Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] GTA V Minecraft ! [BRONIE][SAMOCHODY][SAMOLOTY][QUESTY][GANGI][FIRMY][POLICJA][PIERWSZY TAKI SERWER W POLSCE !]

WA3MK

Ankieta dla GTA Minecraft.  

504 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby serwer by? Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP

To nie fake, widziałem mapkę na oczy. No i mam problem , launchera nie da się zrobić, poniewaz coś jest nie tak z pobieraniem paczki modów. Chyba będzie trzeba podesłać .minecraft lub popracuje nad launcherem, ale na start się nie wyrobię. Przepraszam :(

Dobre, POMARAŃCZOWE 

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na 100% ktoś będzie mieć problem z tym.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

8-12 września, ale może się zmienić.

600925.png

Opublikowano

O fajnie by było gdyby policja i FBI miało odzielny pokój rozmów czy coś w tym stylu i gdy będzie jakaś robota to trzeba się skontaktować xD

Opublikowano

Pokój na ts to chyba nie problem, więc raczej coś będzie.

600925.png

Opublikowano

Nick: MurzynZJamajka

Kontakt: Mogę podać na PW

Dlaczego wybierasz tą posadę: Ponieważ chciałbym pilnować miasta. Jestem ogarnięty po mimo małego wieku

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: Mógłbym

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Nick: HejterskiPL

Kontakt: Skype/TS3/PW

Dlaczego wybierasz tą posadę: Ponieważ wolę "dobrą stronę mocy" niż bycie bandziorem :)

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: Oczywiście :)

Opublikowano

Nick:Mardkow Podanie na FBI

Kontakt:skype:warpath121,pw

Dlaczego FBI, a nie Policjant:Świetna zabawa oraz szerszy arsenał i fajne akcje

+Mogę wziąść udział w beta testach + mam ts3 + ogar ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Skoro akceptujecie podania każdego zera które napisze na MPC podanie, nie dajecie SSÓW to FAKE + nie wystartuje, a jeżeli wystartuje, to będzie za duże zamieszanie...

(zaakceptowane podanie 12 latka)

TaRAWgG.png

Opublikowano

Natalia... Ktoś kto ma 12 lat może być bardziej dojrzały niż ktoś kto ma 16 lat.Nie oceniaj ludzi pochopnie. Nie raz widywałem osoby +18 lat, które zachowywały się jakby były w przedszkolu :)

EDIT: I nie wiem jak wy sądzicie ale ja sądzę, że gry zostały stworzone z myślą o młodszych użytkownikach niż o użytkownikach, którzy mają +25 lat. :D (Oczywiście nikt nie zabrania grać ludziom, którzy mają więcej niż 25 lat :) )

Opublikowano

Skoro akceptujecie podania każdego zera które napisze na MPC podanie, nie dajecie SSÓW to FAKE + nie wystartuje, a jeżeli wystartuje, to będzie za duże zamieszanie...

(zaakceptowane podanie 12 latka)

A ty ile masz lat 10 ?? Że ktoś jest młody to co już musi zostać odrzucony ? Taki jest twój pusty rozum ? Zastanów się co piszesz.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Kazdy ma moim zdaniem szanse, nie wazny jest wiek, wazne jak ktoś się zachowuję. .minecraft gotowy, tylko na jaki hosting chcecie ? Hostuje.pl ? Mediafire ? Napewno nie dam SpeedyS

Bo niektórzy mają problem bo niby potrzeba tam Premium.

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Nick Hubcik99

Wiek 15

Kontakt gg: 7954031

Dlaczego FBI, a nie Policjant: A dlaczego nie? Mają ciekawsze zajęcia, mają przede wszystkim władze nad policjantami.. W końcu są federalni. Na serwerach samp zazwyczaj grywałem w FBI, więc doświadczenie mam.

Opublikowano

Nick Spiral2

Wiek 13

Kontakt skype :GameToU i ts3

Dlaczego FBI, a nie Policjant: FBI działa szybko, a nie zatrzymuje się na pączka:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...