Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba nowe konta >??

24790528697226300755.png

Opublikowano

tak nowe konta, łatke już wam wstawiają, licznik nie pokazuje dobrze :x

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Spokojnie bez spiny,bedzie serwer działał to będzie nie to nie,chyba że metin to całe wasze życie to przepraszam

Ty się tak nie wymądrzaj... mieli wystartować o 20.00 a jest 20.05 i to jest CZWARTY START

Opublikowano

Ty się tak nie wymądrzaj... mieli wystartować o 20.00 a jest 20.05 i to jest CZWARTY START

GODZINA PODANA JEST MNIEJ WIECEJ... Nie da sie wystartować równo co do minuty nie przesadzaj i przestan nabijac bezsensowne posty w tym temacie ...

Opublikowano

No i co z tego że mieli wystartować zaledwie 5min temu a wy juz sie spinacie jakby to było co najmniej 5h

Opublikowano

Przepraszam bardzo, a co z tym gówienkiem co miało zajmować 500 mb? Tylko do pobrania przez patcher czy będzie to na stronie do pobrania?

Opublikowano

Mnie zastanawia jedna sprawa, dlaczego ludzie wybierają, najbardziej nieogarnięte serwery. Jest tyle innych serwerów, które stoją, team się stara jak może i w ogóle. Ilu tu ludzi widzę którzy praktycznie co parę dni zmieniają serwer , nie szkoda Wam czasu ? nie lepiej zagrać na jakimś pewnym serwerze i przynajmniej coś osiągnąć ? Przykra sprawa. Gwarantuje Wam, że jeżeli serwer teraz again ruszy to nie na długo, pogracie parę dni i game over. Być może dotrą do kogoś te słowa, ponieważ sam to niedawno zrozumiałem. Pozdrawiam.

xD 

Opublikowano

Przepraszam bardzo, a co z tym gówienkiem co miało zajmować 500 mb? Tylko do pobrania przez patcher czy będzie to na stronie do pobrania?

wgrywa się do patchera . 500 mb to mało nie jest . Na łatce Wam zadziała all .

zukh.png

Opublikowano

I nie dziala :)

łatke do folderu pack wklej tylko nie cały folder czyt łatka 05.itp tylko pliko root itp...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Failed to load image (filename: d;/ymirwork/ui/pattern/board_Corner_RightBottom.tga)

Ma ktoś podobny problem przy uruchamianiu launchera? Łatke wypakowałem poprawnie.

Opublikowano

I Kicha pisze nieprawidłowa nazwa konta lub hasła wszystko dobrze wpisałem i nawet konta sie aktywowac z linku nie da......

Opublikowano

paucz ONNN !! Sam straciłem w chuj ale nie oszukujmy się serwer jest dobry i jak narazie lepszego nie ma(typu easy ;). Chyba że wolicie iść na gunwoline2 gdzie było z 10 startów i skończyło się tym że admini porozdawali eq. Tutaj przynajmniej porządka administracja jest, co prawda to czy tamto im nie wyjdzie ale każdy ma prawo do błędu. Wbije tak czy siak zresztą jak wiekszość ludzi co tu płaczą.

Opublikowano

Mnie zastanawia jedna sprawa, dlaczego ludzie wybierają, najbardziej nieogarnięte serwery. Jest tyle innych serwerów, które stoją, team się stara jak może i w ogóle. Ilu tu ludzi widzę którzy praktycznie co parę dni zmieniają serwer , nie szkoda Wam czasu ? nie lepiej zagrać na jakimś pewnym serwerze i przynajmniej coś osiągnąć ? Przykra sprawa. Gwarantuje Wam, że jeżeli serwer teraz again ruszy to nie na długo, pogracie parę dni i game over. Być może dotrą do kogoś te słowa, ponieważ sam to niedawno zrozumiałem. Pozdrawiam.

Czemu masz taką negatywną opinie? Również się staramy ale nie wszystko zawsze wychodzi tak jak planujemy.

zukh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...