Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musze go uruchonic przez wirtualna maszyne ? czy moge normalnie na swoim windowsie ? :D

Lepiej jest odpalić na maszynie ponieważ bot sam zmienia ustawienia gry itp.

Opublikowano

Dlatego, że nie zapisujesz. (ctrl + s)

/yjkll

mylisz się zapisuję, nie działa.

nawet jak biore te settings itd zmieniam na true, daje 2x OK wchodze zobaczyć settings a tam znowu false. samo się zmienia. jak usuwam klucz false wchodze od nowa on znowu jest. itd... nie idzie tego zmienic

Opublikowano

A jaki jest czas robienia jedengo refferala na 5 lvl ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Lepiej jest odpalić na maszynie ponieważ bot sam zmienia ustawienia gry itp.

Ale mi się nie chce tego pobierać itd. ^^ a mógłbym później pozmieniać sam ustawienia ? :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Co to do cholery jest, wczoraj wszystko działało a dzisiaj mi nie wpisuje danych logowania, konta wklejona do Accounts.txt, nie wpisuje ani Username ani hasła

Zawsze możesz sam wpisać.

A jaki jest czas robienia jedengo refferala na 5 lvl ?

~~5h+

Ale mi się nie chce tego pobierać itd. ^^ a mógłbym później pozmieniać sam ustawienia ? :D

Tak, najlepiej zrobić kopię lola.

652601399840421198520.png

Opublikowano

A mi ciągle jedno pytanie tkwi w głowie.

Czemu jeśli mój bot ma powiedzmy 4-3 lvl wbił, i musiałem zgasić maszynę, to po ponownym odpaleniu bota zrobił nowe konto. Istnieje tam jakiś plik zapewne bo ktoś miał podobny problem i mam lipe, bo mam aż 10 kont po 3-4 lvle :/. Wie ktoś jak to naprawić?

@edit tak jak myślałem zawsze crash lola po 3-4 przegranych dominionach :/. Tak jest ciągle i jest to uciążliwe.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

A mi ciągle jedno pytanie tkwi w głowie.

Czemu jeśli mój bot ma powiedzmy 4-3 lvl wbił, i musiałem zgasić maszynę, to po ponownym odpaleniu bota zrobił nowe konto. Istnieje tam jakiś plik zapewne bo ktoś miał podobny problem i mam lipe, bo mam aż 10 kont po 3-4 lvle :/. Wie ktoś jak to naprawić?

@edit tak jak myślałem zawsze crash lola po 3-4 przegranych dominionach :/. Tak jest ciągle i jest to uciążliwe.

Ile ustawiłeś ramu dla maszyny ? Bo to może być właśnie problemem.

Opublikowano

Ile ustawiłeś ramu dla maszyny ? Bo to może być właśnie problemem.

648mb jak w tutorialu. abym mógł 5 maszyn stawiać. bo jeśli ustawię więcej to 2 maszyny max.

"+"

Opublikowano

Pisałem dzisiaj z autorem, bot już nie będzie aktualizowany.

hehe. i dobrze bo ma za dużo bugów etc. i innych pierdół.

wolę Fulcruma :c

"+"

Opublikowano

Mi nie działa :/

Niby jest bot loaded, ale nie dziala :/

Pewnie coś źle zrobieś ...

Spróbuj zrobić wszystko od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...