Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co jest nie tak ? Przy Tworzeniu nowych kont wyskakuje błąd " 13:22:50> creating account (username: BagelButterball43, password: uze54k)...

13:22:50> try #1
13:22:53> captcha: = 3KUR
13:22:55> could not create account
13:22:55> try #2
13:22:59> captcha: = R542
13:22:59> could not create account
13:22:59> try #3
13:23:01> captcha: = RDDS
13:23:02> could not create account "

Skontaktuję sie z Developerem tego creatora oraz bota, ale w między czasie może wy moglibyście podsunąć pomysł?

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, co jest nie tak ? Przy Tworzeniu nowych kont wyskakuje błąd " 13:22:50> creating account (username: BagelButterball43, password: uze54k)...

13:22:50> try #1

13:22:53> captcha: = 3KUR

13:22:55> could not create account

13:22:55> try #2

13:22:59> captcha: = R542

13:22:59> could not create account

13:22:59> try #3

13:23:01> captcha: = RDDS

13:23:02> could not create account "

Skontaktuję sie z Developerem tego creatora oraz bota, ale w między czasie może wy moglibyście podsunąć pomysł?

Dzizys... klikaj create aż do skutku, kreator miał problem z odczytaniem kodu captcha... mi ten błąd się zdarzył 6 razy na 50 stworzonych kont.

Opublikowano

a czy dostane za to bana od riotu ?

Jak sobie zrobisz te 10 kont na 10 lvl to szansa na dostanie bana jest naprawę nie wielka.

Opublikowano

A jak sprawdzić jakiego się ma procka i pamięci? I potem po tych danych obliczyć ile mogę ? Mam win 7

Start>Prawym na Komputer>Właściwości Masz ile jest gb ramu i jaki procek

Jest nowa wersja i odpalam bota startuje i odpala lola klika play ale nie ma ekranu gry co się stało

Można dostać bana na główne konto czy niema takiego zagrożenia ?

Nie raczej nie dostaniesz ale nie będziesz mógł robić refferali

Start>Prawym na Komputer>Właściwości Masz ile jest gb ramu i jaki procek

Jest nowa wersja i odpalam bota startuje i odpala lola klika play ale nie ma ekranu gry co się stało

Nie raczej nie dostaniesz ale nie będziesz mógł robić refferali

Wszyscy co mają ten sam problem niech walną patcha w lolu ;D

Opublikowano

krótkie pytanie, dlaczego przy zmianie konta, tzn jedno skończył zaczyna kolejne. program nie wpisuje danych do logowania, najeżdza mysza na nick na hasło nic nie wpisuje klika play i stoi. musze wtedy od nowa maszyne stawiać bo nie moge tego ruszyć wogle;/

wyświetla błąd że niby w złym formacie mam wpisane konta w accounts i że ma być username|password tylko że tak jest;/

Opublikowano
[Error] C:\Users\Czarna\Desktop\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20

Compiling failed.

Nie wiem o co chodzi pomożecie?

Opublikowano

settings expert/intrecostam... allowsync z false na true. zmieniasz 2krotnym kliknieciem myszy na false, przez prawy change mi nie zapisywało. na filmiku to masz znajdź sobie.

Opublikowano

Co do banów, raczej nie będzie, chyba że ostro przegniecie, bardziej prawdopodobne blokada robienia refów + zabranie nagród (lub równowartości)

Opublikowano

Rozumiem, że nie można sobie z pendriva wrzucić lola do tego wirtualnego windowsa? Wyskakuje błąd, nie wysyłaj bla bla bla (net z limitem więc pobierać zbyt nie mogę). A i jeżeli bym mógł tak z pendriva to muszę jeszcze pobierać jakieś aktualizacje, by ten lol działał?

Opublikowano

Rozumiem, że nie można sobie z pendriva wrzucić lola do tego wirtualnego windowsa? Wyskakuje błąd, nie wysyłaj bla bla bla (net z limitem więc pobierać zbyt nie mogę). A i jeżeli bym mógł tak z pendriva to muszę jeszcze pobierać jakieś aktualizacje, by ten lol działał?

Pooglądaj sobie poradnik, nie po to się męczyłem noc + render + wysyłanie.

Opublikowano

trochę lipa, wcześniej odpalałem 4/5 maszyn i zużycie procesora sięgało do 50%. Teraz przy dwóch maszynkach mam 70%, wie ktoś może w czym problem?

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...