Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dostanę bana jeśli bot będzie sam sobie robił konta, a nie ja przez acc creator'a i proxy?

Szansa na bana jest zawsze :) Ważne żeby nie przesadzać z ilością reffów.

Opublikowano

Zrobiłem specjalnie nowe konto, na które będą szły reffy.

Wszystko ładnie działa :)

Ale na główne i tak boję się używać.

Za dużo wydałem na tę grę, żeby teraz perma dostać ;p

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Zrobiłem specjalnie nowe konto, na które będą szły reffy.

Wszystko ładnie działa :)

Ale na główne i tak boję się używać.

Za dużo wydałem na tę grę, żeby teraz perma dostać ;p

Ale to chyba dostajesz bana na wszystkie konta z twojego IP.

Opublikowano

Ale to chyba dostajesz bana na wszystkie konta z twojego IP.

Robiłem tak samo i nic.

Przy ok 1200 refkach dla kolegi (z 13 dni roboty), w każdy dzień zmieniałem IP i żadnego bana ;)

Opublikowano

Robiłem tak samo i nic.

Przy ok 1200 refkach dla kolegi (z 13 dni roboty), w każdy dzień zmieniałem IP i żadnego bana ;)

Te bany nie są z automatu, czasami zrobią jakąś kontrolę i za 1200 reffów (każdy 5/10 level ciekawe ;D) na pewno będzie banik.

Kolega dostał ban na miesiąc + usunięcie all nagród przy 115 reffach 5 lvl.

Opublikowano

Oh dzisiaj za pózno na robie ale próbowałem rano spróbuje jeszcze raz fajny sposób na "darmowe" IP lub RP *-*

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Mam mały problem plik z Z: Riot Games (chyba wiecie o co mi chodzi) nie chce się wypakować. Co mam z tym zrobić bo to już prawie koniec a nie chciałbym się poddawać

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wbiłem 10 kont na 10 lvl, ale po prawej stronie w "Poziomy nagród" nie wyświetliło się iż mam do odebrania 975 rp, jakie jest opóźnienie na to?

Opublikowano

Wbiłem 10 kont na 10 lvl, ale po prawej stronie w "Poziomy nagród" nie wyświetliło się iż mam do odebrania 975 rp, jakie jest opóźnienie na to?

poczekaj do jutra :)

KOKSIK

Zbieram +

Opublikowano

Te bany nie są z automatu, czasami zrobią jakąś kontrolę i za 1200 reffów (każdy 5/10 level ciekawe ;D) na pewno będzie banik.

Kolega dostał ban na miesiąc + usunięcie all nagród przy 115 reffach 5 lvl.

Różnie, kiedy bot mi się wysypywał zostawały 3lv 2lv etc. Refki już mam prawię 2 tyg i nic się nie stało ;)

Jeżeli twój kolega grał na swoim main koncie i nabijał refy to mu się nie dziwię, rok temu dostałem za to samo, tak samo robiłem :)

Opublikowano

Ok wszystko działa dzięki wielkie troszkę IP się przyda ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Hi StrategicDev here,

guys because of leak of time and donations(and I got scammed by people saying they would donate) I am not very actively developing my bot.
If you got any questions you can add me to skype: StrategicDev for Donations PayPal: [email protected]

I hope you guys enjoy this and if you motivate me more than enough I will make a huge update.

~Strategic

http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/2796019-strategics-account-service.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...