Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli wczoraj grałeś na tej BECIE to każdy widział że na większym lvlu mental wygrywa z BM i nie ma żadnej dyskusji w tym temacie . Lekko polepszony healer jedynie został a reszta klas jest +/- równa .

ZAPRASZAM NA NASZEGO TS3 : 178.217.190.106

Bez jaj. Chuj mnie obchodzi za przeproszeniem, że mental wygrywa z bm. Bo woj body i dagger moga im naskoczyc w eq perfekt. Ankieta pokazała wynik jednogłośny że ma być dodana. Jeżeli tego nie zrobicie osobiscie odejde z serwera ponieważ szanse nie są wyrównane i dopalacze nie są właściwie dopasowane.

Opublikowano

Na Forum Mamy Łatkę Na Błędy c++ Oraz Białe Zbrojki + Dzwonki :)

Forum nie działa , serwer tak samo co jest grane ?>

41979518507500827022718.jpg

Opublikowano

A czy szaman faktycznie jest "dyskryminowany" i slaby jak gowno, tak jak to pisali wczesniej? Bo nie wiem czy warto nim grac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Widzę, że prawda w oczy kole, dlaczego mój post na temat Pavcia został usunięty ? :)

Pozdrowienia dla [GA]Pavcio :) - Baza danych skopiowana ?

Jeżeli zrobisz takie gówno na Astori co zrobiłeś na Experionie to koniec serwera w Niedziele ?

Tylko pamiętaj żebyś graczom EQ w IS za 0 sm zostawił jak cię wypier*olą :D Pjooona :)

Pzdr eizO

Nwm czy to napewno prawda. Ale Tego kolesia normalnie jak bym spotkał to rece połamane . Nwm gdzie wartości które powinny być w dzisiejszych czasach . Normalnie początek dnia a ja sie wkurwilem . Dobry chłopak sie rozjebał . Teraz psy go będą jebać.

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Do dupy z tym serwerem.

Ciągle resety,restarty,padające logowanie,padające ch.

Admini wgl nie ogarniają tego serwera koniec na nim rozgrywki.

Serwer miał potencjał ale został zmarnowany,graczy coraz mniej.

Nie polecam

mojasygnan.png

Opublikowano

Tyle godzin byl off bo przenosili maszyne, a wyszlo na to że nic nie zrobili?..O chuj w tym chodzi?

Nie przeniesli maszyny sam admin sie o tym przyznał xD

1376081219-U980432.png

Opublikowano

Tak bo przenieśli my Pliki na nową maszynę ale z maszyną coś się stało . Nie rozumiesz tego ? i musieliśmy wrócić na starą maszynę. Myślisz że to zajmuje 5 min ?

Opublikowano

Tak bo przenieśli my Pliki na nową maszynę ale z maszyną coś się stało . Nie rozumiesz tego ? i musieliśmy wrócić na starą maszynę. Myślisz że to zajmuje 5 min ?

Mam pojęcie ile to może zajmować, ale wy olewacie graczy...Wbil GM jakis przed przenoszeniem i napisal off i dziekuje, chodziaz pisali wszyscy zeby to robic w nocy ale wy pierdolicie to robicie co wam sie podoba.

2 sprawa, trzeba miec ostro w bani zeby napisać że przerwa będzie trwać 2/3h po czym trwa 24h a co najlepsze nic nie zrobione?

Ty uważasz że co to jest?Moim zdaniem pazernii na kase jestescie i tyle, w dupie macie zdanie graczy, hajs sie podnosl na starcie, po czym ustał i robicie wszystko by ludzie kupowali pierdoly w ISie.

Nie zdziwilbym sie gdybyscie przenosili na taka maszyne na 100zl, bo po co placic wiecej za maszyne?Wiecej kasy dla NAS, olac tych frajerow(graczy)...To tylko moje zdanie, mozecie sie zgadzac lub tez nie. Odchodze z serwa, mozliwe ze wroce za miesiac..O ile nie będzie "przenoszenia maszyny" hue hue;)

Opublikowano

Mam pojęcie ile to może zajmować, ale wy olewacie graczy...Wbil GM jakis przed przenoszeniem i napisal off i dziekuje, chodziaz pisali wszyscy zeby to robic w nocy ale wy pierdolicie to robicie co wam sie podoba.

2 sprawa, trzeba miec ostro w bani zeby napisać że przerwa będzie trwać 2/3h po czym trwa 24h a co najlepsze nic nie zrobione?

Ty uważasz że co to jest?Moim zdaniem pazernii na kase jestescie i tyle, w dupie macie zdanie graczy, hajs sie podnosl na starcie, po czym ustał i robicie wszystko by ludzie kupowali pierdoly w ISie.

Nie zdziwilbym sie gdybyscie przenosili na taka maszyne na 100zl, bo po co placic wiecej za maszyne?Wiecej kasy dla NAS, olac tych frajerow(graczy)...To tylko moje zdanie, mozecie sie zgadzac lub tez nie. Odchodze z serwa, mozliwe ze wroce za miesiac..O ile nie będzie "przenoszenia maszyny" hue hue;)

Niektorzy admini maja leciutko wyebane na niektore sytuacje, ale na pewno nie Bardas. Napisalem na forum skarge na variatka , ze dal mi bana na chata za powiedzenie do kogos tam z czatu " a Ty nie masz mozgu -,-" I malo co niby perma nie dostalem. Hah :) Zlozylem skarge na forum, przyszedl Bardas , zajal sie sprawa. Napisal nawet, ze z variatkiem porozmawia, takze ciezko powiedziec ze Bardas olewa. ;)

Opublikowano

Aż to polubię :) z isa zarobiliśmy żeby Cie nie skłamać 5 zł To nie jest server na zarabianiu tylko na postawieniu servera. Nigdy nic nie wiadomo co się stanie To już nie nasza wina że to tak się potoczyło a nie inaczej . Chciałbym zobaczyć jak Ty byś zrobił server czy dał byś rade wystartować bez problemów. Nie chcę mi się w kółko tego samego pisać.

Niektorzy admini maja leciutko wyebane na niektore sytuacje, ale na pewno nie Bardas. Napisalem na forum skarge na variatka , ze dal mi bana na chata za powiedzenie do kogos tam z czatu " a Ty nie masz mozgu -,-" I malo co niby perma nie dostalem. Hah :) Zlozylem skarge na forum, przyszedl Bardas , zajal sie sprawa. Napisal nawet, ze z variatkiem porozmawia, takze ciezko powiedziec ze Bardas olewa. ;)

Lubię skargi ;) Bo sobie myślę ale się popłakało Biedactwo bo jako jedyny ma problem z Petem że mu 50 lvl'i cofneło z 900gracy + . No ja nic Ci na to nie poradzę jak Ci nie wbiłem na konto i nie zabrałem Ci tego lvl'a bo mi się nie podobałeś. Niestety nie mam dostępu do plików i nic nie mogę zrobić ;)

Opublikowano

variatek, dnia 09 Sie 2013 - 10:02, napisał:

Aż to polubię :) z isa zarobiliśmy żeby Cie nie skłamać 5 zł To nie jest server na zarabianiu tylko na postawieniu servera. Nigdy nic nie wiadomo co się stanie To już nie nasza wina że to tak się potoczyło a nie inaczej . Chciałbym zobaczyć jak Ty byś zrobił server czy dał byś rade wystartować bez problemów. Nie chcę mi się w kółko tego samego pisać.

"jak Ty byś zrobił server" Jak to, jak tamto, jak sramto...ale nie zrobilem, bo wiem co dam rade, a z czym sobie nie poradze. A wy zrobicie cos czego nie potraficie ogarnąc, przynajmniej do mnie ludzie prentensji nie mają, i nie robia z siebie pośmiewiska w necie...

Skoro mówisz prawdę z tym 5zł z IS to tym bardziej nie zagram:) Serwerek długo nie postoi. Cześć

Biedactwo bo jako jedyny ma problem z Petem że mu 50 lvl'i cofneło z 900gracy + . No ja nic Ci na to nie poradzę
To jest własnie twoje myślenie, cieszy mnie tylko to iż uświadamiasz ludzi by nie grali na tym serwie;)

Bo przecież jak "biedakom" coś sie zbuguje to już można ich olać, czyż nie?Kpina;)

Opublikowano

"jak Ty byś zrobił server" Jak to, jak tamto, jak sramto...ale nie zrobilem, bo wiem co dam rade, a z czym sobie nie poradze. A wy zrobicie cos czego nie potraficie ogarnąc, przynajmniej do mnie ludzie prentensji nie mają, i nie robia z siebie pośmiewiska w necie...

Skoro mówisz prawdę z tym 5zł z IS to tym bardziej nie zagram:) Serwerek długo nie postoi. Cześć

Biedactwo bo jako jedyny ma problem z Petem że mu 50 lvl'i cofneło z 900gracy + . No ja nic Ci na to nie poradzę
To jest własnie twoje myślenie, cieszy mnie tylko to iż uświadamiasz ludzi by nie grali na tym serwie;)

Bo przecież jak "biedakom" coś sie zbuguje to już można ich olać, czyż nie?Kpina;)

Nikt nikogo nie trzyma Kto będzie chciał grać to będzie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...