Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] GTA V Minecraft ! [BRONIE][SAMOCHODY][SAMOLOTY][QUESTY][GANGI][FIRMY][POLICJA][PIERWSZY TAKI SERWER W POLSCE !]

WA3MK

Ankieta dla GTA Minecraft.  

504 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby serwer by? Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podanie na Policjanta!

Nick: KakuProp

Kontakt: Skype / GG / TS3

Dlaczego wybierasz ta posade: Zastanawialem sie nad podaniem do FBI ale Policjant w zupelnosci mi wystarczy. Moge takze pomoc przy spolszczaniu pluginow.

Czy chcesz zostac przeszkolony przez H@ ws. Prawa, i mandatow:Tak wystarczy napisac mi zasady reszte sam ogarne.

Opublikowano

zagram! a na serwer moze kazdy wejść? czy podania trzeba pisac?

Jeśli chcesz iść na policjanta itd. to piszesz podanie, a jeśli chcesz być zwykłym ziomkiem nie.

Wiadomo kiedy miej więcej będzie start ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Nick Virhuir

Wiek 21

Kontakt: gg/skype na pw podam

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ lub

Instruktora ws. jazdy: Tak aczkolwiek nie musze bo zdałem na prawko :]

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws.

Prawa, i mandatów: Tak aczkolwiek nie musze bo zdałem na prawko :]

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Nick:EnergyNk

Kontakt: podam na pw.

Dlaczego wybierasz tą posadę : Dlaczego? Gdyż , nigdy nie lubiłem być po ciemnej stronie , zawsze wolałem być kimś , kto robi porządek z ludzmi.A zreszta bycie w tym wypadku policjantem , a w innych przypadkach Modem , sprawia mi przyjemność.

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa:Pewnie!
Pozdrawiam EnergyNk

Opublikowano

Proponuję dodać narkotyki i automaty z jedzeniem/napojami

Przydałoby się też taxi i jeśli można uszkodzić auto to mechanik :P

@UP Ale wiesz, że to nie chodzi o rangę i o to, że masz /ban /kick itp...

Opublikowano

Czy moge zmienić z Policji na FBI? Bo popełniłem błąd :/ Jak tak to tutaj juz składam podanie:

FBI

Nick: 93spider93

Kontakt: GG 47581229

Chce być FBI a nie policją ponieważ wole ścigać groźniejszych ludzi. Zawsze ciekawsza sprawa i Bardziej interesująca.

Chcę być przeszkolony we wszystkim co mi będzie potrzebne ;)

Bardzo zalezy mi natym żeby byc FBI a nie Policjantem i bym bardzo prosił o przeniesienie ;)

Opublikowano

Z powodu wyjazdu, jestem tylko na tablecie, a mapa jest już w 70 % , ieć nikogo nie mogę dodać, bo tryb dla komórek nie ma w sobie opcji Edytowania. Odp:

- Stacje: Tak, na stacjach będzie kupno węgla, jak i NITRO ! :D

- Kiedy start ? - Pisałem wcześniej, poszukaj, a znajdziesz ;)

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

17 września xD

Można też prace dorywcze zrobić np. rozwoziciel pizzy oo i dragi, diler dragów ;33

oo, a będzie tuning?? xD

Opublikowano

Nitro! Skoro nitro to na eventy będzie można zrobić nielegalne wyścigi tak jak w Szybcy i Wściekli było! Wyobrażacie sobie? :P

Opublikowano

Tyle osób się zgłosiło, to i ja postanowiłem sięzgłosić :P

Nick: AdiPL

Wiek 13

Kontakt: Skajpaj: adixd010

Dlaczego wybierasz tą posadę: Bo Policja jest w tych czasach najbardziej popularna (H.W.D.P :D)

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: No jasne ^_^

Opublikowano

Pomogę w spolszczeniu pluginów, więc nie martwcie się, nie trzeba będzie znać angielskiego

Pomysły które chciałbym zeby zostały dodane

-Napady na bank (Zrobię wszystko, nawet BEZ pluginów ! (Mogę zrobić jak chcecie :>) ), czyli wchodzimy, któryś z NPC ma kod który się z niego dropi, nie ten NPC - 100 $ (kod to karta przerobiona w kowadle (nazwa) ) Następnie trzeba podejść do sejfu (wyświetli się informacja ze jesteś przy sejfie) i wpisać /sejf hasło Drzwi się otworzą a w środku jest złoto, diaxy, szmaragdy które mozna sprzedać. Ucieczka : Mozna wyjść tylnim wejściem, ale trzeba znowu dropnąc z NPC Kod i wpisać /wyjscie hasło no i drzwi się otworzą, a policja moze zastawić pułapkę :>.

-Kazdy z policji moze kupić nową broń (musi zarabiać łapiąc przestępców, im więcej przestępca miał gwiazdek, tym więcej kasy dostanie który mu załozy kajdanki) mu przeznaczoną np. FBI moze kupić jakiś nowy karabin i pistolet oraz Kamizelkę i rózne dodatki do broni (większy magazynek, celownik, szybsze przeładowanie), a policjant nowy pistolet i kamizelkę oraz dodatki do broni (celownik, większy magazynek, szybsze przeładowanie).

- Auta mozna zrobić tak : Zmienić texturę z flan's mod na pojazdy Policyjne, fbi, z nie których czołgów RIHNO (czołg w GTA SA) i dodać im prędkość.

WSZYSTKIMI RZECZAMI ZAJMĘ SIĘ OSOBISĆIĘ (jezeli pomysły zostaną zaakceptowane)

UWAGA !!!

Ukończyłem mój tajny projekt : Mapa GTA 4 !!! do minecraft !!! Dałem WA3MK link. Screeny ? WA3MK Zrobi, nie mam zbyt dobrego neta :)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Tak z ciekawości: będzie możliwość kupienia psa? . Zwierzątko domowe zawsze urozmaici trochę rozrywkę czyż nie? :D To tylko moja propozycja, bo myślę, że dzięki temu będzie fajnie mimo, że w GTA nie ma psów :)

Opublikowano

Nick Treek

Wiek 18 lat

Kontakt Skype Byczek12332 Ts ubuild.tk kanał 12 tak jestem prawie zawsze

Dlaczego wybierasz tą posadę ponieważ lubię ścigać ludzi zawszę traktuję sprawiedliwie każdego.

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. dawania mandatów, i prawa: tak

junior.jpg

Opublikowano

Nick: EzioAssasinPL (ta wiem ale mam tam premke :3)

Kontakt: Skype: michi501st, TS3 posiadam, mikrofon też

Czy chcesz zostać przeszkolony przez H@ ws. pilotowania: Przypomnicie mi jak się steruje to dam radę :D

Jeszcze jedno pytanko. Czy pilot może na uboczu prowadzić życie gangstera?

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Nick TheMiniGamingGames

Wiek 16

Kontakt Niestety Bral

Dlaczego FBI, a nie Policjant: Chcialem być policjantem ale już nie ma miejsc :C a jak jest na fbi to chcialem fbi jestem ogarniety i wgl :D

Opublikowano

Oto screeny z MOJEJ Mapy, nie wiem jak wygląda mapa WA3MK, ale moja jest całkiem całkiem :x (to nie jest 100'u % odtworzenie GTA 4)

post-577328-0-56783300-1376304364_thumb.png

post-577328-0-38342000-1376304467_thumb.png

post-577328-0-02000900-1376304692_thumb.png

post-577328-0-57619700-1376304777_thumb.png

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Dosyć fajna mapka :D

PS:Mam 2 pytania:

1.Czy będzię możliwość wybudowania domku po uzbieraniu wystarczającej ilości pieniędzy a jeśli nie to czy będzię można wynająć jakieś mieszkanie?

2.Czy będzię możliwość założenia własnej filmy?? (fajne urozmaicenie :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...