Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Że niby na tym procku wyciągnie 5 maszyn? Nie ma opcji.

Jak dla mnie to 3, do 4 jak się uprze.

Niech spróbuje 5 i zobaczy czy da radę. ;)

@Hubeti , ile ramu masz ustawione ?

Opublikowano

Mam ustawione tyle ramu co podali czyli 648mb. Mam na kompie 8gb wiec moge wiecej ale nei wiem czy to ma wplyw?

Kurde pomóżcie bo nie wiem co zrobic'

@@@EDIT

Jak zwiększyłem ram do 1.1gb to działa, ale na na ponizej 1GB Nie trybi (Jak narazie działa) Dzięki za podpowiedź.

Opublikowano

Ktoś wcześniej pisał, że próbował na win8 i bot się zatrzymywał gdy win8 pytał o prawa admina. Wiesz, że w tym czasie nie możesz nic innego na kompie robić?

Opublikowano

Jeśli posiadam Win7 64 bity, to

na 8GB Ramu, ile dam radę postawić botów? Chciałbym conajmniej 100 refów do końca miesiąca. Procesor chyba nie gra roli (i5-3570k) więc da rade.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Nudzixy, wszystko też zależy od prędkości dysku (zapis, odczyt, czas dostępu) i rodzaju raid.
@up 6 max, zależy ile ramy je Ci win 7.

Zgłaszam działanie bota bo aktualizacja
http://cloude.nl/Strategic2.rar

tak btw wszystko może się skończyć:

9z1ro1.jpg

Tak że polecam TYLKO odpalenie botów bez grania w lola na aktualnym naszym koncie.

Opublikowano

Nudzixy, wszystko też zależy od prędkości dysku (zapis, odczyt, czas dostępu) i rodzaju raid.

@up 6 max, zależy ile ramy je Ci win 7.

Zgłaszam działanie bota bo aktualizacja

http://cloude.nl/Strategic2.rar

Sam system żre mi do 2gb ramu, lecz nie ma co się dziwić, jakbym miał 32gb, to system by zabierał 20-25% tego.

To ile ?

"+"

Opublikowano

5 max.

Może za parę godzin dodam filmik z wytłumaczeniem wszystkiego od A do Z jeżeli autor się zgodzi ;)

Takie tam z moimi botami ;)

mjh4eh.jpg

Opublikowano

Wyskakuje błąd przy instalacji na systemie Windows 8. W wersji 32 i 64 bitowej. Próbowałem instalować z różnych źródeł. Myślałem że ścieżka instalacji jest zła, lecz nie. Uruchamiam jako administrator i dalej to samo...

Tutaj link zdjęcia błędu:

@edit:

http://zapodaj.net/de42b43545d94.png.html

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem słabego laptopa z systemem Vista, więc nie odpalam bota poprzez virtuala.

Problem mój leży w tym miejscu że gdy odpalam bota ten pyta się o potwierdzenie jako administrator co mi wgl nie przeszkadza bo bot bd mi sluzyl do wbicia 30lvl ale mniejsza, odpala mi lola do ekranu z udatami itd i nic nie robi... nie przyciska play i się nie loguje po prostu zamiera nagle... wie ktoś o co może chodzić?

Dodam że mam rozdzielczosc w kompie i w grze 1024x768 + mam zaznaczone w grze zeby odpalal w oknie...

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem słabego laptopa z systemem Vista, więc nie odpalam bota poprzez virtuala.

Problem mój leży w tym miejscu że gdy odpalam bota ten pyta się o potwierdzenie jako administrator co mi wgl nie przeszkadza bo bot bd mi sluzyl do wbicia 30lvl ale mniejsza, odpala mi lola do ekranu z udatami itd i nic nie robi... nie przyciska play i się nie loguje po prostu zamiera nagle... wie ktoś o co może chodzić?

Dodam że mam rozdzielczosc w kompie i w grze 1024x768 + mam zaznaczone w grze zeby odpalal w oknie...

Otwórz simba.exe , "tools" , "settings expert" , "settings " , "interpreter" , i sprawdź co masz napisane pod "allowsyscalls" - jeżeli "False" , zmień na "True".

Opublikowano

Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego gdy bot konczy gre zawsze mam utrate polaczenia z chatem? I pozniej bot nie chce pracowac tzn. nic nie robi;

m4rovk.jpg

A gdy wcisne home to takie cos :

mruehs.jpg

lub to

rdw6dw.jpg

I bot przestaje pracowac i musze od nowa resetowac wirtualną maszyne. Nie wiem czy to jest warte bo naprawde.

mam to samo.... tylko że na swoim systemie a nie na maszynie... wie ktoś jak to poprawic? przez to wgl nie mogę grać w lola....

Opublikowano

Oto link do działającego bota:

http://www.mediafire.com/download/c8m1z2os9gwqzex/Strategic2_upload_by_chuddyni.rar

Skanu nie potrzeba bo jest na mediafire...

@alkalk12

Po 1. Tak, to mój SS.

Po 2. Wiem bo sam dostałem rok temu ...

@Kamalar30, alkalk12

Pobierz nową wersje bota, pomoże.

@Kamalar30

Polecam skrypt na sorake do BoL'a, poszukaj na 4um, jest to na 100% :)

Opublikowano

@chuddyni - a skąd ta pewność , że to przez to bana dostałeś ? Bo mi się wydaje , że to nie ma wpływu na szansę na bana , chociaż nie wiem 100%.

Opublikowano

Czy tylko mi sie tak dzieje ze bot sie craszuje czy cos bo nie wiem bot chodzi wracam po 4,5godzinach i mam sam niebieski ekran nie wiem co jest grane. :/

Opublikowano

Załamałem się, jak zobaczyłem ile się trzeba namęczyć z podpunktem 1. Niby tylko zainstalować parę kliknieć i gotowe, ale zanim pobierzesz to,to i to, znajdziesz to i to to nie dziękuje.

@EDIT

Można prosić o link do pobrania "Windows XP Proffesional SP3 32bit" na pw? Na torrentach konta nie mam :/

"+"

Opublikowano

"Załamałem się, jak zobaczyłem ile się trzeba namęczyć z podpunktem 1. Niby tylko zainstalować parę kliknieć i gotowe, ale zanim pobierzesz to,to i to, znajdziesz to i to to nie dziękuje."

ZIOM przecież to najfajniejsza rzecz w tym wszystkim tam nie ma trudnych rzeczy. Ja nie wiem jak sie teraz załamujesz z takim gównem to nie wiem jak radzisz sobie w szkole z informatyką ( Chyba że jesteś w Gimbazie ) xD

@Edit

Widać ze jestes malo inteligentny, więc lepiej mu nie podawać bo szkoda takich ludzi

Opublikowano

"Załamałem się, jak zobaczyłem ile się trzeba namęczyć z podpunktem 1. Niby tylko zainstalować parę kliknieć i gotowe, ale zanim pobierzesz to,to i to, znajdziesz to i to to nie dziękuje."

ZIOM przecież to najfajniejsza rzecz w tym wszystkim tam nie ma trudnych rzeczy. Ja nie wiem jak sie teraz załamujesz z takim gównem to nie wiem jak radzisz sobie w szkole z informatyką ( Chyba że jesteś w Gimbazie ) xD

@Edit

Widać ze jestes malo inteligentny, więc lepiej mu nie podawać bo szkoda takich ludzi

Po 1, radzę sobie z Informatyką dobrze gościu.

Po 2. Widzę co trzeba zrobić i sobie bym z tym poradził, ale jakbym miał wszystko to co potrzeba, bo nie chce mi się szukać.

Po 3. No być może ty jesteś w Gimbazie "mózgu".

Po 4. właśnie szkoda mi Ciebie :/ ojj.

"+"

Opublikowano

STARYY To nie ja mam problem z odnalezieniem popularnych torrentow. "radzę sobie z Informatyką dobrze gościu."

Good joke man good joke

@down

nie bede sie klucil z idiotą powiem ci tak, da sie sciagnac za darmo z torrentow tylko trzeba umiec

Opublikowano

Problem w tym, że nie chcę bulić 12 zł aby się zarejestrować żeby pobrać sobie windowsa, a i tak po miesiącu nieaktywności dezaktywują konto i musisz kolejny raz wysłać smsa żeby móc pobierać..

@EDIT

Dałbyś login/hasło to nie pogardzę, a nie mi tu jakieś ..

"+"

Opublikowano

Z pewnością radzisz sobie na tyle dobrze z informatyką, że nie wiesz, że w sieci jest pełno dobrych stron z torrentami, za które nie musisz płacić. Możesz nawet wpisać w google to czego szukasz i dopisać torrent geniuszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...