Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy serwer jest aktualnie ON ? nie moge sie polaczyc

Czy ty umiesz czytac? napisalem post wyzej niz ty co z serwerem ...

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

serwer jest zajebisty. wszystko zostaje naprawione i usuwane wiec ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

No i stało sie , duzo graczy odeszło po navi . Nie Polecam server'a .

Wielu odeszło ale też wielu przyjdzie.Każdy normalny zostanie na serwerze .

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Dobra więc tak .

Z Tej Strony Shaders . Nixo oraz Pavvcio zostali usunięci z Teamu ponieważ to przez Nich serwer miał resety itd. i oni się przyznają do tego że przez brak zainteresowania serwerem powoli zbliżał się koniec Astorii . Dogadałem się z Nixem i za drobną opłatą odkupiłem prawa do jego plików i teraz ja będę głową tego serwera . Dobieram sam TEAM i nikt mi nie będzie narzucał kogo mam wziąć a kogo nie . Projekt będzie kontynuowany więc nie macie co się martwić o to . Na forum >KLIK< proszę pisać co chcecie aby było nowego na serwerze i z każdą propozycję rozważę i do każdej się ustosunkuję ponieważ nie po to tyle serca i czasu w to włożyłem aby serwer padł przez nieodpowiednich ludzi na stanowisku Technika . Ja się nie poddam i nie pozwolę upaść temu serwerowi . Również zadbam o to aby była jedna strona serwera a nie 4 inne które raz działały a raz nie . i OBIECUJE Wam że tym razem się nie zawiedziecie . Co do kont to jeszcze myślę co z nimi zrobić ale to już zostawcie mojej osobie . Więc zapraszam na forum . Nowy klient będzie bez błędów c++ oraz niewidzialnych zbroi . Obiecuje Wam że się nie zawiedziecie na mojej osobie . Pozdrawiam Shaders .

zukh.png

Opublikowano

Straciłem motywacje do grania dalej, za dużo tego wszystkiego. Może wróćcie za tydzień z nowym serwerem, bez bugów, cofek, restartów, lagów i z nowymi zmianami na serwie. Od razu się daje 250vl max bo później jest takie czekanie jak teraz...

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Czemu w prezce jest napisane ze to dedyk bardziej mi to wygląda na Hamachi heh ;D

Odchodze bo server dno więcej off niż on.

Wytrwałym i cierpliwym zycze miłej gry i wysokich lvli ;))))

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

@Shaders te konta co mialy navi ban perm.

@ i ja zaufam tobie ze nas nie zawiedzisz i ze bedzie wszystko okey na moje nie potrzeba nic dodawac serwer jest zajebisty.

@Bedzie reset czy nie ? bo na ts gadali ze nie bedzie cofek,resetow,itp

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ile potrwa naprawa serwera ? 1 dzień , tydzień ?

Zależy jakie rzeczy będziecie chcieli na serwerze ale myślę że na pon/wt się wyrobimy ponieważ cały weekend będę pracował nad serwerem to Wam obiecuje .

zukh.png

Opublikowano

Ile potrwa naprawa serwera ? 1 dzień , tydzień ?

Myśle ze do końća miesiąca wszystko sie ustabilizuje haha

Dajcie sobie spokój bo to syf tyle dedyków jest coraz jakiś wychodzi a na tym az takiej rewelacji nie ma z tego co widze i team do dupy

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

Dobra więc tak .

Z Tej Strony Shaders . Nixo oraz Pavvcio zostali usunięci z Teamu ponieważ to przez Nich serwer miał resety itd. i oni się przyznają do tego że przez brak zainteresowania serwerem powoli zbliżał się koniec Astorii . Dogadałem się z Nixem i za drobną opłatą odkupiłem prawa do jego plików i teraz ja będę głową tego serwera . Dobieram sam TEAM i nikt mi nie będzie narzucał kogo mam wziąć a kogo nie . Projekt będzie kontynuowany więc nie macie co się martwić o to . Na forum >KLIK< proszę pisać co chcecie aby było nowego na serwerze i z każdą propozycję rozważę i do każdej się ustosunkuję ponieważ nie po to tyle serca i czasu w to włożyłem aby serwer padł przez nieodpowiednich ludzi na stanowisku Technika . Ja się nie poddam i nie pozwolę upaść temu serwerowi . Również zadbam o to aby była jedna strona serwera a nie 4 inne które raz działały a raz nie . i OBIECUJE Wam że tym razem się nie zawiedziecie . Co do kont to jeszcze myślę co z nimi zrobić ale to już zostawcie mojej osobie . Więc zapraszam na forum . Nowy klient będzie bez błędów c++ oraz niewidzialnych zbroi . Obiecuje Wam że się nie zawiedziecie na mojej osobie . Pozdrawiam Shaders .

Największy minus servera??Brak sposobu na zarobek.0 dongeonów , tylko lać metki na mapce 100(lub wyżej)gdzie nawet o 5 nad ranem bije metka 5 osób:) Również nie działające ch4 , zamierzacie coś z nim zrobić?Pomyślcie nad nowym spososem na zarobek , bo bicie metinów i dwóch bosów na krzyż jest monotonne

UggNk9.gif

Opublikowano

Zależy jakie rzeczy będziecie chcieli na serwerze ale myślę że na pon/wt się wyrobimy ponieważ cały weekend będę pracował nad serwerem to Wam obiecuje .

Od samego startu obiecujecie i wychodzi całkiem inaczej wspólczuje tym co ISa załadowali

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

Konta eq,zostaja czy nie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Największy minus servera??Brak sposobu na zarobek.0 dongeonów , tylko lać metki na mapce 100(lub wyżej)gdzie nawet o 5 nad ranem bije metka 5 osób:) Również nie działające ch4 , zamierzacie coś z nim zrobić?Pomyślcie nad nowym spososem na zarobek , bo bicie metinów i dwóch bosów na krzyż jest monotonne

No i po ISie mozna stwierdzić ze tylko pod chajs postoi z miecha wezmą siano i nara a za kilka dni puszcza kolejny z inna nazwą

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

Mam założyć nowy temat na forum żeby napisać co dodać / odjąć?

Na forum taki temat już zrobiłem więc zapraszam do dyskusji .

No i po ISie mozna stwierdzić ze tylko pod chajs postoi z miecha wezmą siano i nara a za kilka dni puszcza kolejny z inna nazwą

Człowieku ogarnij się .. piszesz post pod postem który nic nie wnosi na serwer . Po pierwsze gdybyśmy lecieli na hajs tego serwera nie byłoby 2 dni temu . Po drugie nie da się dużo zarobić na serwerze easy bo opłacenie dedyka nie jest takie tanie jak myślisz :) Po trzecie ten serwer będzie stał cały czas to nie jest serwer na miesiąc bo ja się nie poddam . Pozdrawiam .

zukh.png

Opublikowano

Dobra więc tak .

post-383089-0-25098600-1376052990.jpg

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

Na forum taki temat już zrobiłem więc zapraszam do dyskusji .

Człowieku ogarnij się .. piszesz post pod postem który nic nie wnosi na serwer . Po pierwsze gdybyśmy lecieli na hajs tego serwera nie byłoby 2 dni temu . Po drugie nie da się dużo zarobić na serwerze easy bo opłacenie dedyka nie jest takie tanie jak myślisz :) Po trzecie ten serwer będzie stał cały czas to nie jest serwer na miesiąc bo ja się nie poddam . Pozdrawiam .

dobrze ze sie nie poddasz ale te offki i teraz czas do wtorku na on mnie rozbraja ;/

chwala tobie za staranie sie o serwer ale duzej ilosci graczy nie bedziesz mial ...

ja koncze gre bo nie chce znowu zaczynac od 0 i meczyc sie z eq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...