Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak i mamy stracić itemki z is ? Już gra 1k ludzi.

nie kolego,gra max 300-400 osob ja wiem bo w miescie m1 ch1 stoi 30 osob max w tym sa sklepy..

gralem od poczatku takze wiem jaka jest roznica miedzy startem serwera a teraz..

mozesz sobie pisac co chcesz,ale poczytaj sobie posty ile osob odeszlo ponad 50% przez IS oraz padajace chanele

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak i mamy stracić itemki z is ? Już gra 1k ludzi.

Nie bedzie zadnego restartu serwera.

nie kolego,gra max 300-400 osob ja wiem bo w miescie m1 ch1 stoi 30 osob max w tym sa sklepy..

gralem od poczatku takze wiem jaka jest roznica miedzy startem serwera a teraz..

mozesz sobie pisac co chcesz,ale poczytaj sobie posty ile osob odeszlo ponad 50% przez IS oraz padajace chanele

Na serwerze gra +750 osób w dzień. będe w domu to wrzuce tutaj screenshoty ;) Bedziemy jeszcze robic reklame wieksza.

Opublikowano

Nie bedzie zadnego restartu serwera.

Na serwerze gra +750 osób w dzień. będe w domu to wrzuce tutaj screenshoty ;) Bedziemy jeszcze robic reklame wieksza.

Azprime sam napewno wiesz ja to wiem,ze straciles bardzo duzo ludzi.. tylko nie chcesz powiedzeic tego na forum ;)

jak napisalem wyzej w porownaniu poczatek a teraz to akurat dla mnie nic..

Cala dolina moze jest pelna ale w miescie prawie nikogo nie ma, a sklepow powinno byc sporo;>

moja opinia jest taka ze serwer jest jednym z najlepszych tego roku,coz ale przez is nie tylko ja odszedlem ale sporo osob

Bo na hardzie to jest przesada 300defa i 300 ataku na 10 lvlu na bo mozna isc .. gdy bez konia dobiero 30+

Coz wiec dla tych,ktorzy maja kase polecam oto ten serwer. Ja zrobilem bojowca i to jest nic.

Pozdrawiam

Opublikowano

Azprime sam napewno wiesz ja to wiem,ze straciles bardzo duzo ludzi.. tylko nie chcesz powiedzeic tego na forum ;)

jak napisalem wyzej w porownaniu poczatek a teraz to akurat dla mnie nic..

Cala dolina moze jest pelna ale w miescie prawie nikogo nie ma, a sklepow powinno byc sporo;>

moja opinia jest taka ze serwer jest jednym z najlepszych tego roku,coz ale przez is nie tylko ja odszedlem ale sporo osob

Bo na hardzie to jest przesada 300defa i 300 ataku na 10 lvlu na bo mozna isc .. gdy bez konia dobiero 30+

Coz wiec dla tych,ktorzy maja kase polecam oto ten serwer. Ja zrobilem bojowca i to jest nic.

Pozdrawiam

Mało sklepików? 1h temu siedziałem i banowałem, to w m1 jinno stało około 40 sklepów + gracze pisali sprzedam/wymienię.

W dzień spokojnie gra +700 osób, na samym ch1 aktualnie siedzi ponad 350 osób. Dodatkowo w nocy grało ponad 400 :) Więc jest znakomicie w porównaniu do tego na ile się nastawiłem po tych kłopotach.

Opublikowano

Mało sklepików? 1h temu siedziałem i banowałem, to w m1 jinno stało około 40 sklepów + gracze pisali sprzedam/wymienię.

W dzień spokojnie gra +700 osób, na samym ch1 aktualnie siedzi ponad 350 osób. Dodatkowo w nocy grało ponad 400 :) Więc jest znakomicie w porównaniu do tego na ile się nastawiłem po tych kłopotach.

Masz w sumie racje,ale co do isu to sie nie wypowiesz,wierzchowiec to jest przewaga gry.

Opublikowano

Masz w sumie racje,ale co do isu to sie nie wypowiesz,wierzchowiec to jest przewaga gry.

Ale na wierzchowca możesz zarobić w 30min w m2..

Opublikowano

Ale na wierzchowca możesz zarobić w 30min w m2..

Ok,pojde do m2 i zoabczymy czy zarobie 40kk w 30 min jak cos dam edita ;)

Opublikowano

Ok,pojde do m2 i zoabczymy czy zarobie 40kk w 30 min jak cos dam edita ;)

w 1h idzie wydropic 10szt k.k oraz 10szt k.z.z a sztuka warta 2kk do tego co kilka min sie metek zrespii to pudlo z ku 750k

(GM na servie jest za duzo KU ( jak na 10ku do G)

proponuje zmniejszyc drop tego pudla do 60-70% z metka

56096062140461666809.png

Opublikowano

Zagram ;p

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

w 1h idzie wydropic 10szt k.k oraz 10szt k.z.z a sztuka warta 2kk do tego co kilka min sie metek zrespii to pudlo z ku 750k

(GM na servie jest za duzo KU ( jak na 10ku do G)

proponuje zmniejszyc drop tego pudla do 60-70% z metka

nic ci po instruckach jak nie masz egzo a one dropia 1/15 metów

Opublikowano

Drodzy gracze, mamy do pytanie do Was. Czy chcielibyście, aby na serwerze pojawiło się całkowicie nowe, trzecie królestwo? Zależy to od Was, odpowiedzi rozpatrujemy do jutra. Proszę głosować tutaj w komentarzach oraz na Facebooku.

Została już włączona funkcja kupna bonusów w ItemShopie typu dodatkowy EXP/YANG/DROP na 30 dni i jest całkowicie sprawna.

ponadto informujemy, że serwer moze miec chwilowe przerwy w działaniu, ponieważ poprawiamy na nim ostatnie bugi. Jeśli podczas offek cofnie Wam jakieś EQ lub coś w ten deseń, prosimy z dokładnym opisem i ID konta wysylac to do nas na PW, bedziemy oddawać od godziny 22 do 6 rano.. Jak wszystko zrobimy poinformujemy Was. Prosimy o chwile cierpliwosci, pracujemy aby uzyskać jak najwiekszą funkcjonalnosc serwera.

Team ‪#‎Revential‬

Opublikowano

Ja mam pytanie, są już te pety?

Beta w poniedzialek :) Przygotowujemy wielki update.

Drodzy gracze, mamy do pytanie do Was. Czy chcielibyście, aby na serwerze pojawiło się całkowicie nowe, trzecie królestwo? Zależy to od Was, odpowiedzi rozpatrujemy do jutra. Proszę głosować tutaj oraz na Facebooku w komentarzach.

Została już włączona funkcja kupna bonusów w ItemShopie typu dodatkowy EXP/YANG/DROP na 30 dni i jest całkowicie sprawna.

ponadto informujemy, że serwer moze miec chwilowe przerwy w działaniu, ponieważ poprawiamy na nim ostatnie bugi. Jeśli podczas offek cofnie Wam jakieś EQ lub coś w ten deseń, prosimy z dokładnym opisem i ID konta wysylac to do nas na PW, bedziemy oddawać od godziny 22 do 6 rano.. Jak wszystko zrobimy poinformujemy Was. Prosimy o chwile cierpliwosci, pracujemy aby uzyskać jak najwiekszą funkcjonalnosc serwera.

Team ‪#‎Revential‬

Opublikowano

nic ci po instruckach jak nie masz egzo a one dropia 1/15 metów

w nocke mozna ubic ponad 300metkow (jak sie ma 75 na 7pietrze)

a w m2w nocy dzis ok 50ubilem..

56096062140461666809.png

Opublikowano

Jeśli serio jest te 750+ osób to dajcie jakiś dowód. Bodajże ss w m1 jinno. ^^ Aaa i nic nie zamierzacie zrobić z czytaneim medali konnych?

Opublikowano

Oj Gamus Gamus to juz przesada :D widać ,że server schodzi na psy ... calkowicie pod is i dajcie nam ten dowod ze niby jest 1k ludzi.

Chyba pomylili ze jest 1k na cały serverze postaci a nie 1 ludzi na servie ;d

Opublikowano

NAPRAWCIE DUNGEON NA 70LVL W LOCHACH V2 BO ROZMAZANY EKRAN JEST A TAM DROPIA BRONIE 75 NIE WIEM JAKIM CUDEM Reven TAM JE DROPI PEWNIE JAKAS LATAK Z INNEGO SERWERA :) I MU SMIGA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...