Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, mam zrobione kilka kont w lolu z refami (oczywiscie z programem do zmiany ip)

i teraz do 2 wirtualnej maszyny wrzucić te same konta co do 1 maszyny czy zrobić inne osobne?

Po pierwsze pomyśl, taki cytat "to nie boli".

Ale odpowiem Ci D:

Do 1 inne, do 2 inne.

Czyli musisz dać inne niż na 1 ;)

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zwiększyć rozmiar dysku w wirtualnej maszynie bo zapchany mam cały i nie moge zupdateować lola xD?

z góry dzięki.

Opublikowano

Jak zwiększyć rozmiar dysku w wirtualnej maszynie bo zapchany mam cały i nie moge zupdateować lola xD?

z góry dzięki.

Instalacja od nowa maszyny ;)

Polecam mój tutek

Tam masz wszystko omówione ;)

Opublikowano

Mniej więcej w jakim czasie dodadzą ip?

Jeżeli klikniesz REEDEM na str, to od razu, czasem możesz mieć bug, włączasz sklep i Ci się dodadzą.

A jeżeli chodzi Ci o dochodzenie na stronę, to max 72 H

Opublikowano

Bot zrobił konta , po zamknięciu Maszyny i włączeniu bot robił nowe konta , a nie expił tych starych. Co zrobić?

Opublikowano

Powiem tak . troszkę się pomęczyłem , ale już wszystko działa . Odpaliłem i czekam na efekty ;> Dzięki Wielkie. !

[[bot zrobił konta , po zamknięciu Maszyny i włączeniu bot robił nowe konta , a nie expił tych starych. Co zrobić? ]]

Masz Pasy zapisane w plikach strategic . poprostu nie wyłanczaj maszyny przez 12 h :> zalezy oczywiście na jaki lvl expisz . jak na piąty to mniej : > ; / jezeli ci się wyłaczyło to musisz pasy wpisać w accounts->> i pozmieniac w opcjach żeby brał konta z tego pliczku : ) ale nie wiem czy się opłaca gdyż w pare godzinek masz nowe: >

KOKSIK

Zbieram +

Opublikowano

Mam problem . Mam ustawione ze bot sam mi tworzy konta - > Boty ładnie śmigają i expią - > lecz gdy wbiły 6 lvle i i zgasiłem kompa i na nastepny dzień chciałem pobrać za nie IP/PZ to na stronie nic nie było a na Lol pieniażki się nie zmianiły . Proszę o pomoc _> to wina bota ? czy mam sam tworzyć konta ? jak odebrać to PZ/RP za boty? REF ID dałem dobre.

KOKSIK

Zbieram +

Opublikowano

Pobieram właśnie windowsa zobaczymy co z tego wyniknie, jeśli miałbym jakieś wątpliwości to odpisze

p.s, ale na tym piratebayu, wolno się pobierają pliki mimo szybkiego internetu..

dobra jednak idzie 1mb/s

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Panowie! Jak to jest z tym ekranem? Bo czasami widzę jak bot pracuję mam na myśli jak jest w oknie i klika ,a czasami mam po prostu niebieski ekran, oznacza to ,że działa?

@ Czemu przez VM nie mogę grać w lola na main PC , piszę albo ,że mam błąd łączenia z serwerami albo nie mogę się połączyć z chatem

Opublikowano

@UP Bład Połaczenia z czatem masz dlatego , że w Strategic - > local - > masz wpisane w :DisconnectFromChat=true _ > zmień na false i wszystko bedzie ok : )

Ponawiam pytanie: Czemu gdy bot zrobił konta i wyexpił do 6 lvla nei mam na głównej stronie żadnego udanego zaproszenia / nic - > jakby nie dały mojego ref id . czy mam czekać ? nie ma śladu po tych botach na głownej stronie Lola.

KOKSIK

Zbieram +

Opublikowano

Pobrałem najnowszą wersję tego VMware, lecz po zainstalowaniu go w wersji custom, jak na obrazkach, nie ma żadnej mowy, o zainstalowaniu też windowsa z płyty .iso czy przydzielenia ramu, po prostu instaluje sam program?

Brain please, zapomniałem o utworzeniu w programie wirtualnej maszyny, damn IT!!!!!!!!!!!

@EDIT

mam mały problem odnośnie tego podpunktu:

http://screenshooter.net/6293859/hracomn

mój procesor to i5-3570k, 4 rdzenie 4 wątki, tylko jak tam ustawić aby było dobrze? 4 tu i tu?

@edit2

P.S. jakby ktoś miał problem z licencją pisać pw. [license key]

joke? nono

@edit 3 pomoże ktoś na szybko? :/

@edit 4

@Up

sprawdzanie kont trwa zazwyczaj do 72 godzin.

ja korzystałem z tego rej. i konto widziało moje 2 konta 5 lvle po 30 godzinach

http://wg741.webgate.pl/

"+"

Opublikowano

Może mi ktoś podesłać link do nagród za reflinki? Wiem, że za 10lvle się dostaje PZ'y, RP'ki i strony na runy ale słyszałem, że za 5lvle też coś ?

Opublikowano

Może mi ktoś podesłać link do nagród za reflinki? Wiem, że za 10lvle się dostaje PZ'y, RP'ki i strony na runy ale słyszałem, że za 5lvle też coś ?

za każdy 5 lvl 250 IP

help please

mam mały problem odnośnie tego podpunktu:

http://screenshooter.net/6293859/hracomn

mój procesor to i5-3570k, 4 rdzenie 4 wątki, tylko jak tam ustawić aby było dobrze? 4 tu i tu?

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...