq na 75 ?

O to bd sie martwil za 2 dni jak wbijesz ;D zapewniam cie xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nawet do gry zalogować się nie da ....

Serwer chyba nie wypał ...

@edit

A co z biologiem ? Dropać trzeba wszytko ? I jakie nagrody się dostaje..

Opublikowano

Jak możecie to usuńcie bon na Hp w kolczykach oraz abs w tarczy, ponieważ jest to niepotrzebne.

żeby to zrobić to musieliby też zrobić reset kont :)

a po tym resecie na serwerze bedzie 50 osób razem z koniami :)

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...