Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj koło godziny 2 w nocy było zamieszanie na ts. Pavcio banował ludzi którzy siedzieli na kanale, gdzie powinni otrzymać pomoc.

Mój kolega który jest administratorem innego serwera powiedział mi prawdę o tym pavciu. Mam również filimiki na youtube co on wyrabiał na innych serwerach.

Dziś ładnie mówiąc został wyrzucony z teamu. Hasła do ssh i mysql zostały zmienione dlatego strony na razie nie mają połączenia z bazą.

Zaraz to poprawimy. Kto dostał bana możecie pisać mi na pw.

Przepraszamy za zaistniałą sytuacje. ~ Team Astoria

Serdecznie zapraszamy na ts3: 178.217.190.106

Opublikowano

ale burdel hhahaha pierdole ten syf.

robia przerwy na 24h, ktore gowno wnosza,bo maja takich technikow,ze plikow nie potrafia przeniesc.

w dodatku gm czy jakis inny "czlonek" z teamu banuje swoich na tsie i w grze hahaha.

Opublikowano

ale burdel hhahaha pierdole ten syf.

robia przerwy na 24h, ktore gowno wnosza,bo maja takich technikow,ze plikow nie potrafia przeniesc.

w dodatku gm czy jakis inny "czlonek" z teamu banuje swoich na tsie i w grze hahaha.

Ale jak pisałem coś mu odbiło i go już nie ma w teamie. A pliki są dobre ale z maszyną coś jest nie tak jak pisałem coś się zepsuło.

Opublikowano

Pozdro , żadna ze stron nie działa i jak tu pozytywnie wypowiedzieć się na temat servera ,prezentacja ogólnie bardzo ładna i wszystko zostało ciekawie przedstawione .

xhsd.png

Opublikowano

Pozdro , żadna ze stron nie działa i jak tu pozytywnie wypowiedzieć się na temat servera ,prezentacja ogólnie bardzo ładna i wszystko zostało ciekawie przedstawione .

Wczoraj koło godziny 2 w nocy było zamieszanie na ts. Pavcio banował ludzi którzy siedzieli na kanale, gdzie powinni otrzymać pomoc.

Mój kolega który jest administratorem innego serwera powiedział mi prawdę o tym pavciu. Mam również filimiki na youtube co on wyrabiał na innych serwerach.

Dziś ładnie mówiąc został wyrzucony z teamu. Hasła do ssh i mysql zostały zmienione dlatego strony na razie nie mają połączenia z bazą.

Zaraz to poprawimy. Kto dostał bana możecie pisać mi na pw.

Przepraszamy za zaistniałą sytuacje. ~ Team Astoria

Serdecznie zapraszamy na ts3: 178.217.190.106

Opublikowano

Strony będą działać . Dziś w nocy na TS był cyrk na kółkach jakieś banowanie , kickowanie odwalanie głupot itd. PRZEPRASZAMY.

zukh.png

Opublikowano

Ten Patch jest strasznie do dupy. Czekam już 15 minut za załadowanie 1 pliku... Pobieram Clienta w tym czasie, i chyba szybciej pobiorę całego Clienta niż ma mi się to zPaczować ._.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...