Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz jedni wolą kostium za 20zł + fryzurke za 10 zł i mieć pixelowe doznania jak cygan aka Kat, a jedni wolą za tą kase iść z dziewczyną do kina i na lody :) ... choć ty pewnie nie wiesz o co chodzi bo masz dziewczyne tylko na avatarze, i szamanke mavexa w grze :*** pozdrawiam z nie wirtualnego świata :**

co do serwera.

1. Czemu start o 20.00

2. Jaki ts3 ?

3. Dacie rade z atakami o 20.00 ? bo nie wiem czy iść z dziewczyną na lody czy czekać i odświeżać stronę jak kat co 15 sekund. :)

Co do kata, patrz avatar.

strzalki%203%20ukosne%20w%20dol.png

Dziewczyno, odpierd** się już bo zawsze jak byliśmy na ts to nawet słowa nie powiedziałeś 20 letni prawiczku :/

aw@

w 1 dzień wbijemy 90lvl?

Opublikowano

Wiesz jedni wolą kostium za 20zł + fryzurke za 10 zł i mieć pixelowe doznania jak cygan aka Kat, a jedni wolą za tą kase iść z dziewczyną do kina i na lody :) ... choć ty pewnie nie wiesz o co chodzi bo masz dziewczyne tylko na avatarze, i szamanke mavexa w grze :*** pozdrawiam z nie wirtualnego świata :**

co do serwera.

1. Czemu start o 20.00

2. Jaki ts3 ?

3. Dacie rade z atakami o 20.00 ? bo nie wiem czy iść z dziewczyną na lody czy czekać i odświeżać stronę jak kat co 15 sekund. :)

Widzisz kolego, Ty wydałbyś te pieniądze na kino, ale weź pod uwagę również to, że innych stać i na kino, i na grę.

Więc teraz grzecznie przeproś i ciesz się, że będziesz miał gdzie grać.

Opublikowano

tylko mi nie dziala strona ? This website is offline.

The server may be down for maintenance, there may be a network problem, or the site may be experiencing excessive load.

Error 522 Connection timed out

dalej off, byla on przez chwile.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

te smsy to wy w kulki lecicie że wyłączycie ?? mam nadzieję że po prostu nie wyczaiłem żartu

@nie mówię że zamierzam ładować w is tylko że to duży bezsens

Opublikowano

szkoda że nie mam jak pobrać bo nie działa mi strona

@edit

strona działa, tylko czmu nie moge mieć normalnego hasła i blokuje mi na 7 znakach :D?

Opublikowano

co do serwera.

1. Czemu start o 20.00

2. Jaki ts3 ?

Ty, kurwo. Możesz w końcu zamknąć tą pizdę? Byłeś na ts u nas raz i nic nie powiedziałeś, prawiczku jebany. Zazdrościsz, że nie szkoda mi 50zł na jebaną grę? Chuj Cię obchodzą moje zarobione pieniądze? Do roboty wypierdalaj, też będziesz miał.

Ceny w is zostaną edytowne?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Firlesby wyzywają od prawiczków, hahaha. Jedyne co jebałeś Kaciku to Mavexa i tak w kółko. Odezwali się najwięksi jebusie w swoich miastach, ahaha :D

Opublikowano

Patrząc na działanie forum obawiam się że ten serwer może nie wystartować o podanej godzinie.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...