Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] GTA V Minecraft ! [BRONIE][SAMOCHODY][SAMOLOTY][QUESTY][GANGI][FIRMY][POLICJA][PIERWSZY TAKI SERWER W POLSCE !]

WA3MK

Ankieta dla GTA Minecraft.  

504 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby serwer by? Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lista osób na Beta - Testach:

==============

[H@] Wamakaz
Squart
SeTT
JayFG
kajsks
Joony91
NortonnnPL
ArkoVen
Archerowy

@ Edit Beta Testy odbędą się na Hamachi, podam wam Nazwę i hasło.

TERMIN: 8 - 12 Września -> JEŻELI DO 28 NIE POJAWISZ SIĘ NA HAMACHI, NA TWOJE STANOWISKO WCHODZI KTOŚ INNY !

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Nick : TheKozaksPL

Kontakt : Skype: TheKozaksPL

Dlaczego wybierasz tą posadę : Na żadne inne nie ma miejsc :D Emm nie chce brać na siebie za dużej odpowiedzialności więc Policjant na start by mi wystarczył.

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa : Jeśli szanowny H@ miałby chwilę czasu to oczywiście ;)

Opublikowano

Nick MajsterosPL

Wiek 14

Kontakt gg:22635517 skype jak chcecie podam na pw

Dlaczego wybierasz tą posadę : Nie chcę za dużo robić a nwm czy będę na tym serwie spędzał czasu taka posada mi starczy.

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa:Tak jak znajdzie H@ dla mnie czas

Opublikowano

Nick : KaspartosPl

Kontakt : Skype - radek.brzoska

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. Jazdy, i ich podstaw nauki innych: Tak

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

[Policjant+]

Nick: Soukyan

Kontakt: Skype(podam na PW po zaakceptowaniu)

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ lub Instruktora ws. jazdy: Tak

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. Prawa, i mandatów: Tak

Opublikowano

Podanie na FBI :

NICK : spook1998

Kontakt :skype kuba.duda64

Dlaczego FBI, a nie Policjant: Iż FBI ma wieksze wyzwania niż policjant i chcem udowodnić , że dam rade !

Opublikowano

Co za żałosna prezentacja... Autor chyba za dużo grzybków się najadł, zrób od razu Simsy -,-

apple.png

Opublikowano

Podanie na agenta FBI.

Nick: piekielnyananas

Kontakt: skype,gg, ( mogę podać na pw )

Dlaczego FBI, a nie Policjant: FBI ściga osoby których policja nie daje rady dlatego funkcja agenta bardziej mnie interesuje, może być przy tym więcej zabawy.

Opublikowano

Ludzie! Nie widzicie, że wolne miejsce jest tylko na instruktora? Po co zgłaszacie się na FBI i policje skoro nie ma miejsc?

Opublikowano

Skoro nie ma wolnych miejsc to powinien to zamieścić w pierwszym poście. Ja nie będę czytał 9 stron podań aby zobaczyć czy rekrutacja na policjanta,fbi jest otwarta

Opublikowano
Wszystko niby prawie skończone, a my nawet jednego screenshot'a nie uświadczyliśmy...

No cóż. Okażę sie ja otworzycie (o ile to kiedyś nastąpi)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Wszystko niby prawie skończone, a my nawet jednego screenshot'a nie uświadczyliśmy...
No cóż. Okażę sie ja otworzycie (o ile to kiedyś nastąpi)

Moje pierwsze i najważniejsze pytanie kiedy ON ?

Napisał przecież że ok. 8-12 Września.

Opublikowano

Pisać to można bardzo wiele rzeczy, Mnie osobiście na tyle ten serwer nie fascynuje by wertować przez 9 stron w poszukiwaniu daty startu, gdzie 80% to podania na różne rangi. Więc jeżeli jest jakaś data to powinna być podana w 1/2 poście.

Cóż moim skromnym zdaniem jeżeli serwer jest prawdziwy to nie pożyje za długo. Nawet tutaj nie chodzi o złe przygotowanie, ale o jedną bardzo ważną rzecz, której nie da się przewidzieć. Czyli czynnik ludzki. Ogólnie serwery odwzorujące prawdziwe życie prowadzone w minecrafcie nie mają prawa bytu. No wybacz, ale siedzieć godzinę w jednym miejscu na dupie by zarobić równowartość 1/20 wozu jest najzwyczajniej nudne - to raz. Druga rzecz, jest taka, że nie zmusisz wszystkich by grali według ustalonych zasad, ba będzie cześć, która specjalnie będzie grała inaczej jak nie będzie osoby pilnującej porządku. Znajdą się też takie osoby, które będą dosłownie się dopierdalać do jakiś rzeczy, które są zawarte w prezentacji. Już to widzę jak będzie ktoś miał 4 gwiazdki i zmiast FBI i 5 radiowozów bd go goniły dwa...

No niestety opinia jest taka, bo bądź co bądź widzę jak zapowiedzi podobnych serwerów szybko się pojawiają i równie szybko znikają...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Aldona. Jest to napisane w 1 poście. Widać, że wszystkie miejsca oprócz instruktora zapełnione. Tam gdzie jest wolny myślnik ( w spisie kto jest policjantem itd.) To znaczy, że jest miejsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...