Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko tutaj wygląda EPICKO , jestem ciekaw czy wytrzymacie ataki.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

typowo pod samego ISa bez IS niema co tu grac :D

20zl za kostiumy hahahha :D:D:D:D

dajcie odrazu po 50 zebyscie szybciej mogli sie zwinac z hajsem :D

A czy ktoś tutaj rozkuje, abyś kupywał w IS? bo wydaje mi się, że nie :x

is jest po to by opłacić maszynę, która nie kosztuje 50zł

Opublikowano

Co do kostiumów - kostiumy są w takiej cenie gdyż są na stałe - nie znikną po tygodniu czy miesiącu - będą do końca waszej gry. Dodatkowo można nimi handlować :)

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

A czy ktoś tutaj rozkuje, abyś kupywał w IS? bo wydaje mi się, że nie :x

is jest po to by opłacić maszynę, która nie kosztuje 50zł

bez ISa na serwerze typowo pod ISa zycze powodzenia , ludzi dzis wejdzie sporo jutro te sporo odejdzie .

aa no zawsze jest na maszyne ... szkoda ze te maszyny tylko nie sa takie drogie...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

typowo pod samego ISa bez IS niema co tu grac :D

20zl za kostiumy hahahha :D:D:D:D

dajcie odrazu po 50 zebyscie szybciej mogli sie zwinac z hajsem :D

Każdy wychodzący teraz serwer jest pod IS, więc nie wiem po co ten płacz.

A tak po za tym, czy ktoś każe Ci coś kupować?

@aw

Miejmy nadzieję, że o 20.00 wystartuje bez większych problemów.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

tylko mi nie dziala strona ?

This website is offline.

The server may be down for maintenance, there may be a network problem, or the site may be experiencing excessive load.

Error 522 Connection timed out

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Co do kostiumów - kostiumy są w takiej cenie gdyż są na stałe - nie znikną po tygodniu czy miesiącu - będą do końca waszej gry. Dodatkowo można nimi handlować :)

Ja zagram na waszym serwerze nawet jeśli byłoby 50 graczy i miałby startować za tydzień. Jest on EPICKI. Właśnie na to czekałem. Powodzenia przy starcie :)

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Macie problemy, że po 7 znaków? W cliencie jest zapisanie passów... Jeśli chodzi o hasło: macie swoje hasło, podzielcie na pół i macie hasło, i hasło zabezpieczające... Trochę rozumu, 0 problemów.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Niby tak , ale tanio nie macie . Wiadomo ze to nie fundacja non-profit i chcecie zarobic jednak te kostiumy to przeginka .

Opublikowano

Kostium to dodatek do gry, ponieważ nie ma bonusów. Chcesz się lansić w m1? Kup kostium.

Tyle w temacie. Kostium nie daje bonusów.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Serwer naprawdę porządnie zrobiony , administracja widać że zna się na rzeczy, szkoda że większość serwerów nie ma takich administratorów. Jedyny minus jaki tu jest , to że go nie ma .Z chęcią bym zagrał ale niestety szkoła idzie za pasem i trzeba się szykować. No nic co poradzić , ale mam nadzieję że serwer trochę postoi i administracja się od niego nie odwróci.

Opublikowano

wyjebane i tak go kupię, 20 zł w tę, czy tę. dla ciebie to pewnie w chuj, dlatego ciśnij pizde ;d chodzi tutaj o gospodarkę serwera. :)

dlaczego start o 20?

Wiesz jedni wolą kostium za 20zł + fryzurke za 10 zł i mieć pixelowe doznania jak cygan aka Kat, a jedni wolą za tą kase iść z dziewczyną do kina i na lody :) ... choć ty pewnie nie wiesz o co chodzi bo masz dziewczyne tylko na avatarze, i szamanke mavexa w grze :*** pozdrawiam z nie wirtualnego świata :**

co do serwera.

1. Czemu start o 20.00

2. Jaki ts3 ?

3. Dacie rade z atakami o 20.00 ? bo nie wiem czy iść z dziewczyną na lody czy czekać i odświeżać stronę jak kat co 15 sekund. :)

Co do kata, patrz avatar.

strzalki%203%20ukosne%20w%20dol.png

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Weź nie olewaj graczy tylko zrób jak cie proszą :> login i hasło na 16 znaków ...

exoduus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...