Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tę chwilę nie polecam. Długo czekałem na ten serwer. Pierwsze dwa dni działania serwera były krytyczne. Trochę się uspokoiło (obserwuje FB) - zapewnienia, że już wszystko w porządku, nie będzie kickać, cofać itemków itd. Następnie wchodzę na MPC zobaczyć prezentację i nie ma dużo negatywnych postów. Piszą, że 800 osób online... Tak więc wchodzę na serwer. Pierwsze co to patcher nie działa. Następnie w rozdzielczości 800x600 nie można założyć postaci, musiałem zmieniać na rozdzielczość monitora. Wszedłem na serwer a tu lagi niemiłosierne. Postać chodzi płynnie, ale żeby coś zebrać, przywołać konia, otworzyć sklepik to jest opóźnienie 10s. To jest katastrofa. Na koniec dopiszę jeszcze, że strona nie działa jak powinna. Nie obsługuje polskich znaków to po pierwsze, a po drugie to wita nas takim oto tekstem: "Warning: file_get_(...)". Zobaczymy jak serwer rozwinie się w ciągu następnych dni. Za 2, ewentualnie za 5 dni wejdę i zobaczę. Jak będzie to samo to kasuje klienta i w przyszłości raczej nie spróbuje na nim grać. A szkoda, wielka szkoda, bo serwer przypominał mi moją ulubioną wcześniej Tiv..., tylko wydawał się być jeszcze lepszym, no ale cóż...

EDIT@ Problem z lagami już nie istnieje. Wszedłem teraz i gra chodzi jak powinna. Jednak zostają jeszcze wyżej wymienione rzeczy.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

*Informator*

to już 4 dzień od zgłoszenia mojego bugu z koniem, co każdy restart zapewniali że naprawią, dziś wchodze dalej nie moge zrobić ;) Azprime olał już tą sprawe. Również nie polecam po raz drugi wyjebane mam w warna :*

Opublikowano

*Informator*

to już 4 dzień od zgłoszenia mojego bugu z koniem, co każdy restart zapewniali że naprawią, dziś wchodze dalej nie moge zrobić ;) Azprime olał już tą sprawe. Również nie polecam po raz drugi wyjebane mam w warna :*

Ja serwer polecam , ale nie administracje bo oni sobie z nami w ch*ja lecą !!!!

Tekst z cyklu

Czyli największy idiotyzm tego serwera czyli administracja bez obrazy.

Doładowując w

sobote w południe przez przelew pisze , żę 6h maksymalnie a co się

okazało czekam te 6h mija , ale ZM dalej nie 8h dalej nie ma nagle

wyświetlany komunikat na FB i innych tego typu , że w ciągu 24h oddamy

wszystkie Itemy i ZM

HaHaHaHaHaHaHaHa

Brawo, Brawo,

Brawo To powiedzcie co wy mieliście zamiar robić w Piątek od 22:00 do

06:00 rano skoro nie odaliście nikomu ZM ani itemków z dnia startu

masakra jakaś

Nie kumam was i tego co robicie

Dziś mija 24h i jestem ciekawy czy oddacie mi te ZM hmm ...

Szczerze wątpie już w wasze słowa w sami nie wiecie co robić!

Nie wiem co to za idiota wymyślił ten

przelew żeby samemu dodawać nie można było zrobić tego lepiej , ale tak

można było zrobić wszystko automatycznie no , ale po co skoro serwer

wystartuje bez problemów i wszystko ogarne sam majac 1000 osób na

serwerze z tego 500 walnie w is z 6h się wyrobie i dam każdemu ZM heeh

beka w ch*j a najlepsze jest to , że

Ja doładowałem w sobote co już miało być wszytko bez komplikacji.

Macie super serwer , ale idiotyczne myslenie po co było właczać IS na start ??

A zapomniałem jak by padł trochę hajsu by było smile.png

Serwer macie fajny , ale was uważam za wielkie "D"

837371446280124127260.png
Opublikowano

@Up

Placzesz bo dales sie oszukac?

Trudno tak to jest jak sie handluje :)

Na serwer zapraszam milo sie gra.

Po kilku dniach problemow, w koncu nadeszly spokojne dni.

W 5 dni mozna wbic 65 i dorobic sie niezlego eq nie wydajac nic na IS:)

Sam mam taki lvl i gram dziennie do 5h, posiadam juz stal +8, trute +8 boja, eb +9 itp.

Bardzo latwo o ulepszacze jak i ulepszenia.

Mimo ze jest malo % to magiczne kamienie jak i bodzie bardzo ulatwiaja gre;)

Na serwerze mamy sporo dungeonow i sa one oplacalne.

Serdecznie zapraszam :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera, serwer złodzieji, noobów, ksujów i w ogóle administracja leci w huya. Mam tego dośc, zostałem dziśaj 2 razy oszukany. Raz na 5 zł, 2 raz na 11 sms. Żeby nie było , że coś nie tak to wstawiam ss, a do tego w itemshopie pd na 7 dni kosztuje 450 sm to jest 20 zł przelewem, a 30 zł sms to jest smieszne po prostu, nie grajcie tutaj bo pożałujecie.. nie będe płakał za tą kasa bo to nie były jakieś duże pieniądze no ale.. pozdrawiam "Mis" przez którego zostałem oszukany ! poćwicz gimbusie :) Dodam jeszcze, że na 40-45 levelu wp można iśc do v2 z wierzchowcem 300/300 ^^ is, is , is nic więcej ;) w ogóle.. jak chcecie tutaj grać to prosze bardzo , ale pózniej nie płakać , że administracja ma na was wyje*ane.. na ts siedziałem pare godzin, nikt sie nie zjawił bo po co, nie kur*a? Tak samo ludzie siedzą na ts , a Azprimie czy inny huy ma wyjeb*ane na was :)

Tutaj macie ss:

74823097673966805416.jpg

O ku*wa a też miałem się z nim wymieniać. Dobrze, że zrezygnowałem :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

Przeczytaj co napisałem tempa dzido. Nie płacze, że straciłem kilka zł bo to są grosze, tylko że administracja ma wyjeb*ane i dużo złodzieji , ksujów itp. JEBAC TEN SERWER. ELO. IDE NA Ravie. A NA WARNA TEŻ MAM WYJEBANE :) STRACICIE GRACZY.

Reklama.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, serwer złodzieji, noobów, ksujów i w ogóle administracja leci w huya. Mam tego dośc, zostałem dziśaj 2 razy oszukany. Raz na 5 zł, 2 raz na 11 sms. Żeby nie było , że coś nie tak to wstawiam ss, a do tego w itemshopie pd na 7 dni kosztuje 450 sm to jest 20 zł przelewem, a 30 zł sms to jest smieszne po prostu, nie grajcie tutaj bo pożałujecie.. nie będe płakał za tą kasa bo to nie były jakieś duże pieniądze no ale.. pozdrawiam "Mis" przez którego zostałem oszukany ! poćwicz gimbusie :) Dodam jeszcze, że na 40-45 levelu wp można iśc do v2 z wierzchowcem 300/300 ^^ is, is , is nic więcej ;) w ogóle.. jak chcecie tutaj grać to prosze bardzo , ale pózniej nie płakać , że administracja ma na was wyje*ane.. na ts siedziałem pare godzin, nikt sie nie zjawił bo po co, nie kur*a? Tak samo ludzie siedzą na ts , a Azprimie czy inny huy ma wyjeb*ane na was :)

Tutaj macie ss:

74823097673966805416.jpg

Czytałeś Regulamin? My nie odpowiadamy za kradzieże i nie akceptujemy wymiany itemków na PLN itd.

Nie wiesz co robimy i jak wygląda nasza prace, a komentujesz że h.. robimy.

Przeczytaj co napisałem tempa dzido. Nie płacze, że straciłem kilka zł bo to są grosze, tylko że administracja ma wyjeb*ane i dużo złodzieji , ksujów itp. JEBAC TEN SERWER. ELO. IDE NA Ravie. A NA WARNA TEŻ MAM WYJEBANE :) STRACICIE GRACZY.

To jest Metin2 i to logiczne że wszyscy walczą o spota i drop. Ksucie? To normalka w grach MMO, widzę Ty tego nie rozumiesz więc radzę przerzucić się na gry SP.

Złodzieje? Sam się nabierasz na stare sztuczki, więc nie miej za złe Nam tego.

Idź na siłę nie będziemy trzymać osób które dużo krytykują, a nic nie wiedzą.

Ps. Zeskanuj kompa bo masz wiry i pewnie KEYLOGGERA xD

Opublikowano

Takk, niech dalej oszukuje ludzi :D pewnie bo po co go zbanować, nie?

Pewnie nawet, bana nie dostanie xD a dzisaj już oszukał ogrom ludzi =D

Sokoro oszukał już kogoś to czemu ludzie się dalej nabierają? Naiwność ludzi aż boli... Pewnie dostanie bana. Wysyłacie smsy przecież to już z góry wiadomo że typek kręci...

W regulaminie wielu serverów napisany jest jasno "Handel przedmiotami, kontami, yangami za PLN karana jest banem permanentnym."

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

Strona tylko Off, kiedy będą pety? Jak mogę się z wami skontaktować, bo próbuje to zrobić, mam problem związany z IS dziś wysłałem sms na ten sam nr. i dostałem dobry kod ! Wtf ?! Co to ma być? Raz dostaje dobry kod, a raz zły ?

Można coś z tym zrobić? Idzie w łatwy sposób to sprawdzić.

Opublikowano

Co z tą stoną ? Człowiek usiłuje się zarejestrować a tu taka lipa ;)

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Serwer jest online cały czas. Strona za utrudnienia w funkcjonowaniu strony. Bedzie dzis dzialala, zmieniamy ponownie hosting, tym razem strone na nowym dedyku stawiamy, aby uniknąć ddosów.

Opublikowano

Informacja dla wszystkich trujących mi dupe.

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx

Wchodzimy pod ten link. Wpisujemy ADRIAN HINC i mamy pierwszy wynik od góry, pozdrówki.

Takze uprzejmie prosze, przestancie kurwa truć mi dupe.

beztytuuP_neqnqph.PNG

HaHa beka mam z ciebie

Co mnie opchodzi to co ty masz działalność gospodarcza to bardzo dobrze skoro prowadzisz działalność gospodarczą powinieneś dotrzymywać Umowy jak i Regulaminu , więc powiedz mi gdzie są moje ZM miały być zwrócone po 24h a mineło 36h hmm...

Mam przestać dobra przestane , ale z tego co wiem o daną kwote moge wytoczyć ci z "Powództwa Cywilnego" proces więc przestane tutaj na forum , ale tylko na forum .

837371446280124127260.png
Opublikowano

HaHa beka mam z ciebie

Co mnie opchodzi to co ty masz działalność gospodarcza to bardzo dobrze skoro prowadzisz działalność gospodarczą powinieneś dotrzymywać Umowy jak i Regulaminu , więc powiedz mi gdzie są moje ZM miały być zwrócone po 24h a mineło 36h hmm...

Mam przestać dobra przestane , ale z tego co wiem o daną kwote moge wytoczyć ci z "Powództwa Cywilnego" proces więc przestane tutaj na forum , ale tylko na forum .

z ponad 300 zgłoszeń rozpatrzyłem juz 200, zostalo mi lekko ponad 100, takze mozliwe, ze twoje pominalem. A przeczytales informacje na facebooku i regulamin serwera? Wiec troche tak nie na miejscu Twój post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...