Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] GTA V Minecraft ! [BRONIE][SAMOCHODY][SAMOLOTY][QUESTY][GANGI][FIRMY][POLICJA][PIERWSZY TAKI SERWER W POLSCE !]

WA3MK

Ankieta dla GTA Minecraft.  

504 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby serwer by? Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo kiedy te beta testy? Bo ciężko będzie zebrać wszystkich tak na ostatnią chwile.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Radiowozy też będą tak pędzić? To znaczy na short ewentualnie normal będzie dało się jakoś grać?> :D (tak z ciekawości, bo i tak dam radę grać :D) a i ile ta paczka modów będzie warzyć ?

Opublikowano

to wkoncu bedzie ten serwer czy nie

Coś się zaczyna dziać, więc może coś z tego będzie.

600925.png

Opublikowano

Nick : Lounq

Kontakt : Jeśli o to chodzi to niestety nie posiadam sprawnego mikrofonu

Dlaczego wybierasz tą posadę : Ponieważ lubię mieć władzę (hehe) żart , poprostu chcę się sprawdzić na tej posadzie

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: Przyda mi się małe przypomnienie komend :p

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Przepraszam ze tak długo mi to idzie ale są problemy z crashowaniem paczki z niewiadomych powodów, próbuje to naprawiać z moim bólem ucha (strasznie ciezko). Do tego Proponujcie hostingi bo na mediafire,SpeedyS, i hostuje to nie da się jakoś :P. A no WA3MK Pobrałeś tą paczkę ? To jest stara wersja, potem wrzucę tą odbugowaną a na koniec na serwer. Pozdro

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Nick: woto200

Kontakt: skype: woto20001 mogę też na ts3

Dlaczego wybierasz tą posadę: chce pomagac w strzeżeniu miasta i nie lubie być gangsterem wolę być policjantem

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa:Tak

Opublikowano

Gta V + Minecraft = Wielka i jeszcze raz wielka porażka... Wątpie żeby dało się połączyć te dwie gry.W dodatku będzie pewnie panował wielki chaos i nie ogar. Wątpię że to wypali.

Opublikowano

Przepraszam ze tak długo mi to idzie ale są problemy z crashowaniem paczki z niewiadomych powodów, próbuje to naprawiać z moim bólem ucha (strasznie ciezko). Do tego Proponujcie hostingi bo na mediafire,SpeedyS, i hostuje to nie da się jakoś :P. A no WA3MK Pobrałeś tą paczkę ? To jest stara wersja, potem wrzucę tą odbugowaną a na koniec na serwer. Pozdro

Proponuje dropboxa.

600925.png

Opublikowano

Obejrzałem troche GTA V ,, i pomyślałem

Minecraft + GTA V = PORAŻKA!

to nie może wypalić będzie jeden wielki nieogar ;)

Zresztą zobaczymy,i tak już paczka się sypie..

1RkW7od.png

Opublikowano

Wypali. Tylko chyba zrobimy na Premium, bo będą wchodzić N00by i zabijać innych. A publiczne konta premium będą zbanowane. ;)

Skończ już zbierać lajki, odwiedziny itp :) Patrząc na twoje wypowiedzi można wywnioskować że zbyt wielu lat na karku nie masz, co więcej.. tacy pseudo informatycy nie są w stanie aż tak zmodyfikować gry, bo był by to wyczyn większy niż MoCreatures czy inne czołowe mody, zatem ta prezentacja nie była by tak żałośnie prosta, beznadziejna, lecz prostacko mówiąc wypasiona pod względem oprawy graficznej, informacji na temat rozgrywki itp. Bo to co można ujrzeć w tym momencie, to pomysł gimbusa na serwer wymyślony na poczekaniu. W sumie, już nie jeden taki temat był.. ostrzegam.. A te twoje pseudo pomysły są nierealne do wykonania (chodzi mi tutaj o chaos jaki powstanie...).

1379659472-U881582.jpg

apple.png

Opublikowano

@Up

Większy niż MoCreatures ? Co trudnego jest w dodaniu modow na serwer ? Rozumiem, ty nie umiesz, ale nie musisz krytykować innych, że też nie umieją. Widać, że podstawówka :]

Pozdro :p

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

@Up

Większy niż MoCreatures ? Co trudnego jest w dodaniu modow na serwer ? Rozumiem, ty nie umiesz, ale nie musisz krytykować innych, że też nie umieją. Widać, że podstawówka :]

Pozdro :P

Nie ma to jak wykorzystywanie tych samych argumentów. Ten serwer to jeden wielki bullshit. Daj jakieś screeny!

apple.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...