Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z ponad 300 zgłoszeń rozpatrzyłem juz 200, zostalo mi lekko ponad 100, takze mozliwe, ze twoje pominalem. A przeczytales informacje na facebooku i regulamin serwera? Wiec troche tak nie na miejscu Twój post.

Tak także wiele innych Informacji przytoczę może pierwszą z Piątku "Od godziny 22:00 do godziny 06:00 będziemy zwracać Itemy oraz ZM graczą jutro wszystko wróci do normy "

Z soboty po południu na FB

"W ciągu 24h zwrócimy wszystkie Itemy i ZM graczą którszy stracili je w dzień startu "

A teraz coś od mnie ciekawe jaki idiota wymyślał przelew , w którym sam musi rozdawać ZM po Zaksięgowaniu Kwoty pisze , że Maks 6h ???

A do tego zakładam że przy starcie było 1k graczy z tego 500 wydało na IS więc jak chciałeś się wyrobić przez 6h dając każdemu z osobna ZM ???????

Więc co jest nie na miejscu ????

Ja czekam od Piątku , żeby zagrać bo serwer jest Mega na prawdę , ale co z tego jeżeli Admin w grze pytając się go o coś ignoruje mnie i nie odpowiada choć pisze z innymi osobami ??

Więc widzę , żeby zagrać muszę czekać do następnego piątku .

837371446280124127260.png
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

49744294474288274906.png

Zamiast misji na bojowca czyta się medal tak jakby na 11 lvl konia tak? A ja poszedłem do stajennego, wziąłem misję i nic mi nie zaliczało i teraz cały czas mam takie coś. Nie mogę przeczytać medalu (klikam to nic się nie dzieje). GM pomóż/odbuguj :D

88980808639483698438.png

Opublikowano

Tak także wiele innych Informacji przytoczę może pierwszą z Piątku "Od godziny 22:00 do godziny 06:00 będziemy zwracać Itemy oraz ZM graczą jutro wszystko wróci do normy "

Z soboty po południu na FB

"W ciągu 24h zwrócimy wszystkie Itemy i ZM graczą którszy stracili je w dzień startu "

A teraz coś od mnie ciekawe jaki idiota wymyślał przelew , w którym sam musi rozdawać ZM po Zaksięgowaniu Kwoty pisze , że Maks 6h ???

A do tego zakładam że przy starcie było 1k graczy z tego 500 wydało na IS więc jak chciałeś się wyrobić przez 6h dając każdemu z osobna ZM ???????

Więc co jest nie na miejscu ????

Ja czekam od Piątku , żeby zagrać bo serwer jest Mega na prawdę , ale co z tego jeżeli Admin w grze pytając się go o coś ignoruje mnie i nie odpowiada choć pisze z innymi osobami ??

Więc widzę , żeby zagrać muszę czekać do następnego piątku .

Myślisz że odczytać, sprawdzić czy nie podał fałszywych informacji, oddać to minuta roboty? Nie na jedną osobę przypada spokojnie 15/20 minut. Policz sobie teraz te +300 wiadomości, czyli 3 osoby = 1h

30 = 10h

300 = 100h

Tutaj masz odpowiedź. Jak wiadomo Azprime ma też własne życie i obowiązki, a nie 24/7 serwer i czytanie PW.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Myślisz że odczytać, sprawdzić czy nie podał fałszywych informacji, oddać to minuta roboty? Nie na jedną osobę przypada spokojnie 15/20 minut. Policz sobie teraz te +300 wiadomości, czyli 3 osoby = 1h

30 = 10h

300 = 100h

Tutaj masz odpowiedź. Jak wiadomo Azprime ma też własne życie i obowiązki, a nie 24/7 serwer i czytanie PW.

30 = 10h

300 = 100h

Dobrze, dobrze niech będzie na twoje , ale i tak nas okłamaliście ??

Dobry matematyk z ciebie , ale tylko matematyk bo z ludźmi dogadać się nie potraficie wszystko ładnie obliczyłeś , lecz ja teraz oblicze po swojemu w Piątek pisaliście , że zajmie wam to 12h w Sobotę dodaliście , że zajmie to 24h jeżeli dobrze liczę (jak nie to mnie poprawisz) wyszło mi 36h i tyle daliście sobie czasu lecz jest te jedno , ale wam potrzeba jeszcze 64h , lecz o nich nie było mowy jesteście strasznie "Flegmatyczni"

Twoja odpowiedz była dobra , lecz trafiłeś na bardzo czepialską osobę jaką jestem ja jeżeli wydaje na coś kasę zapisuje to i inne rzeczy ponieważ zawsze walczę o swoje !!!

Na serwer nie musisz mnie zapraszać bo wejdę z miłą chęcią jak odzyskam ZM.

Pozdro :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

49744294474288274906.png

Zamiast misji na bojowca czyta się medal tak jakby na 11 lvl konia tak? A ja poszedłem do stajennego, wziąłem misję i nic mi nie zaliczało i teraz cały czas mam takie coś. Nie mogę przeczytać medalu (klikam to nic się nie dzieje). GM pomóż/odbuguj :D

dokładnie mam to samo, nie martw sie nie pomogą Ci :) od 4 dni co noc zapewniają że to naprawią :)

Dodam coś od siebie jak AZPR I I ME chciał mi pomóc HAH BEKA :D

http://zapodaj.net/57800d07b614b.png.html
Opublikowano

Zapraszam na serwer :)

W nocy weszla latka do gry:

Lista zmian na dzień 17.08.2013

- Poprawiono funkcjonalność, wygląd oraz bugi na stronie revential.pl.
- Dodano możliwość wymiany Wzmocnienia Przedmiotu na Zaczarowanie Przedmiotu u Uriel.
- Bugowanie się mobów za ścianami Wieży Orków.
- Poprawiono teleport do Łatwego Lochu Pająków
- Zwiększono czas pobytu na mapie po zabiciu Elitarnego 9 Ogonów.
- Naprawiono 22lv poziom konia.
- Zwoje Powrotu oraz Zwoje Powrotu Do Miasta od teraz łączą się.
- Zwiększono drop przepustek do v2.
- Poprawiono drop Zwojów Egzorcyzmu
- Dodano bonus 15% Silny przeciwko potworom w Krysztale Energii
- Poprawiono drop z Szkatułki Wodza Orków

Zmiany zostały wprowadzone w życie o 3:30.

Od teraz mozna wymieniac zmianki na dodania i odwrotnie.

Drop przepustke powiekszony - dropnalem juz na v1 za 3cim spotem!:)

Strona juz dziala - mozna sie rejestrowac bez probelmu:)

Serdecznie zapraszam:>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Mi strona nie działa, jak i forum cały czas mam przekierowanie wtf?! Forum też mi nie działa i nie tylko ja mam ten problem.

Ps. Uwaga na tego idiotę podszywa się Azpriime!

Opublikowano

Z chęcią bym zagrał ale strona nadal nie działa...

@Edit Juz działa, zapraszam wszystkich do gry ;)

@Edit2 Jednak nie działa... Można wejść tylko na stronę główną

Opublikowano

Dla ciulow co maja problem z strona glowna by google.

Windows XP

1. Klikamy Start i klikamy Uruchom/Run.

2. Wpisujemy cmd i klikamy OK.

3. W oknie, które się pojawi, wpisujemy ipconfig /flushdns.

4. Klikamy Enter i powtarzamy proces kilka razy.

5. Wpisujemy exit i klikamy Enter.

Windows Vista

1. Klikamy Start i wpisujemy cmd (w boxie wyszukiwania).

2. Kiedy zobaczymy cmd, wciskamy CTRL + SHIFT i wciskamy Enter lub klikamy prawym przyciskiem i wybieramy Uruhom jako administrator.

3. W oknie, które się pojawi, wybieramy Kontynuuj.

4. W oknie (czarnym) wpisujemy ipconfig /flushdns.

5. Klikamy Enter i powtarzamy proces kilka razy.

6. Wpisujemy exit i klikamy Enter.

Windows 7

1. Klikamy Start i wpisujemy run (w boxie wyszukiwania).

2. Wpisujemy cmd i klikamy OK.

3. W oknie, które się pojawi, wpisujemy ipconfig /flushdns.

4. Klikamy Enter i powtarzamy proces kilka razy.

Robimy to przy zamknietej przegladarce.

Edit# Te literowki nie sa moje, wujek google spiepszyl sprawe.

AW: jaka jest szansa na egzo z metka? i od ktorego ona w ogole leci.

Opublikowano

@UP, myślisz, że ludzie są tacy tępi, i nie potrafią tego zrobić?

Nie tylko ty masz wujka google

Ja robilem to kilka razy i nie działa strona :)

+ zmiana przeglądarki nie pomogła, nie wiem ocb.. a ja chcialem tylko konto zalozyc; d

@Edit Proszę administrację serwera o założenie strony zastępczej - rejestracyjnej, żeby można było grać. :/

Opublikowano

@2UP Pierwsza rzecz, nie obrażaj ludzi... Po drugie wszyscy zapewne tego próbowali, ja również, strona główna mi tylko działa ale np. rejestracja czy download już nie.

@Edit Gdy wpisuje adres bezpośrednio w przeglądarce np. revential.pl/rejestracja, to strona się wczytuje gdy użyje bocznego menu na stronie głównej "Strona zbyt długo nie odpowiada". Niech administracja to lepiej naprawi bo stracicie graczy.

Opublikowano

A mi nic się nie wyświetla niezależnie co zrobię, i masz rację stracą graczy przez takie coś.

Jeszcze raz proponuję zrobić stronkę zastępczą do rejestracji bynajmniej ;]

Opublikowano

zmiana przeglądarek wam nic nie pomoże. Dopóki dostawca internetu nie przekieruje DNS, nie macie co marzyć o stronie.

65202445731045601401.png

Opublikowano

ile tu gra typa mniej wiecej ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

strona działa xD

no ale zobaczymy co będzie ^^ czy tak jak Triad** Baln** na kilka miesiecy ^^ czy tak jak np rav** się utryma ogólnie wbiłem tak dla relaksu miło sie gra dla tych co lubia klimat medium podchodzący pod hard ^^ polecam jak najbardziej dla graczy z metin2 pl ^^

wg88.png

Opublikowano

Pisze Temu Azprime na pw ze ma mnie zarejestrowac i dac linka do klienta a on ku*wa nawet nie odpisze -.-,

@Edytuje Serwer pewnie zajebisty ale stronka nie dziala :(.

ov4u.jpg

Opublikowano

Strona bedzie działać WSZYSTKIM do 22. Przekierowują się dnsy, także może to u niektórych jeszcze potrwać do ww godizny, aczkolwiek większości już działa.

Opublikowano

ile tu gra typa mniej wiecej ?

Wystarczająco. Na oko ~700, może nawet 800.

Spoty wypełnione, miasta również. Serwer przyjemny i jest klimat.

Polecam.

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...