Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz na stronie lola, w zakładce ref wyskakuje mi że mam dołączyć do programu, wcześniej miałem link z refem i ilość refów, teraz pusto. Na dodatek, gdy kliknę ' dołącz do programu ', to nigdzie mnie nie przekierowuje. Minęły dwa dni od pierwszego refa, a IP na swoim koncie dalej nie widzę. Niezłym wałem to jebie.

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz na stronie lola, w zakładce ref wyskakuje mi że mam dołączyć do programu, wcześniej miałem link z refem i ilość refów, teraz pusto. Na dodatek, gdy kliknę ' dołącz do programu ', to nigdzie mnie nie przekierowuje. Minęły dwa dni od pierwszego refa, a IP na swoim koncie dalej nie widzę. Niezłym wałem to jebie.

Problemy leżą po stronie lola, a nie po stronie bota.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Nikt nie zwala winy na bota, raczej chodzi mi o to że lol sprzedaje jakiegoś wała z tymi refami.

@edit

Teraz jak próbuje odpalić bota, to w skrypcie zaznacza mi tą linijkę :

35351798017150212227.png

o co chodzi? :P

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mam problem, bo w poradniku ustawione jest na 10GB pamięci i niby pisze autor że wszystko działa, lecz po pobraniu lola, (patchowaniu) wyskoczył błąd z brakiem miejsca na dysku. ??

Czy można jakoś dodać kilka GB do wirtualnej maszyny?

"+"

Opublikowano

Mam problem, bo w poradniku ustawione jest na 10GB pamięci i niby pisze autor że wszystko działa, lecz po pobraniu lola, (patchowaniu) wyskoczył błąd z brakiem miejsca na dysku. ??

Pewnie jesteś ..... który dodał dał pliki na dysk systemowy który jest zapełniony :>

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Można , ale więcej roboty jest z tym niż z stworzeniem nowej maszyny i daniem na niej 13GB.

Opublikowano

Pewnie jesteś ..... który dodał dał pliki na dysk systemowy który jest zapełniony :>

What? Nie, dodałem na dysk 10GB...

Dysk mój ma 1TB i jest spoko :/

"+"

Opublikowano

ponawiam moje pytanie bo chyba zostalo to olane

proxy mam zrobic na masznce czy na kompie?

i czy musze robic proxy jak mam auto robienie kont ?

Opublikowano

Mam pare pytań :

1) Czy możesz upnąć jeszcze raz bota - http://cloude.nl/Strategic.rar link nie działa

2) Czy w porównaniu do botów pisanych w AutoIT np. TTBot twój bot zużywa o wiele mniej CPU? Jak byś to porównał? (Ile botów TTBot = Twoich botów)

3) Czy twój bot jest pisany w jakimś skrypcie typu makro (AutoIT i tym podobne) czy w C#/C++

Opublikowano

Download bota, w załączniku ;)

Proszę nie prosić o skany, bo nie każę tego pobierać, a download jest z oficjalnego forum, więc jak ktoś się boi, że to wirus, to droga wolna, z tamtej strony pobierzcie.

@EDIT

Mam problem odnośnie wirtualnych maszyn.

Zrobiłem 4 clony maszyn, czyli w sumie mam 5.

Odpaliłem na wszystkich windowsa, i już mam 100% zużycia procesora oraz 95% wykorzystanego RAMu.

ss:

http://screenshooter.net/6293859/nmejhbx

Czyśbym coś źle zrobił? Dodam, że gdy było pytanie o tych rdzeniach (core) to dałem 1 na górze i dole.

Mój procesor to I5-3570k

RAMu mam 8GB 1866MHz.

Nie włączałem jeszcze botów, lecz mam nadzieję, że jeśli będzie gra to te lagi się ustabilizują.

@edit 2

Pzdr. 100% w oknie ładowania, a lol nadal się ładuje przez 7min i nie chce dojść do gry.

Strategic2.rar

"+"

Opublikowano

7. Po uruchomieniu wchodzimy w zakładkę Tools -> Settings (expert) -> Rozwijamy Settings > Rozwijamy Interpreter > Rozwijamy AllowSysCalls > Klikamy dwukrotnie na False i zmieniamy na True, klikamy OK i OK.

8. W szóstej linijce bota zmieniamy StratCCCFolder = 'Z:\StrategicCCC\'; na StratCCCFolder = 'C:\StrategicCCC\';.

9. Klikamy CTRL+S aby zapisać.

10. Naciskamy F9.

11. Klikamy OK w okienku które nam się pojawi.

12. Zamykamy program Simba wraz ze skryptem i otwieramy skrypt (bota) ponownie.

13. PONOWNIE POWTARZAMY PUNKTY 8 oraz 9!!!

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mam problem odnośnie, lola, wszystko ładnie konto niby założył lecz przy logowaniu wyświetla jakiegoś errora, że nie udało połączyć się z grą. Wiecie jak rozwiązać problem?

@EDIT

wyskakuje taki error:

http://screenshooter.net/6293859/xcbrhjx

p.s. mam wyejejejejba... nie zamazuje nicka.

Ramu ustawiłem na maszynach 648mb, 15gb dysku, ustawiłem że dysk ma być współdzielony przeez wszystkie maszyny.

a no i 2error

http://screenshooter.net/6293859/qhwmuiw

no i postawienie refów na nocke sie nie udalo a takbym wstal i mial 1k rp i 6k ip i 3 strone na runy :///////

"+"

Opublikowano

Mam problem odnośnie, lola, wszystko ładnie konto niby założył lecz przy logowaniu wyświetla jakiegoś errora, że nie udało połączyć się z grą. Wiecie jak rozwiązać problem?

@EDIT

wyskakuje taki error:

http://screenshooter.net/6293859/xcbrhjx

p.s. mam wyejejejejba... nie zamazuje nicka.

Ramu ustawiłem na maszynach 648mb, 15gb dysku, ustawiłem że dysk ma być współdzielony przeez wszystkie maszyny.

a no i 2error

http://screenshooter.net/6293859/qhwmuiw

no i postawienie refów na nocke sie nie udalo a takbym wstal i mial 1k rp i 6k ip i 3 strone na runy :///////

Musisz Proxy IP zmienić . też tak miałem dzisiaj : )

KOKSIK

Zbieram +

Opublikowano

dobra, bot wygrał jedną grę i niby odłączyło go od czatu, i po 1 grze zawiesił się bot... wiecie o co chodzi?

"+"

Opublikowano

dobra, bot wygrał jedną grę i niby odłączyło go od czatu, i po 1 grze zawiesił się bot... wiecie o co chodzi?

To zależy od tego jaki masz komputer i ile ramu dałeś maszynie ....

Po za tym sam bot nie jest idealny ;d wiadomo Beta.

Opublikowano

ponawiam moje pytanie bo chyba zostalo to olane

proxy mam zrobic na masznce czy na kompie?

i czy musze robic proxy jak mam auto robienie kont ?

Też się zastanawiam :P

Opublikowano

Też się zastanawiam :P

Ja tam olałem proxy, jeśli bot automatycznie mi tworzy konta.

@3x UP

8gb ramu mam, na 5 maszyn przydzieliłem po 648mb.

Chyba ze sa jeszcze jakies boty :P

"+"

Opublikowano

Zrobiłem wszystko wg poradnika, bot ładnie działa, zrobiłem sobie 2 maszyny, i na każdej konta mają już 8 lvl tylko problem tkwi w tym, że na stronie z referallami nie pokazuje mi tego, aby jakiekolwiek konta zostały utworzone z tego refa. Wiem, że trzeba ileś czasu czekać, ale konta utworzyłem wczoraj ok 18, zdążyły wbić 8 lvl, a nawet już prawie 9 (przez ok 8-9h działania maszyny) i nadal nic się nie wyświetla. Pamiętam kiedy robiłem refki ręcznie, wtedy wyświetlało się to po paru godzinach (może max. po parunastu godzinach), a teraz mija prawie 24h i nic. Ktoś się z tym spotkał? ktoś miał podobnie?

Opublikowano

Zrobiłem wszystko wg poradnika, bot ładnie działa, zrobiłem sobie 2 maszyny, i na każdej konta mają już 8 lvl tylko problem tkwi w tym, że na stronie z referallami nie pokazuje mi tego, aby jakiekolwiek konta zostały utworzone z tego refa. Wiem, że trzeba ileś czasu czekać, ale konta utworzyłem wczoraj ok 18, zdążyły wbić 8 lvl, a nawet już prawie 9 (przez ok 8-9h działania maszyny) i nadal nic się nie wyświetla. Pamiętam kiedy robiłem refki ręcznie, wtedy wyświetlało się to po paru godzinach (może max. po parunastu godzinach), a teraz mija prawie 24h i nic. Ktoś się z tym spotkał? ktoś miał podobnie?

72H musisz czekać, jeżeli się logujesz na stronę to polecam zmianę IP programem SPOTFLUX.

Ja tak robię, nigdy nie wszedłem i nie grałem na moim koncie jeżeli mam odpalone boty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...