Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] GTA V Minecraft ! [BRONIE][SAMOCHODY][SAMOLOTY][QUESTY][GANGI][FIRMY][POLICJA][PIERWSZY TAKI SERWER W POLSCE !]

WA3MK

Ankieta dla GTA Minecraft.  

504 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby serwer by? Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : xSzczypior

Kontakt : Skype - szczypi0or

Dlaczego wybierasz tą posadę : Grałem we wszystkie części GTA po kilka razy i dobrze wiem jak zachowują się policjanci.

Z życia prywatnego mogę powiedzieć tyle, że mój wujek jest gliną i opowiadał mi trochę o tym. Świetne zajęcie, ale również niebezpieczne, a ja kocham adrenalinę. Znam się na RP, więc rozmowy z osobami nie będą sprawiać mi przeszkód.

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: Bardzo chętnie.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg. Ogarnijcie Hejty, mnie to akurat nie rusza, lecz niektórych to baaardzo martwi. Niektorzy mogą sobie już ciąć kolejną kreche na nadgarstku, lub gorzej; próbują popełnić samobójstwo. Więc ogarnijcie te Hejty bo są czasem nie miłe. Może być tak, że przestanę robić ten projekt, z waszego powodu.

@Up x2:

Wiek nie ma znaczenia. Znam osoby które mają po 20-30 lat, i serwery wychodzą im słabo, powtarzam SŁABO.

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Omg. Ogarnijcie Hejty, mnie to akurat nie rusza, lecz niektórych to baaardzo martwi. Niektorzy mogą sobie już ciąć kolejną kreche na nadgarstku, lub gorzej; próbują popełnić samobójstwo. Więc ogarnijcie te Hejty bo są czasem nie miłe. Może być tak, że przestanę robić ten projekt, z waszego powodu.

@Up x2:

Wiek nie ma znaczenia. Znam osoby które mają po 20-30 lat, i serwery wychodzą im słabo, powtarzam SŁABO.

Co z screenami? Dawaj.. Inaczej zgłaszamy temat jako fake..

apple.png

Opublikowano

@Up

O NIE ! ... Już się boję, naprawdę -.- .

Poczekajcie, muszę wbić na komputer, bo nie tak łatwo jest wejść. Inni się nie uczą, ale ja chcę iść do dobrej szkoły, więc się muszę uczyć. Wbije wieczorem i dam.

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

@Up

O NIE ! ... Już się boję, naprawdę -.- .

Poczekajcie, muszę wbić na komputer, bo nie tak łatwo jest wejść. Inni się nie uczą, ale ja chcę iść do dobrej szkoły, więc się muszę uczyć. Wbije wieczorem i dam.

Dobre gówno wszystkim wciskasz! Te twoje wymówi, teksty są kurwa żałosne.

apple.png

Opublikowano

Kurw@ NovaMenu się ciągle buguje, ja tez mam pracy duzo i nie idzie mi tak szybko z paczką modów na serwer jak i ich konfiguracją, oczywiście parę modów się gryzie. Ja z wielką ciekawością czekam na screeny z mapy bo sam nie wiem jak to wygląda. A i co do prędkości robienia paczki, POWTARZAM ! Nie mogę robić tego przez cały dzień jak taki no-life, mam problemy ze zdrowiem, (ból ucha, gardło, złamana noga) ale jak na takie problemy to idzie to nawet szybko. Pozdrawiam i czekam na screeny z mapy :)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Screeny miały być już dawno, temat dryfuje od 10 Sierpnia, pomimo że o jakiekolwiek szczegółowe informacje prosiło już mnóstwo graczy - ten nieudolny gimbus dalej nie przedstawił konkretów. Wniosek? Fake.. DO KOSZA Z TYM GÓWNEM :/

apple.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...