Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z pewnością radzisz sobie na tyle dobrze z informatyką, że nie wiesz, że w sieci jest pełno dobrych stron z torrentami, za które nie musisz płacić. Możesz nawet wpisać w google to czego szukasz i dopisać torrent geniuszu.

pseudo torrenty mnie nie interesują kolego...

wirusy. etc. coś innego

@Edit, dałby ktoś tego linka? Fajnie jakby ktoś udostępnił na jakiś hosting, typu mediafire, na chomikuj mam tylko 50mb transferu.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

pseudo torrenty mnie nie interesują kolego...

wirusy. etc. coś innego

@Edit, dałby ktoś tego linka? Fajnie jakby ktoś udostępnił na jakiś hosting, typu mediafire, na chomikuj mam tylko 50mb transferu.

Omg.. czego ty oczekujesz? poprostu wpisujesz w google: "win xp sp3 torrent chomikuj" jeśli chcesz z chomika... i tam bedzie mnóstwo torrentów do pobrania, ze strony chomikuj.

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

1.Kiedy dałem do virtualnego windows'a 10gb i zainstalowałem lol'a

nagle zrobiło się 100 mb i gdy dodałem 5b dalej jest 100mb.

POMOCY!!

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Propsy dla twórcy zrobiłem 50 referali więcej nie robie bo będą mnie sprawdzać jeszcze i bana nie ma ani nic narazie. Więc się cieszę. Pozdro

Opublikowano

Dostałem bana za refy rok temu a miałem ich ok 30.

Dostałeś bana za refy , ale na dalsze robienie refów i cofnęli Ci nagrody , czy bana na konto ?

Opublikowano

odpowie ktoś czemu jak mam foldery (1gb windows) (4gb lol) to czemu jak mam 10 gb dysk mam 30 mb i dlaczego gdy dodam 5 gb to dalej jest 30 mb?

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Omg.. czego ty oczekujesz? poprostu wpisujesz w google: "win xp sp3 torrent chomikuj" jeśli chcesz z chomika... i tam bedzie mnóstwo torrentów do pobrania, ze strony chomikuj.

Nie będę bulić znowu kasy aby mieć transfer ~650mb na pobranie pliku. Dostaje 50mb tygodniowo i się nie zwiększa, boże czy Ty myślisz? Poprosiłem o link gdzie nie muszę bulić za jakieś transfery/logowania tylko normalny link do pobrania, np. mediafire.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Nie będę bulić znowu kasy aby mieć transfer ~650mb na pobranie pliku. Dostaje 50mb tygodniowo i się nie zwiększa, boże czy Ty myślisz? Poprosiłem o link gdzie nie muszę bulić za jakieś transfery/logowania tylko normalny link do pobrania, np. mediafire.

zatokapiratów.sx/Windows XP Professional SP3 32-bit - Black Edition 2013.4.16

Opublikowano

Myślenie nie boli ;D

Tak samo jak kolega wyżej polecam zatoke...

Opublikowano

odpowie ktoś czemu jak mam foldery (1gb windows) (4gb lol) to czemu jak mam 10 gb dysk mam 30 mb i dlaczego gdy dodam 5 gb to dalej jest 30 mb?

http://scr.hu/1tjk/qcp5u

http://scr.hu/1tjk/7ms25

Jak zrobiłeś inaczej to możesz mieć problemy.

Wieczorem ukaże się Vtut z wszystkim...

Takie tam z botami cz 2 ;)

q8hapz.jpg

Musiałem ustawić na 25 FPS (w lol'u), żeby procek nie był odciążony + 1,3GB ramu żeby nie zapisywał w SWAP (czyli jakby RAM na dysku).

Opublikowano

a co trzeba zrobić jeżeli bot zatrzymuje sie na oknie logowania?

@

mam konta porobione na nordic&east a w notatniku wpisane jest "eun" , czy to może być tego przyczyną?

@2 czy na każde wygenerowane konto muszę wejść aby wpisać nick postaci?

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Could not load direct3d a sterowników nie moge zainstalować directa instalowałem nie wiem co jest.

DZIAŁA ZROBIŁEM

Could not load direct3D

Fix:

- kliknij VM w lewym gornym rogu

- Install VMware Tools

- poczekaj aż się zainstaluje (Zamias cancel instalation VMware tools będzie pisać reinstal VMware tools.)

- zrestartuj maszyne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...