Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] GTA V Minecraft ! [BRONIE][SAMOCHODY][SAMOLOTY][QUESTY][GANGI][FIRMY][POLICJA][PIERWSZY TAKI SERWER W POLSCE !]

WA3MK

Ankieta dla GTA Minecraft.  

504 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby serwer by? Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta testy powinny być gdzieś 1 - 3 dni po przyjeździe ( Wylatuje w niedziele na poniedziałek ), więc w poniedziałek mogą już być... Ale jak bedą to powiadomie was na PW :D

- Czy FBI Bedzie jechało autem ?

Tak, zostaną oni przeszkoleni, lecz tylko WYBRANI bedą mieli ten test. Jeśli nie jesteś wybrany, to musisz robić prawko :D

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Nick : afer_ (razem z podłogą)

Kontakt : PW tu, gg 43711430

Dlaczego FBI, a nie Policjant :Ponieważ wolę takie jednostki niż bycie zwykłym policjantem, myślę że się nadam :)

Opublikowano

Parę losowych, a parę zasłużonych :p

( 2 Losowe, 3 Zasłużone )..

- Beta Testy:

Sprawdzajcie MPC, Bo Beta Testy, będą gdzieś WTOREK - PIĄTEK !

- Start serwera:

Będzie gdzieś 8 - 12 Września / DATA MOZE ULEC ZMIANIE !, zależy jak te osoby, stawią się na testach ;).

WAŻNE: Rekrutacja na Moderatora serwera odbędzie się 19 sierpnia ! Temat z wzorem, będzie około godziny 9:45.

- Macie jakieś pytania jeszcze ? :)

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Nick: Archerowy

Kontakt: Skype(archerowystudio), PW.

Dlaczego wybierasz tą posadę: Ponieważ zawsze chciałem być stróżem prawa, strasznie ciekawią mnie takie rzeczy!

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: Tak, żebym mógł dobrze sprawować się jako policjant i, żeby nie było wypadków przez moją nieudolną jazdę. :D

Opublikowano

Podanie na Policjanta

Nick: michael789

Kontakt: Skype: michael789001

Dlaczego wybierasz tą posadę: Lubię ścigać mało groźnych bandytów...zawsze jakaś rozrywka :D. Ogólnie lubię pracę policjantów w prawdziwym życiu, więc mam nadzieję, że tutaj też polubie. Zwłaszcza, że mam okazje chociaż spróbować pracy policjanta w grze.

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: Oczywiście. Każde szkolenie się przyda, aby lepiej sprawować swoją pracę ;D

Opublikowano

Nick: Jeronii

Kontakt: PW lub GG 11219115

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. Jazdy, i ich podstaw nauki innych: yyy, no jeśli jest taka potrzeba to upierać się nie będę.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Praca Moderatorów, będzie polegała na m.in:

- Pilnowanie porządku, na serwerze ( Pilnować, by nie powstały kłótnie, przekleństwa itp. )

- Łapać Hackerów ( Np. SpeedHack, Nosus itp. ).

Ma jeszcze wiele innych obowiązków ;)

Ma on prawo banowac, ale tylko na czas ( TempBan )

Opublikowano

Nick Krakuss110

Wiek 18

Kontakt : skype ; krakus110 ;steam krakuspl3

Dlaczego FBI, a nie Policjant: Ponieważ nie lubie zbytnio policji siedzą cały dzień i nic nie robią ,a w Fbi coś się chociaż dzieje ;)

Opublikowano

NickCicha903

Wiek16

Kontakt Cicha903 (skype)

Dlaczego FBI, a nie Policjant: Wole FBI dlatego że z tego co widze bedzie miała wiekszą zabawe niż policjanci, a na dodatek wiem jak sobie poradzić z zagrożeniem :P

Opublikowano

Nick: malygofr

Kontakt: skype:alexlisek

Dlaczego FBI, a nie Policjant: ... Chciałbym zostać FBI ponieważ:

- Lubie się bić

- uwiebialm akcje

- Kocham GTA <3

Nick: malygofr

Kontakt: skype:alexlisek

Dlaczego wybierasz tą posadę: Uwielbiam takie kacje i kocham GTA

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: tak ;3

Opublikowano

Aby zostać Policjantem napisz Podanie:

Nick: ZakreconyCreeper

Kontakt: Skype: dawid.dera6 oraz ts3

Dlaczego wybierasz tą posadę: Ponieważ chcę pilnować porządku na ulicach i dawanie mandatów piratom drogowym itd itd

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: Ok

Ps. Nie wiem po co ty dajesz 10lat policjanta? będą chodzili po mapce i każdemu za nic mandat dawali? ;/ A może jakieś SS dałbyś z serwera aby wiedzieć ze to 100% serwer a nie kolejny FAKE -.-

Opublikowano

Wiadomosc od WA3MK:

,,Mam ograniczenia w tym poscie, i nie mogę pisać. Powiedz ze prześle ci SS a ty to wrzucisz.

Moja blokada trwa do 22 sierpnia. "

TO NIE FAKE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...