Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogłaszamy konkurs na najlepszy Trailer serwera Revential. Konkurs potrwa do soboty, 24 sierpnia. Zwycięzców ogłosimy 25 sierpnia o godzinie 12 w odpowiednim temacie na forum. Udział w konkursie może wziąść każdy gracz serwera Revential. Zgłoszenia przyjmujemy tylko w dziale Dyskusje na forum. Poniżej znajdziecie szczegółowy regulamin konkursu. Zapraszamy do udziału.

W Trailerze musi być przedstawione:

- Nowości moby/mapy na serwerze Revential
- Nowe questy na serwerze Revential
- Nowe dungeony na serwerze Revential.
- Nowe mapy typu Kopalnia i Arena Walk.
- Nowości od strony clienta.
- Nacisk na liczbe osob online.

Trailer nie powinien zawierać:

- Głosu osoby wykonującej go.
- Jesli jakiekolwiek bugi znajdą się na serwerze, nie powinny byc przedstawione.
- Nazw włączonych w cliencie podczas filmu, proszę je wyłączyć w Opcjach clienta.

Przykładowe muzyki do użycia w trailerze:

Nagrody za poszczególne miejsca:

1 miejsce - 2000 Złotych Monet do wykorzystania w Itemshopie
2 miejsce - 1000 Złotych Monet do wykorzystania w Itemshopie
3 miejsce - 500 Złotych Monet do wykorzystania w Itemshopie.
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłbym fajny trailer ale po

1. Stronka mi narazie nie działa, więc nie zrobie konta

2. Nie mam większego lvl, żeby zrobić trailer z udziałem dungeonów ;>

Czekam na stronkę .__.

Opublikowano

3 pytania :)

-Gdzie sie zgłosić jesli wieszchowiec nie dosszedł ?

-Kiedy beda pety?

-Ile ludu onnline teraz?

d2dp.png

Opublikowano

Co zrobic jak loguje sie na postac wybieram postac i wywala znow do panelu logwania ;d

Opublikowano

@UP Najprawdopodobniejszy bug postaci.Jeżeli na stronie nie masz możliwości odbugowania pisz do Administracji.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

chyba zbugowalo all postacie które były w m1 jinno, bo wszystkie inne poza mapą m1 normalnie mi loguje .

@edit

juz dziala

Opublikowano

3 pytania :)

-Gdzie sie zgłosić jesli wieszchowiec nie dosszedł ?

-Kiedy beda pety?

-Ile ludu onnline teraz?

1. Tylko i wyłączanie FB

2. Jeszcze nie wiadomo

3. ~900 bo się wacha

Opublikowano

I znow zaczelo sie kickanie chaneli.

Przez taki kick stracilem 150kk z kilku sklepow.

No coz ss nie robilem bo po co robic ss sklepowi ?

Ehh Azprime nie ogarnia, myslalem ze dzisiejsza latka cos pomoze a tu dupa.

Zaluje ze stracilem na ten serwer 2k minut ale coz kto mogl wiedziec ze z tak fajnego projektu przez glupote i niewiedze admina wyjdzie shit?

Nawet jeden z Twoich GM sie z Ciebie smieje i twierdzi ze gdyby on byl na Twoim miejscu to serwer wystartowalby bez bugow.

No nic zmieniam zdanie o tym serwerze.

NIE POLECAM.

Chyba ze chcesz ciagle sie denerwowac ze cos straciles ze sklepu ;)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

i tak gostek nakurwiasz na kamermodzie (twoje tematy,tuty na tym forum) wiec co placzesz o jakas strate? jeszcze rozumiem jakbys to uczciwie zdobyl :D

Opublikowano

@Neymar: Twoje NIE POLECAM na nic się nie zda, AZprime oddaje kase/zm utracone poprzez cofki. Od 2-3 dni nie ma żadnych problemów z serwerem. Co z tego, że Revential miał nieudany start? Przypominia mi się sytuacja z Ravii. serwer 3 dni off, a teraz jest top 1 w polsce. Na reventialu obecnie gra 1k+ osób. Aby sie przekonać, wystarczy się zalogować na str. głownej.

Dodam, iż może się zdażyć że winą kicków i cofek może być internet. Nawet najszybszy w polsce internet może się zawiesić na 10-30 sek, co powoduje kick oraz cofkę. To tak jak kilka razy wyłączyć komputer z prądu, po jakimś czasie zaczyna się coś pier*olić.

65202445731045601401.png

Opublikowano

@Neymar: Twoje NIE POLECAM na nic się nie zda, AZprime oddaje kase/zm utracone poprzez cofki. Od 2-3 dni nie ma żadnych problemów z serwerem. Co z tego, że Revential miał nieudany start? Przypominia mi się sytuacja z Ravii. serwer 3 dni off, a teraz jest top 1 w polsce. Na reventialu obecnie gra 1k+ osób. Aby sie przekonać, wystarczy się zalogować na str. głownej.

Dodam, iż może się zdażyć że winą kicków i cofek może być internet. Nawet najszybszy w polsce internet może się zawiesić na 10-30 sek, co powoduje kick oraz cofkę. To tak jak kilka razy wyłączyć komputer z prądu, po jakimś czasie zaczyna się coś pier*olić.

Z tym ze kicki wedlug administracji spowodowane sa DDOS'ami buahahaha .

Szkoda ze ich nie odczuwamy a nagle nas kicka, zabawne.

Wiele osob chcialo zglosic bugi z tym ze wielki pan Azprime mial ich glebokow i szeroko..

To teraz gracze placa za jego zachowanie :)

Ja juz napisalem swoje zdanie, wejdz na forum Reventiala i zobacz za co admin banuje <hahaha> zabawne sprawy sie zdarzaja:)

Oby tak dalej, wiecej falszywych osob w Teamie i powodzenia, nie mowie tu o wszystkich lecz o wybrancu :>

Jezeli chcecie tracic czas - prosze bardzo wasz wybor.

Ja dzis zrobie uklon w strone administracji i zuploaduje bota na ktorym widzimy wszystkie ulepki z doliny,pustyni i m2 :)

Rynek sie wtedy troszku zalamie ale coz , nie moja sprawa :)

Pa. Zycze Wam powodzenia w prowadzeniu tego "serwera" :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

I znow zaczelo sie kickanie chaneli.

Przez taki kick stracilem 150kk z kilku sklepow.

No coz ss nie robilem bo po co robic ss sklepowi ?

Ehh Azprime nie ogarnia, myslalem ze dzisiejsza latka cos pomoze a tu dupa.

Zaluje ze stracilem na ten serwer 2k minut ale coz kto mogl wiedziec ze z tak fajnego projektu przez glupote i niewiedze admina wyjdzie shit?

Nawet jeden z Twoich GM sie z Ciebie smieje i twierdzi ze gdyby on byl na Twoim miejscu to serwer wystartowalby bez bugow.

No nic zmieniam zdanie o tym serwerze.

NIE POLECAM.

Chyba ze chcesz ciagle sie denerwowac ze cos straciles ze sklepu ;)

Ciągle? Channele nie padają od dobrych 2 dni, wczoraj tylko raz podczas ataku, ale od razu po tym się zresetowały i logowanie stanęło 'na nogi' po kilku sekundach.

Każdy tak sobie może mówić, że jak on zrobi to będzie lepszy i bez bugów... Ale mam teraz pytanie. Skoro tak twierdzi to dlaczego nie zrobi swojego? Bo nie potrafi nawet poszukać sponsora lub samemu zarobić na serwer. Mądry w słowach, słaby w czynach.

Nikt nie będzie Ciebie zmuszał do grania, ale jak już piszesz głupoty to lepiej nie pisz niczego.

Opublikowano

Chcielibyśmy Was poinformować, że Patcher Revential działa już normalnie. Jeśli wyskakuje Wam błąd z połączeniem do gry, należny spatchować clienta. Jeśli nie pomoże, trzeba zrestartować PC i bedzie działać po patchowaniu. Strona najpóźniej będzie działać WSZYSTKIM, którym dotychczas nie działała do godziny 22/23. Prosimy również te osoby, którym nie działa strona, by wyczyściły ciasteczka w przeglądarce. Poza tym informujemy, że o 3:00 w nocy odbędzie się 30 minutowa przerwa na poprawienie bugów. Prosimy o wyrozumiałość, dążymy do doskonałości serwera.

Pozdrawiamy,

Team Revential.

Opublikowano

ahahahahahahahahah z tego up sie usmialem xD

jak kupujesz od goscia co ma 6 pozytowow na allegro no to pozdrowienia gosciu :D

Opublikowano

A co administracja i serwer ma wspólnego z oszustami? Jeśli zadbał byś o prowadzenie swojego konta, na pewno nikt by Cie nie okradł, także pretensje możesz mieć tylko do siebie. Sobolator dobrze to napisał.

Opublikowano

Kurwa mi jeszcze napisał w komie na allegro że ja go okradłem xD

Z gg : http://imageshack.us/f/23/k8mw.png/

Sami złodzieje tam grają nawet przez allegro okradają .. Jedyne co mogłem mu dać to komenta .. http://imageshack.us/f/21/iw11.png/

A ukradł truta sr 49 +9 bojowy +9 stal +9 itd.

Nie polecam tam grać sami oszuści noby i chuje .

Kłania się czytanie Regulaminu serwera.

'Handel kontami, przedmiotami, a takze waluta w celu spieniezenia ich na którakolwiek z walut uzywanych w swiecie realnym jest surowo zabroniony. Administracja w zaden sposób nie bierze na siebie odpowiedzialnosci za takowe czynnosci.'

Opublikowano

Serwer działa ? Chciał bym sobie pograć nie jestem obeznany w temacie :)

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...