Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie na serwerze trwa przerwa techniczna związana z przeniesieniem strony oraz poprawieniem bugów, o czym rano informowaliśmy w grze. Jak uruchomimy serwer poinformujemy Was.

Informacje na bieżąco są podawane na TS serwera, adres macie na facebooku naszym (nie moge go tu podać)
Team Revential

Opublikowano

Aktualnie na serwerze trwa przerwa techniczna związana z przeniesieniem strony oraz poprawieniem bugów, o czym rano informowaliśmy w grze. Jak uruchomimy serwer poinformujemy Was.

Informacje na bieżąco są podawane na TS serwera, adres macie na facebooku naszym (nie moge go tu podać)

Team Revential

Nie wiesz do ktorej potrwa przerwa techniczna ?

exp na 6h byl wlaczony myslalem ze poexpie a jak bedzie on to exp zostanie na 2h

Jak odbugujecie wkoncu wszystko moze zrobisz od nowa prezentacje bo patrzac na serwer i czytajac posty gdybym byl nowy graczem bym nie zagral,ale nie jestem nowym i gram ;)

Opublikowano

slabo rozbudowana ta wieza orkow ;/ powinni zrobic cos w stylu tak jak ma bal*ora

EDIT

Moze jakies info ? Wkurw*jący juz ten serwer caly czas off, bugow w 3 dupy niby je usuwaja ale pewnie bedzie tak samo jak niby naprawili padajace ch, nie umia nic naprawic,strona byla dobra to nie wiem po jakiego ch*ja ja przenosza... powodzenia mysle ze wytrzymacie jeszcze max poltora tygodnia.

9gm1.jpg

Opublikowano

wczoraj bylem na metkach ponad godzine jednak nie zarobilem na wierzchowca,a ktos mowil wczoraj ze w pol godziny ... mam 7 skrzynek nie otwartych i pare kd+4 jednak to nie wystarczy ;)

Co do serwera to przyjemnie sie gra,dzis mialem sytuacje iz bilem metka 45 na bojowym ubilem polowe przyjechal jakis gosciu bil ze mna i dla niego polecialo.. bo mial wierzchowca..

Serwer on ?

nikt nie mowil ze zarabia sie tu na metkach..

56096062140461666809.png

Opublikowano

Dla osob ktore chca grac na bugach

1.to Zapraszam na server, jest tu bug na bugu i codziennie wylączany server

2. mial bys Hard ( z domieszką medium) a wedlug mnie z harda zostal tylko exp : > ( eq jest banalnie zrobic , poniewaz na +9 jest 45% polepszenia < jak na Hard to chuuj duzo >

3.ludzie sie wykruszają na start bylo + 2k osob ,a teraz pewnie gra po 500-700 ;p

nikt nie mowil ze zarabia sie tu na metkach..

to powiedz mi jak chcesz zarabiac;>? , jezeli 11 medali chodzi 4kk , polepszacze dropią slabo , wysoki % polepszenia itemkow ? , server nie wytrzymuje sam ze swoimi nowosciami , niestety taka jest prawda ; >

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

2. mial bys Hard ( z domieszką medium) a wedlug mnie z harda zostal tylko exp : > ( eq jest banalnie zrobic , poniewaz na +9 jest 45% polepszenia < jak na Hard to chuuj duzo >

3.ludzie sie wykruszają na start bylo + 2k osob ,a teraz pewnie gra po 500-700 ;p

to powiedz mi jak chcesz zarabiac;>? , jezeli 11 medali chodzi 4kk , polepszacze dropią slabo , wysoki % polepszenia itemkow ? , server nie wytrzymuje sam ze swoimi nowosciami , niestety taka jest prawda ; >

500-700? Chyba nie umiesz liczyć. W m1 ch1 jest strasznie dużo ludzi, wszystkie spoty wszędzie pozajmowane. To jest 500-700 osób?

1378238828-U336505.png

Opublikowano

k.k = po 3kk (za 4 sellnieszz nawet)

k.z.z =1kk

reszta ulepkow 1/2kk

w 1h mialem ok 30ulepkow.

56096062140461666809.png

Opublikowano

Od razu po tobie jadę

1. Bug to ty masz chyba na chacie, że z niej wyjść nie możesz . A sorry nie masz kolegów .

2. O Hard , ale nam pojechałeś uuuu Hard to to jest pod względem EXSP, pod względem robienie konia i pod względem robienia EQ teraz jest łatwo , ale na wyższych poziomach jest ciężej .

3. Wykruszać to możesz swojej Mamie ciasto . Ludzi jest dużo liczyć ich nie liczyłem , ale jest dużo .

Jak chcesz zarobić "kretyn nad kretyny" mam 28 lvl i ponad 150szt szkat nie otwierałem od 1 lvl do tego mam 6kk z samych sztabek 100k i do tego mase ulepszaczów które schodzą jak ciepłe bułeczki

Proste jak się potrafi grać to można dużo Pozdrawiam , ale nie ciebie tylko innych .

Możecie zgłaszać bugi na TS jak jakieś macie przerwa jest po to żeby je naprawić :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Tak samo zarobkiem może być chodzenie na WO, ja tam biłem metki/wodzów, odrodzonego nie rozwalę sam. A tak to trochę aur, berków itd. do tego czasem ze skrzyni wodza orków leciał pd'ek (8kk-10kk), a aury po 3kk stoją i inne ku też nieźle, dla tego da się dorobić. A takie WO to robię 5 minut, nawet nie.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Widze, ze 'nowa' grafika ukradziona z World of Metin2 :) Wlasciciel serwera nie potrafi sam nic zrobic, wiec kradnie 'nowosci' z innych serwerow? Brawo. Nie polecam.

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Serwer da sobie radę. Nie czytajcie postów durnych userów.

Piszą je tylko bo zazdroszczą temu serwerowi. Ma wszystko.

jak chcecie pogadac wbijac: ts.mcnc c.pl

Opublikowano

Widze, ze 'nowa' grafika ukradziona z World of Metin2 :) Wlasciciel serwera nie potrafi sam nic zrobic, wiec kradnie 'nowosci' z innych serwerow? Brawo. Nie polecam.

haha a 100innych privow maja grafike zPL'a oni tez nic nie potrafia zrobic...

do tego ta grafika mogla byc wykupiona...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Serwer da sobie radę. Nie czytajcie postów durnych userów.

Piszą je tylko bo zazdroszczą temu serwerowi. Ma wszystko.

jak chcecie pogadac wbijac: ts.mcnc c.pl

wszystko prócz komfortu graczy. :) Ile osób było za tym, żeby medale były co 1 sek? :)

@Aw

FMS tylko dropić, czy są jakieś misje?

Opublikowano

wszystko prócz komfortu graczy. :) Ile osób było za tym, żeby medale były co 1 sek? :)

@Aw

Dropić mi na 4 besty 1 fms i 2 koziki to ładnie dropi.

Opublikowano

@Aw

Na 30 od kapitana dostajesz.

Opublikowano

moge prosic o link do clienta? poniewaz stronka nie dziala

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Serwer jest już ONLINE. Strona tymczasowo wyłączona, trwa jej przenoszenie na nową maszyne. Dziś ok. 18 powinna byc dostepna. Zapraszamy do gry. Więcej informacji na facebooku /revential

Opublikowano

Serwer jest już ONLINE. Strona tymczasowo wyłączona, trwa jej przenoszenie na nową maszyne. Dziś ok. 18 powinna byc dostepna. Zapraszamy do gry. Więcej informacji na facebooku /revential

Kurwa mać serwer miał po zgłoszeniu mojego buga chyba z 10 restartów zapewnialiście że naprawicie tą misje z tym koniem lub ją usuniecie bo za chuj dalej nie moge zrobić bojowca :)

Gówno zrobiliście ;) Obyście stracili tych graczy jak najszybciej. Pozdrawiam

Opublikowano

OTO SCREEN, KTÓRY PRZEDSTAWIA ILOŚĆ GRACZY NA SERWERZE REVENTIAL.PL

ZAMIESZCZAM GO, ABY ZAKOŃCZYĆ SPORY O ILOŚC GRACZY. jEDEN PODAJE 1200 DRUGI ZE LEDWO 500:

36248565135163683772.jpg

Proszę do tego dodać osoby na spotach ( które non stop zajęte). według mnie, na serwerze gra 800-900 graczy.

Screen wykonany o godzinie 18:59

65202445731045601401.png

Opublikowano

Kurwa mać serwer miał po zgłoszeniu mojego buga chyba z 10 restartów zapewnialiście że naprawicie tą misje z tym koniem lub ją usuniecie bo za chuj dalej nie moge zrobić bojowca :)

Gówno zrobiliście ;) Obyście stracili tych graczy jak najszybciej. Pozdrawiam

Żeby zapewnić spokojną grę serwer będzie miał całkowicie nową maszynę. Gra sporo ludzi, dlatego takie kroki muszą zostać podjęte.

Nie ma bugów, które utrudniają grę, jeżeli taki znajdujemy od razu Azprime usuwa. Każdy serwer ma taki start, każdy przez to przechodzi i zapewnia to potem spokojną grę bez żadnych problemów.

Mam przypomnieć jaki start miał serwer (ładuj)wIsaMu? albo ethiela? Tutaj w porównaniu do tamtych start jest świetny ;p

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...