Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytam i czytam te posty i coś widze ze niezbyt jesteście z serwera zadowoleni :)

Są lagi lub jakieś bugi albo padają channele ? ( bo nie wiem czy pobierać clienta )

TWARDY medium to jest niby ^^ jak chcesz pobieraj co jakieś 3 min wywala z gry lagi jakieś minimalne sa moby za duzo hp .

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja chyba rezygnuje nawet z wbicia :) skoro w m2 tak ciezko to jaki ogien z dupy musi byc na BO....

Stronka cos OFF....

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

nie zalamujmy sie ! tak jak powiedzieli w poniedzialek bedzie juz IS :D

to ze z wiekszymi cenami to nic ale wazne ze bedzie , wydasz 200 na ISa ogarniesz spota w m2 :D

i to niby nie jest serwer CZYSTO POD IS ? :>

bez ISa nawet w m2 nie mozna bic :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Pozwolcie, że wyrażę swoją opinię na temat servera. Z wielką niecierpliwością oczekiwałem na start servera, lecz po wbiciu 15lv co było nie małym wyzwaniem, zaskoczyło mnie to, że jeśli chcesz ubić spota w m2 potrzebujesz cudów. Moby mają przesadzone dmg oraz zbyt wiele HP.

~Administracja oczekiwała wielkich dochodów z servera, lecz do jutra (w pon. ma być właczony IS) to oni sami mogą kupować itemy z IS, ponieważ server będzie wiał pustkami.

~~Pozdrawiam DrimeXe

carv2.jpg

Opublikowano

Jeszcze dodam od siebie, że server zapowiada(??) się dobrze.. Pierwszy server od x czasu, który wystartował na czas. Wszystko ładnie wygląda w grze, brak problemów od strony technicznej ale.. Ktoś tutaj zapomniał dobrze wszystko skomponować, dopasować. Tak jak już pisałem, granie BM mija się z celem. Może to początki są trudne, ale.. Expi się gorzej niż na pl'u. Na prawdę:) tam przynajmniej widać rezultat.

Opublikowano

echh , moby za dużo hp :)

nie da się w ogóle expić , za średniego spota na polance jakieś marne 10 % na 21lvlu :) pozdrawiam i czekam na zmiany

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

serwer okazał się kompletnym gównem że tak powiem, bonusy pojebane, bug na bugu, ciągle pada, nie polecam !

Opublikowano

Więc moja rada jest taka reset kont ogarnijcie exp/hp/dmg z bossów etc poprawcie kd dodajcie rosy do npc (bo to medium) ceny bardziej rozsądne w is i startujcie jutro (10-12).

Opublikowano

Niby była beta. To co nikt nie zauważył, że moby biją za dużo i nie da się wbić 30 levela bez buffa w m2? Nie wierzę w tę ich "betę". Tyle ode mnie ja już się na nim przejchałem ELO

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Niby była beta. To co nikt nie zauważył, że moby biją za dużo i nie da się wbić 30 levela bez buffa w m2? Nie wierzę w tę ich "betę". Tyle ode mnie ja już się na nim przejchałem ELO

beta moze i byla ale jak sie nasrali itemami z isa to bylo ok :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

@up

Odchodzisz ale w temacie siedzisz dalej.

O co chodzi ? słaby exp ? nie tylko Ty jeden masz. Każdy ma. Gra będzie dłuższa przez co ciekawsza ;) damy radę grać grać chłopaki nakurwiamy ;P

2 zastrzeżenia.

1.Nie widać startowego wachlarza szamana.

2.na stronie nie mieści się hasło. tj. jeżeli dałeś/aś hasło : przykładowehasło to w grze musisz wpisać tylko przykła inaczej nie wejdzie pierwsze 7 liter/liczb lub mieszane hasła. Tylko 7 pierwszych ! zamiast przykładowe wpisujesz tylko przykła i tak samo z hasłem zabezpieczającym !

Dla niewiedzących ! Pozdrawiam !

Opublikowano

Serwer działa?

Bo zalogować się nie mogę ?

Jak serwer mi się spodoba to zostanę na dłużej :)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Exp Masakra ,

ABS w Tarczy

HP w Kolczykach

Jeszcze raz NIE POLECAM

Więc Ja się żegnam z serwerem , Elo

Może tak ma być ? :)

Chwilowa przerwa.

Znają się na robocie bo już widzę zabezpieczenia przed WH i innymi więc client niezły :D

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Exp Masakra ,

ABS w Tarczy

HP w Kolczykach

Jeszcze raz NIE POLECAM

Więc Ja się żegnam z serwerem , Elo

ABS'y w tarczy ?

HP w kolcach ?

Parodia ,a nie serwer :)

Gdyby nie zwiększone hp i dmg mobow no i te smieszne bony w tarczy i kolcach to aerwer byłby dobry

a tak to chuj nie serwer :)

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...