Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja nie mam nic do startu -.- Mówie że zgłosiłem pare razy i na fb i tutaj i na PW w grze, nawet na TS.. Zapewniali że problem poprawią (2dni temu w nocy) dalej misja leci mam -3000minut czasu nie moge jej skończyć i przez to nie mogę także przeczytać medalu no łot da fak

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona jest już w pełni dostępna pod linkiem:

www.revential.pl

Cały proces przenoszenia jest już za nami, można bezpiecznie wchodzić i korzystać z niej.

Serwer ONLINE, zapraszamy do gry. Włączyliśmy na noc do godziny 6:00 bonus do expa +50% ;)

Jesli macie problem z uruchomieniem clienta, prosimy wyłączyćantywirusa (w niektórych przypadkach np. avast należy odinstalować go), wyłączyć zaporę, usunąć plik locale_pl.addr z clienta. Po tych czynnościach należy zrestartować PC i uruchamiać przez plik Revential.exe. Powinno wszystkim dzialac. Natomiast jesli byla by taka sytuacja, że dostaniecie kicka np. podczas teleportowania i po tym wystąpi Błąd połączenia z serwerem, należy zrestartować komputer, będzie działać.

Team
‪#‎Revential

Opublikowano

@UP Nie wiem czy wiesz ale GM pisał że można łączyć już zwoje powrotu (hahahahahaha podobno). Tak samo słyszałem że trzeba resetować maszynę by komuś zmienić lvl konia ze zbugowanego 22 na 21.

@Topic Od którego lvl dropią bronie 75lv?

@EDIT

Na oficjalnym forum Admin Endymionek napisał:

Pomyślnie rozpatrzone.

Dodano możliwość łączenia:

• [*]Zwoje Powrotu [*]Instrukcje umiejętności [*]Kamień Duchowy [*]Papka [*]Robaki

Kamieni łączyć nie można tak samo jak ich dzielić zwoji powrotu nie da się ani wywalić ani połączyć (tych nie użytych ani żadnych innych) .

@EDIT 2

A tutaj coś naprawdę zabawnego:

http://zapodaj.net/92c0c0bdc1ff5.png.html
fantazjalogos.jpg

Opublikowano

@UP Nie wiem czy wiesz ale GM pisał że można łączyć już zwoje powrotu (hahahahahaha podobno). Tak samo słyszałem że trzeba resetować maszynę by komuś zmienić lvl konia ze zbugowanego 22 na 21.

@Topic Od którego lvl dropią bronie 75lv?

@EDIT

Na oficjalnym forum Admin Endymionek napisał:

Pomyślnie rozpatrzone.

Dodano możliwość łączenia:

• [*]Zwoje Powrotu

[*]Instrukcje umiejętności

[*]Kamień Duchowy

[*]Papka

[*]Robaki

Kamieni łączyć nie można tak samo jak ich dzielić zwoji powrotu nie da się ani wywalić ani połączyć (tych nie użytych ani żadnych innych) .

@EDIT 2

A tutaj coś naprawdę zabawnego:

http://zapodaj.net/92c0c0bdc1ff5.png.html

Mi chodzi, że wyrzucić nie można.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Temat na forum był zarówno o wyrzucaniu i i łączeniu... Łączenie powinno działać ale nie działa, zgadzam się o wyrzucaniu GM nic nie pisał.

fantazjalogos.jpg

Opublikowano

CZEMU NIE MA Marmurków za KD? CO TO MA BYĆ?

DLA CZEGO NIE DA SIĘ WYŻUCIC ZELAZNYCH STRZAŁ?

KIEDY SLOW ZACZNIE DZIAŁAĆ NA METINY?

Opublikowano

Azprime! - gdzie lecą bronie na 75? bo z metinów 75+ nie lecą.. proszę o odpowiedź

Czerwony Smok, Red Las, Tysiaczki.

CZEMU NIE MA Marmurków za KD? CO TO MA BYĆ?

DLA CZEGO NIE DA SIĘ WYŻUCIC ZELAZNYCH STRZAŁ?

KIEDY SLOW ZACZNIE DZIAŁAĆ NA METINY?

Zamiast questu wprowadzilismy drop Niebieskich Ebonitowych Szkatulek z Metinow, z ktorych dropia losowe marmury. Strzal nie da sie wyrzucic bo dbamy o maszyne, Slow nie dziala na metiny :|

Opublikowano

Drogi Azprime

Czy dostaniemy informacje co zostalo poprawione w dzisiejszej nocnej konserwacji?

Na prawde przydalo by sie dodac laczenie kamykow duchowych , tak jak medali (jest bardzo przydatne)
Kiedy w grze pojawi sie misja na peta?

I zglaszam pewnego "buga" nie wiem czy tak to mozna nazwac ale jak bije np z lwa spota w v2(mental) to ludzie podchodza i mowia ze WH , ze ich nie odpycham ... ale u mnie normalnie na monitorze jest ze je odpycham ... mam nadzieje ze przy banowaniu sprawdzacie logi czy jak to tam sie zwie bo to jest smieszne juz mi to z 4osoby mowilo ze mam bana a ja tu uczciwie nolifie

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Ktoś pisał, że miał serwer problemy, ja widzę że dalej ma :)

Administracja nie ogarnia w dupie mają ludzi, tylko czekać aż serwer padnie.

Opublikowano

Przegięty serwer ! Minimum 1000 graczy online i ciekawe pvp myślę że będzie lecz na początku trzeba mocno poexpic ;) No ale to metin2 i trzeba się ciut wysilić. Dawno takiego serwa nie było ! Zagram i plus !

Opublikowano

Serwer off? Stronka off? co jest? Gorzal ta stronka nie działa poprawnie, nie można sie zalogować ani nic

Serwer działa.

Jeśli na tej stronie nie można się zalogować to już nie wiem, coś musieli zmienić.

Opublikowano

strona dziala - www.revential.mcncc.pl i ustawione jest juz przekierowanie z revential.pl

Revential.pl - działa od ok. 1h, troszkę się spóźniłeś. xD Najbardziej dręczy mnie ten system konny. Oraz ceny w is... xD Po ile chodzi czarowane ostrze? A i opłaca się robić misje ? Są nagrody w postaci yang?

Opublikowano

Serwer off? Stronka off? co jest? Gorzal ta stronka nie działa poprawnie, nie można sie zalogować ani nic

Strona działa, ale troszkę dłużej się ładuje.

Opublikowano

NIECH KTOŚ TYLKO KUR*A POWIE ŻE NA REVENTIALU GRA MAŁO LUDZI, TO NAMIERZĘ, ZGWAŁCĘ, ZABIJĘ I ZAKOPIĘ JAK PSA POD WISŁĄ!!

07480565877311558853.jpg

65202445731045601401.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...