Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer, typowy zrobiony pod IS.

Gram, tam lecz wydaję mi się, że serwer traci graczy...

Zobaczymy, jak to będzie za tydzień, narazie STOP.

sygn2.jpg

Opublikowano

Jesli macie problem z uruchomieniem clienta, prosimy wyłączyć antywirusa (w niektórych przypadkach np. avast należy odinstalować go), wyłączyć zaporę, usunąć plik locale_pl.addr z clienta oraz uruchamiać przez plik Revential.exe. Powinno wszystkim dzialac

ponadto informujemy, że serwer moze miec chwilowe przerwy w działaniu, ponieważ poprawiamy na nim ostatnie bugi. Jeśli podczas offek cofnie Wam jakieś EQ lub coś w ten deseń, prosimy z dokładnym opisem i ID konta wysylac to do nas na PW, bedziemy oddawać od godziny 22 do 6 rano.. Jak wszystko zrobimy poinformujemy Was. Prosimy o chwile cierpliwosci, pracujemy aby uzyskać jak najwiekszą funkcjonalnosc serwera.
Opublikowano

NIE.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '178.217.187.49' (110) in /home/reventia/domains/revential.pl/public_html/system/mysql.class.php on line 35
CMS DB Error
DB error: Can not connect to database!
mysql error: Can't connect to MySQL server on '178.217.187.49' (110)
mysql error number: 2003
date: 18.08.2013 @ 08:51

Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/reventia/domains/revential.pl/public_html/system/mysql.class.php on line 47

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Stronę główną serwera przenosimy aktualnie na nową maszynę, dlatego może być jeszcze przez parę godzin niedostępna. Jesli macie jakieś problemy z grą, ewentualnie nie oddaliśmy Wam EQ/ZM po atakach, proszę zgłaszać to na Facebooku. Przepraszamy za utrudnienia. Włączyliśmy 50% expa na 6h. Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Stronę główną serwera przenosimy aktualnie na nową maszynę, dlatego może być jeszcze przez parę godzin niedostępna. Jesli macie jakieś problemy z grą, ewentualnie nie oddaliśmy Wam EQ/ZM po atakach, proszę zgłaszać to na Facebooku. Przepraszamy za utrudnienia. Włączyliśmy 50% expa na 6h. Zapraszamy do gry.

Dajcie na 12h jak strona będzie dopiero on line za pare h to dajcie paru nowym graczą pocieszyć sie expem z moim szczesciem wejde i sie skonczy 50% expa ;/

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Aspiryna, nie wiem czy do Ciebie trzeba pisać specialny list czy co, ale próbuje się skontaktować i nic z tego, w konia robicie równo, wysłałem sms i dostałem zły kod kurwa. Moje cierpliwość się kończy, pisałeś żebym napisał na e maila, ale ty chyba nie potrafisz czytać. Gdzie mam tobie to napisać ?! Na żadnym facebooku nie będę pisał, ponieważ fb jest moją prywatna rzeczą.

Opublikowano

Ja tam gram na serwerze i polecam serdecznie, dużo ludzi gra, jest przyjemność z gry.

Wbiłem WP'eka 44 lvl, Buffa 35 lvl i teraz już zaczynam grać BM'em i możecie czekać na serię z tego serwera.

Aktualnie mam 22 lvl, ale to lada moment i wyższy będzie.

I tak samo kupiłem dla BM'a FMS'a 20um.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

No ja was kurwa mać pozdrawiam serdecznie od 3 dni zgłaszam buga z tym koniem i co?

Medalu jak czytać nie mogłem tak nie moge no dzięki wielkie zajebiście pomagacie -.-

http://zapodaj.net/97f5d3cbc8e87.png.html 

Nie mozesz zrobic bojowca bo tu sie nie robi misji na niego tylko sie wbija medalem 11 lvl i od stajennego dostajesz ksiege...

5.jpg
Opublikowano

Nie mozesz zrobic bojowca bo tu sie nie robi misji na niego tylko sie wbija medalem 11 lvl i od stajennego dostajesz ksiege...

Ty dzięki bardzo! Dowiedzialem sie o tym po misji... Która kurwa jest zbugowana i nie idzie jej ani skończyć ani wykonać -.-

Teraz chciałem czytać medal ale teżnie idzie

Opublikowano

wczoraj bylem na metkach ponad godzine jednak nie zarobilem na wierzchowca,a ktos mowil wczoraj ze w pol godziny ... mam 7 skrzynek nie otwartych i pare kd+4 jednak to nie wystarczy ;)
Co do serwera to przyjemnie sie gra,dzis mialem sytuacje iz bilem metka 45 na bojowym ubilem polowe przyjechal jakis gosciu bil ze mna i dla niego polecialo.. bo mial wierzchowca..

Serwer on ?

Opublikowano

Jesli macie problem z uruchomieniem clienta, prosimy wyłączyć antywirusa (w niektórych przypadkach np. avast należy odinstalować go), wyłączyć zaporę, usunąć plik locale_pl.addr z clienta oraz uruchamiać przez plik Revential.exe. Powinno wszystkim dzialac

ponadto informujemy, że serwer moze miec chwilowe przerwy w działaniu, ponieważ poprawiamy na nim ostatnie bugi. Jeśli podczas offek cofnie Wam jakieś EQ lub coś w ten deseń, prosimy z dokładnym opisem i ID konta wysylac to do nas na PW, bedziemy oddawać od godziny 22 do 6 rano.. Jak wszystko zrobimy poinformujemy Was. Prosimy o chwile cierpliwosci, pracujemy aby uzyskać jak najwiekszą funkcjonalnosc serwera.

Sprobuje i dam edita.

bez roznicy nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...