Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doszedłem do 10 punktu w Krok po kroku - Strategic RefBot.

Zamiast jakiegoś okienka wyskakuje mi na dole:

Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20

Compiling failed.

------------------------------------------

Błąd już znalazłem i naprawiłem :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Ja mam 624 i jakoś daje rade.

Tyle że czasami się buguje ale to raczej wina słabego kompa.

Mi się zdarzyło 2 razy że nie kupił ale jest na to rada ;D Zaloguj się na konto i sam kup. (ogólnie nie kupił bo się sklep nie załadował i był tylko czarny ekran)

A ja mam 956 i nie mam jakichkolwiek bugów od czasu zmiany na 956 , a przed tym jak miałem koło 600 , to się bugowało i to przy dobrym komputerze , więc wiesz.

Opublikowano

Nie ma problemu. Zastanawiam się tylko, czy wirtualnej maszynie mozna "udostepnic" folder np LoLa z normalnego systemu bo wtedy nie trzeba by pobierać na wirtualna maszynę

Zainstaluj Lola bez aktualizowania, wyłącz, wgraj folder z dysku.

Czasem okienko lola się minimalizuje i musze je recznie przywrocic lub resetowac bota. Jest na to jakaś rada?

Opublikowano

A ja mam 956 i nie mam jakichkolwiek bugów od czasu zmiany na 956 , a przed tym jak miałem koło 600 , to się bugowało i to przy dobrym komputerze , więc wiesz.

Ja więcej jak 600 nie mogę ustawić więc wiesz ;D

Opublikowano

Nie ma problemu. Zastanawiam się tylko, czy wirtualnej maszynie mozna "udostepnic" folder np LoLa z normalnego systemu bo wtedy nie trzeba by pobierać na wirtualna maszynę

Możesz tak zrobić , ale wtedy sobie w lola na normalnym systemie nie pograsz , razem z uruchomionym botem , a jak wyłączysz bota to lol Ci się odpali w 320x340 i na najniższych , tak jak odpala się na maszynie , a jak będziesz chciał zmienić sobie rozdzielczość lola na systemie normalnym to się Ci zmieni na maszynie i lbot nie będzie chodzić , bo to co robisz na normalnym systemie w jakimś folderze , który udostępniasz na maszynę , robisz to automatycznie na maszynie i vice versa i chodzi tu o to , że jak nie chcesz żeby tak było to musisz pobrać / pendrive.

Opublikowano

Jest sposób na to żeby nie pobierać. Wystarczy utworzyć iso folderu gdzie masz lola. Zamontować w odpowiednim programie. A w ustawieniach maszyny wirtualnej w zakładce cd/dvd dać na "use physical drive" Wtedy jak odpalisz system na wirtualu będziesz miał pliki lola w napędzie.

Opublikowano

Adolf kiedy filmik z poradnikiem bo nie ogarniam tego :(

Wszystko jest szczegółowo opisane krok po kroku, czego tu nie ogarniasz?

Opublikowano

Kurde, ten bot u mnie na W8 przy przelogowaniu potrzebuje praw admina, boostów nie kupuje, i to nie to że sklep nie działa tylko on u mnie po prostu to pomija, zaczyna nowe gry :/ Spróbuję innych

Masz win8 na wirtualnej maszynie ? Win xp nie potrzebuje praw admina

Opublikowano

WITAM !

Nie wiem co zrobic. Ale bot wlacza gre wszystko cacy ale sie nie loguje.

Mozecie mi pomoc? Nie loguje sie w menu. I nie wiem czy sam mam sie logowac czy co;/

@Down

Dzieki za chęć ale zmieniłem język i pomoglo :P

Bocik smiga ! już 2 lv XDDDD

Opublikowano

Musisz znowu zmienić na początku skryptu literkę dysku z "Z" na "C", zapisać i F9, bo była aktualizacja.

Możesz też pobrać od nowa bota i od nowa go skonfigurować, może coś się przestawiło przy tej aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...